BEURS KALENDER 2021/2022

BEURS KALENDER

Op welke beurs kan ik Juwelier It’s Beautiful zien?

Wanneer u met de muis op het kopje “Inspiratie” gaat staan en vervolgens naar beneden gaat naar “Beurs Kalender” dan ziet u op welke data Juwelier It’s Beautiful aanwezig zal zijn en op welke beurs.

Persoonlijk kennismaken met Juwelier It’s Beautiful

Wilt u in-person kennismaken met Juwelier It’s Beautiful of met één van haar medewerkers? Dat kan! Kijk hierboven waar u de mogelijkheden daarvoor kunt opzoeken en kom gezellig in onze stand om te zien welke nieuwe trends er zijn en welke leuke aanbiedingen we voor u hebben uitgekozen.

Sinds wanneer is Juwelier It’s Beautiful te vinden op de beurs?

In 2019 is Juwelier It’s Beautiful voor het eerst met een eigen stand naar een beurs geweest. Sindsdien heeft Juwelier It’s Beautiful de smaak te pakken gekregen en diverse beurzen bezocht. Inmiddels is duidelijk geworden, dat Juwelier It’s Beautiful in ieder geval te vinden zal zijn op de beurzen: "Huishoudbeurs", “Vrouw”, "IBIZA Xperience Fair", “KreaDoe Creatieve Inspiratie” en “Winterfair” (in de Evenementenhal in Hardenberg).

Blijf up-to-date

Om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden om ons in levende lijve te ontmoeten of om ons persoonlijk die ene vraag over dat beoogde sieraad te stellen, kunt u zich aanmelden bij onze Facebook pagina of via Instagram. Natuurlijk houden we u ook op de hoogte wanneer u zich hier aanmeldt voor de Nieuwsbrief: Nieuwsbrief | It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer (its-beautiful.nl).

Wij zien u graag!

Net zo goed als dat u nieuwsgierig bent naar ons, zijn wij nieuwsgierig naar u. Bovendien is Juwelier It’s Beautiful van mening dat sommige vragen het beste persoonlijk beantwoord kunnen worden. En daarvoor biedt een wederzijds bezoek aan een beurs of evenement de ideale gelegenheid. Dus graag tot snel ziens! 

Huishoud beurs.png

Vier de zomer, profiteer van het Vrouw! vroegboektarief!

IBIZA Xperience Fair

Juwelier It’s Beautiful bezoekt de beurs KreaDoe

Winter Fair Hardenberg | 3, 4 & 5 november 2023

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss