It's Beautiful atelier.Sieraad aanpassenSieraad polijstenGraveer mogelijkhedenRing op maat makenHorloge batterijen vervangenSieraad op maat makenLettertypesGraveer voorbeelden

SIERAAD AANPASSEN
Wanneer u iets aan een sieraad wilt laten aanpassen, kunt u terecht bij It's Beautiful Atelier. Zo is onze juwelier erin gespecialiseerd om ringen, armbanden, kettingen en horlogebandjes op maat te maken. Welke sieraden hiervoor geschikt zijn, kunt u lezen in de beschrijving van de desbetreffende sieraden. Ook kunt u bij It's Beautiful Atelier een professionele gravering laten plaatsen door onze graveurs, die hier jarenlange ervaring in hebben. 

SIERADEN LATEN REINIGEN EN POLIJSTEN 
Na verloop van tijd zullen sieraden wat doffer worden, hun glans een beetje verliezen of vies worden. Wanneer u hierover in overleg gaat met It's Beautiful Atelier zullen onze medewerkers met uiterste precisie uw waardevolle sieraden reinigen en indien nodig of gewenst polijsten. Ook kunnen onze medewerkers u adviseren hoe u thuis uw sieraden zo goed mogelijk kunt onderhouden. Op www.its-beautiful.nl mijn zilver wordt zwart wat kan ik doen leest u hierover meer

RING GROTER OF KLEINER LATEN MAKEN
Hebt u een ring van zilver of goud bij It's Beautiful gekocht en past deze niet (meer) goed? In een groot aantal gevallen kunnen wij deze voor u in It's Beautiful Atelier groter of kleiner maken. Voor meer informatie hierover kunt u hier verder lezen: een ring vergroten of verkleinen? Ja dat kan!

GRAVEER MOGELIJKHEDEN 
It's Beautiful Atelier biedt u de mogelijk om het door u gekozen sieraad te laten voorzien van een professionele gravering. Op voorwaarde dat het sieraad geschikt is om gegraveerd te worden. Gelukkig voor u staat dit al aangegeven in de beschrijvingen van de daarvoor geschikte sieraden op www.its-beautiful.nl. Op de speciale werkwijze voor graveren pagina staan bovendien diverse opties voor graveer mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor het laten graveren van: initialen, één of meerdere namen, een datum, geboortebloem, coördinaten van een bijzondere plaats (bijvoorbeeld een geboorteplaats of bijvoorbeeld de trouwlocatie), een liedje, bijzondere tekst, en foto of een tekening van uw (klein)kind.  

LETTERTYPES
Bij It's Beautiful Atelier kunnen we gebruik maken van verschillende lettertypes en symbolen. Zolang het bij een gravering niet gaat om een handgeschreven tekst, zijn wij beperkt in de mogelijkheden. Om teleurstellingen te voorkomen, raden onze It's Beautiful Atelier medewerkers u aan om hiervoor de volgende lijst te raadplegen: werkwijze voor graveren,

GRAVEERVOORBEELDEN
Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe een gravering van It's Beautiful Atelier eruit komt te zien? Op graveervoorbeelden ziet u verschillende voorbeelden van graveer mogelijkheden. Omdat It's Beautiful Atelier gebruik maakt van een diamantpunt graveermachine bestaan onze graveringen uit kleine puntjes. Wanneer u een lijntekening wilt laten graveren, is het daarom handig om te weten dat het resultaat mooier wordt naarmate de uitvoering groter wordt. 

OP MAAT MAKEN
Hebt u bij It's Beautiful een ketting, armband of horloge(bandje) besteld? Mocht na ontvangst van het sieraad blijken dat de draaglengte (alsnog) moet worden aangepast, dan kunt u het sieraad terugsturen en aangeven wat de draaglengte moet worden. 

BATTERIJEN VERVANGEN
En mocht het batterijtje van uw horloge leeg zijn, dan vervangen wij bij It's Beautiful Atelier professioneel het batterijtje. Door het vervangen van een batterijtje aan It's Beautiful Atelier over te laten, bent u ervan verzekerd dat de waterdichtheid van uw horloge niet verloren gaat. 

TROUWSIERADEN
Ook voor uw trouwsieraden kunt u terecht bij It's Beautiful Atelier. Wij helpen graag met adviseren en met speciale graveringen. Niet alleen voor uw trouwringen, maar ook voor manchetknopen, naam kettingen, horloges of de aanschaf van trouwaccessoires: www.its-beautiful.nl trouwringen.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss