OMDAT IEDERE VROUW ANDERS IS… 
Als vrouw wilt u zich graag onderscheiden van andere vrouwen. Net dat beetje authenticiteit, waardoor u iets unieks en geheel eigens uitdraagt. Herkent u zich hierin? Dan is Melano hét merk voor u. Melano biedt u de mogelijkheid om uw sieraden een eigen ‘draai’ te geven.

VERWISSELBARE SIERADEN 
Alle sieraden van Melano zijn gemaakt van stainless steel, eventueel voorzien van een goud- of rosé goudkleurige coating. De grote uitzondering hierop is de Fine collections, aangezien deze bestaat uit 925 Sterling zilver met eventueel een goudkleurige coating. Op deze pagina ziet u voorbeelden van een aantal mogelijkheden, waarmee u zelf uw eigen sieradenset kunt samenstellen. Deze kunt u net zo standaard of uniek maken als u zelf wilt.

DE VERSCHILLENDE COLLECTIES KUNT U NAAST ELKAAR DRAGEN
Sieraden binnen één en dezelfde collectie kunnen voorzien worden van alle steentjes uit diezelfde collectie. Vanwege verschillende bevestigingen kunnen de steentjes van de ene serie niet geplaatst worden op de sieraden van andere collecties. Melano Jewelry heeft zowel ready-to-wear collecties als verwisselbare collecties. Zo is de Friends Collectie een ready-to-wear collectie, die u perfect kunt combineren met sieraden uit andere collecties om zo uw eigen stijl te benadrukken. De Twisted, Vivid, Globe, Kosmic en de Fine Collections hebben allemaal hun eigen unieke zettingen en sieraden. Deze kunt u eenvoudig aanpassen aan elke outfit en gelegenheid.

VERSCHILLEN TUSSEN DE VERWISSELBARE COLLECTIES 
De Vivid Collectie heeft een brede schroefdraad, terwijl de Twisted Collectie een smalle schroefdraad heeft. En de Globe Collectie heeft sieraden met een glazen stolpje, dat u kunt vullen met Globe steentjes. De globes kunt u vervolgens op de sieraden draaien. En de volgende keer? Dan draait u de globe van uw sieraad af en vult deze eventueel met andere steentjes, wat u maar wilt.

DE FINE COLLECTIONS 
De Fine Collections bestaat uit de Cateye Collectie – en staat bekend als de Melano Classic – en de Ornaments Collectie – die losse bedeltjes heeft welke u aan de basissieraden kunt bevestigen. De Cateye Collectie heeft bolletjes, die geklemd kunnen worden in alle sieraden uit deze collectie.

UIT WELKE SIERADEN BESTAAN DE MELANO COLLECTIES? 
Om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden kan ik u in ieder geval alvast vertellen dat de sieraden van Melano bestaan uit: ringen, armbanden, kettingen, oorbellen, hangers en bijpassende, verwisselbare steentjes. Melano weet regelmatig te verrassen met een leuk, unieke, nieuwe collectie. Dit maakt Melano een merk dat zich ook goed leent om cadeau te doen. Help uw partner, moeder, dochter, zus, collega of buurvrouw met het begin van een nieuwe sieradenset of breidt haar collectie (verder) uit met sieraden die alleen (bij) haar passen!

MELANO JEWELRY – NIET ALLEEN ONLINE TE BEWONDEREN 
In onze webwinkel kunt u uiteraard de verschillende sieraden en collecties bewonderen. Maar wanneer u in (de buurt van) Ommen bent, kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze Cadeauwinkel Ommen. Dan kunt u de sieraden al in het echt zien en kunt u (nog beter) uw keuze ter plekke bepalen!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss