DE MOOISTE NEW BLING GOUDEN OORBELLEN
New Bling bestaat uit meerdere beeldschone zilveren en gouden sieraden en op deze pagina treft u enkel de mooiste gouden oorbellen van dit frisse merk vol met glinsterende zirkonia’s. Deze oorbellen hebben stuk voor stuk een modern en opvallend ontwerp waardoor u deze sieraden gemakkelijk draagt als statement pieces. Het nadeel is wel dat u deze sieraden hierdoor minder goed combineert met andere, maar het voordeel is dat u daar geen reden toe zult zien! Zo kunt u de New Bling gouden oorbellen comfortabel solitair dragen zonder dat u het gevoel hebt dat u niet genoeg sieraden om hebt. De oorbellen van New Bling bestaan veelal uit meerdere slanke schakels die fijntjes op elkaar aansluiten, met aan de voorkant een decoratie in de vorm van een plaatje. Zo hebt u de keuze uit een reeks leuk vormgegeven gouden kettingen van New Bling.

GOUDEN NEW BLING OORBELLEN; STIJLVOL ONTWORPEN
De oorbellen van New Bling zijn allemaal gemaakt van 14 karaats goud en voorzien van diverse bewerkingen en steentjes ter decoratie. De groep oorbellen bestaat uit meerdere verschillende soorten oorbellen zoals creolen en oorhangers die allemaal zijn voorzien van een fijne afwerking. Denk hierbij aan een setje ronde oorstekers van zilver met meerdere zirkonia’s langs de rand, met in het midden een grotere kleurloze zirkonia. Een egaal gepolijst staafje van goud dat onderaan voorzien is van een parel. Of bijvoorbeeld gouden oorstekers met aan de voorkant een bolstaand rond plaatje. Er zijn zelfs oorstekers met parelknopjes! Deze New Bling gouden oorbellen zijn superleuk en stijlvol en zijn stuk voor stuk ontworpen door de ervaren designers van New Bling! Het aanbod is zodanig dat we met enige zekerheid durven te zeggen dat er voor nagenoeg iedereen wel een passend setje oorbellen tussen zit!

GOUDEN NEW BLING OORBELLEN VAN DE BESTE KWALITEIT
De oorbellen van New Bling zijn natuurlijk gemaakt van de allerbeste kwaliteit met een mooie afwerking. Zo zijn deze oorbellen gemaakt van 14 karaats goud, de allerbeste kwaliteit goud, met een gepolijste afwerking. Er zijn zelfs varianten te verkrijgen met meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren en die voor de bling zorgen! Wel of geen zirkonia’s; alle oorbellen zijn gemaakt van 14 karaats goud en bestaan voor 58,5% uit puur goud en voor 41,5% uit andere metalen. Goud is van zichzelf te zacht om tot een mooi en blijvend sieraad te maken, waardoor edelsmeden het sinds jaar en dag al vermengen met andere metalen om het tot een werkbaar geheel te maken. Gouden sieraden met deze legering zijn tevens voorzien van een merkje in de vorm van de cijfers ‘585’, zodat u zeker weet dat uw gouden oorbellen setje van de allerbeste kwaliteit is.

GOUDEN NEW BLING OORBELLEN MET IT’S BEAUTIFUL SERVICE
Bij juwelier It’s Beautiful maakt u gebruik van de allerbeste service en de nieuwste ontwikkelingen op webshop gebied. Zo maken wij gebruik van een smart checkout, waardoor uw gegevens zich als vanzelf invullen dankzij de cookies die al in uw browser aanwezig zijn, en rekent u met slechts een paar keer klikken al af. Vervolgens kiest u voor de verzendmethode van uw voorkeur en laat u uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst! Bestel vandaag nog een beeldschoon setje gouden oorbellen van New Bling bij juwelier It’s Beautiful en laat u verrassen door de kwaliteit van het sieraad en de service!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss