Wat zijn de sieraden trends voor het najaar en de winter?

De zomer is voorbijgevlogen en we gaan alweer richting het najaar! Dit betekent dat de sieraden trends veranderen
en wij houden je graag op de hoogte van de nieuwe sieraden trends voor het najaar van 2021/2022.

 


Gouden sieraden 

Gouden sieraden zijn al jaren mega populair en dat blijven ze gelukkig nog wel even. Ook voor komend seizoen is goud helemaal on trend! Maar toch is er een groot verschil tussen de gouden sieraden van het afgelopen seizoen, omdat de oorbellen, de kettingen, de ringen en de armbanden niet meer subtiel en klein zijn, maar groot en opvallend het zijn dus echte eyecatchers. Denk hierbij aan grote dikke ronde oorbellen of oorbellen met een grote hanger en veel sparkle! 

Combinatie van zilver en goud 

Deze zomer hebben we het al een beetje langs zien komen, maar dit najaar wordt het een mega hit! Namelijk gouden sieraden combineren met zilveren sieraden. Denk hierbij aan een zilveren chuncky armband gecombineerd met een gouden bangle armband! Te gek! Het beloofd een ware trend te worden, dus probeer het zeker eens uit! 

Sieraden trends herfst/winter 2021/2022 - It's Beautiful Juwelier

Kleur 

Kleurrijke sieraden zijn steeds meer in opkomst. Deze zomer waren sieraden met gekleurde details erg populair en dit najaar zijn er verder geen veranderingen! Felle kleuren straalt vrolijkheid uit en je kunt goed matchen met verschillende outfits. De Bright Future collectie van Ania Haie was deze zomer mega populair met de mooie blauwe, roze en groene kleuren. Naast de vrolijke pastelkleuren gaan we dit najaar zilveren en gouden sieraden gecombineerd met zwarte details zien. Denk hierbij aan een prachtige zilveren ring met een zwart kopstuk of een gouden ketting met zwart gekleurde diamantjes. 

Schakelketting 

De afgelopen jaren al een enorme trend: schakelkettingen. En ook dit najaar is het weer een hit, want schakelkettingen gaan we wederom overal weer zien. Afgelopen seizoen waren vooral de zilveren schakelkettingen erg populair, maar dit najaar is de gouden schakelketting een echte trend. Naast schakelkettingen gaan we de schakelarmbanden en ringen met schakels ook veel meer zien. Alles mag dit najaar groot en opvallend! 

Zegelringen 

Zegelringen waren afgelopen zomer onmisbaar om de hand van iedere vrouw. Het mooie aan zegelringen is dat je ze kunt laten graveren met een speciale en vooral persoonlijke gravure. Dit maakt de zegelring mysterieus, omdat mensen de betekenis van jouw gepersonaliseerde ring vaak niet begrijpen. Gouden zegelringen zijn ontzettend populair, maar dit najaar gaan we ook steeds meer zilveren zegelringen zien.

Wij hopen dat je na het lezen van deze blog op de hoogte bent van de trends van het najaar van 2021/2022!
 Geschreven op 29 september, 2021 | Door Lisa

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss