DE MOOISTE NEW BLING ZILVEREN OORBELLEN
New Bling bestaat uit meerdere beeldschone zilveren en gouden sieraden en op deze pagina treft u enkel de mooiste zilveren oorbellen van dit frisse merk vol met glinsterende zirkonia’s. Deze oorbellen hebben stuk voor stuk een fris en (vaak) neutraal ontwerp waardoor deze zich gemakkelijk met elkaar laten combineren, maar ook met andere sieraden. Zo kunt u de New Bling zilveren oorbellen gemakkelijk combineren met de sieraden die u al hebt. De zilveren oorbellen van New Bling zijn tevens te verkrijgen in diverse varianten met bijvoorbeeld een goudkleurige coating of roségoudkleurige coating, zodat u alsnog wat kleur aan uw sieraden collectie kunt toevoegen. De oorbellen van New Bling bestaan veelal uit een slanke steker die u gemakkelijk door uw oor steekt, met aan de voorkant een decoratie in de vorm van een plaatje. Zo hebt u de keuze uit een reeks leuk vormgegeven zilveren oorbellen van New Bling.

ZILVEREN NEW BLING OORBELLEN; STIJLVOL ONTWORPEN
De oorbellen van New Bling zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver en voorzien van diverse bewerkingen en steentjes ter decoratie. De groep oorbellen bestaat uit meerdere verschillende soorten oorbellen zoals creolen en oorhangers die allemaal zijn voorzien van een fijne afwerking. Denk hierbij aan een setje ronde oorstekers van zilver met meerdere zirkonia’s langs de rand, met in het midden een grotere kleurloze zirkonia. Egaal gepolijste creolen met onderaan een hanger die voorzien is van een zwarte zirkonia die mooi glinstert. Stijlvolle goudkleurige Mix & Match creolen van zilver met gepolijst oppervlak. Of bijvoorbeeld zilveren oorstekers in de vorm van het welbekende Infinity teken dat voorzien is van meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren. Er zijn zelfs oorstekers met parelknopjes! Deze New Bling zilveren oorbellen zijn superleuk en stijlvol en zijn stuk voor stuk ontworpen door de ervaren designers van New Bling! Het aanbod is zodanig dat we met enige zekerheid durven te zeggen dat er voor nagenoeg iedereen wel een passend setje oorbellen tussen zit!

NEW BLING OORBELLEN VAN DE BESTE KWALITEIT
De oorbellen van New Bling zijn natuurlijk gemaakt van de allerbeste kwaliteit met een mooie afwerking. Zo zijn deze oorbellen gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een gepolijste afwerking. Er zijn zelfs varianten te verkrijgen die voorzien zijn van een goudkleurige coating of een roségoudkleurige coating voor een wel heel luxueuze uitstraling, met meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren en die voor de bling zorgen! Wel of geen zirkonia’s, met of zonder goudkleurige coating; alle oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan dus voor 92,5% uit puur zilver en voor 7,5% uit andere metalen. Zilver is van zichzelf te zacht om tot een mooi en blijvend sieraad te maken, waardoor edelsmeden het sinds jaar en dag al vermengen met andere metalen om het tot een werkbaar geheel te maken. Zilveren sieraden met deze legering zijn tevens voorzien van een merkje in de vorm van de cijfers ‘925’, zodat u zeker weet dat uw zilveren oorbellen setje van de allerbeste kwaliteit is.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss