MODIEUZE HORLOGES VOOR KIDS? 
Bent u op zoek naar een kinderhorloge? En dan vooral een modieus exemplaar? Denkt u dan eens aan Ice Watch for Kids. Het merk Ice heeft horloges in diverse collecties, die speciaal geschikt zijn voor kinderen. Er is veel aandacht voor leuke, draagbare horloges, die qua materiaalgebruik en gebruikersgemak speciaal zijn afgestemd op kinderen. Zo worden de horlogekast en het bandje vaak van silicone gemaakt. Ook wat betreft kleurstelling is rekening gehouden met de belevingswereld van kinderen.

HOE HELP IK MIJN KIND MET LEREN KLOKKIJKEN?
Zodra uw kind naar groep 3 en/of 4 gaat, zal het leren klokkijken. In eerste instantie zal uw kind leren hoe een analoge klok werkt. Om uw kind er op een speelse manier thuis mee te laten kennismaken en omgaan, kunt u uw kind natuurlijk een klok of een wekker geven voor op de slaapkamer. Maar is het eigenlijk niet veel leuker, mooier/stoerder om uw kind een eigen horloge te geven om mee te oefenen? Op die manier kan uw kind op ieder moment van de dag oefenen, zonder dat het een schools karakter heeft.

ZIJN ER HORLOGES VOOR MEISJES MEISJES EN VOOR STOERE JONGENS? 
Omdat het voor kinderen misschien nog wel belangrijker is dat ze een horloge dragen dat specifiek bij hen past, zijn er zowel veel verschillende collecties voor meisjes als voor jongens. Maar natuurlijk kan een meisje ook een jongenshorloge dragen en een jongen een meisjeshorloge, vooral wanneer zo’n horloge beter bij uw kind past.

IN WELKE KLEUREN ZIJN ICE WATCH HORLOGES VERKRIJGBAAR? 
Sommige kinderen kunnen wel wat kleur en/of sparkle gebruiken, terwijl andere kinderen juist liever neutrale kleuren dragen. Gelukkig heeft Ice Watch horloges voor kinderen in alle kleuren, met en zonder glitters. Dus wil uw prinses graag een eenhoorn horloge? Of wil uw zoon een horloge dat past bij zijn leger outfit? Of is uw kind helemaal idolaat van sterren of bliksemschichten? Het kan allemaal!

KAN IK ALLEEN MAAR BEPAALDE KLEUREN KIEZEN VOOR EEN BANDJE OF OOK VOOR EEN WIJZERPLAAT? 
Sommige kinderen willen alles graag zwart-wit, terwijl andere wel een neutraal gekleurd bandje willen, maar juist een heel kleurrijk of op een andere manier opvallende wijzerplaat, of een neutrale wijzerplaat met een neonkleurig bandje. Kijk dan eens in een collectie kinderhorloges van Ice Watch, dat daarbij aansluit. Dat maakt het kiezen van een geschikt horloge alvast een stuk eenvoudiger.

HEEFT ICE WATCH OOK HORLOGES VOOR HELE JONGE OF JUIST WAT OUDERE KINDEREN? 
Omdat de belevingswereld van kinderen heel sterk afhankelijk is van hun leeftijd, verandert hun kledingstijl ook vaak mee. Datzelfde geldt ook voor hun accessoires, zoals horloges. Want een heel jong kind wordt vaak vooral aangetrokken tot opvallende primaire kleuren of snoep kleuren, terwijl een wat ouder kind of een tiener juist ook waarde gaat hechten aan de functionaliteit van een horloge. Daarom zijn sommige collecties vooral voorzien van opvallende kleuren en alleen een uren- en een minutenwijzer, terwijl andere collecties zijn voorzien van een uren-, minuten- en secondewijzer in combinatie met bijvoorbeeld een stopwatch. En behalve eerder genoemde mogelijkheden is er tegenwoordig ook aandacht voor meer milieuvriendelijke collecties!

BESTEL UW ICE WATCH BIJ IT’S BEAUTIFUL! 
Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die juwelier It’s Beautiful heeft voor een horloge voor uw kind? Of weet u wellicht al wat u wilt bestellen? Kijk dan snel in de Ice Watch for Kids collectie van juwelier It’s Beautiful en kies en bestel direct! Dan heeft uw kind het gewenste exemplaar in no time om de pols en kan het de show stelen bij vriendjes en vriendinnetjes.

© 2008 - 2023 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss