Uitleg Boss QR-code

WAAR KOMT HET MERK HUGO BOSS VANDAAN?  
Hugo Boss is een merk, dat al in 1923 in Duitsland is ontstaan. Van oorsprong staat Hugo Boss bekend om zijn kleding. Later werd daar parfum aan toegevoegd en tegenwoordig behoren zelfs schoenen, sieraden en horloges tot dit merk. De naam Hugo Boss komt van de modeontwerper en oprichter van het (textiel)bedrijf: Hugo Ferdinand Boss (*1885 - +1948). Tegenwoordig is het merk Hugo Boss opgesplitst in de merken Hugo en Boss. Alleen al in Nederland zijn er 25 winkels van Hugo Boss. De naam Hugo Boss of alleen Boss staat afgebeeld op alle sieraden en horloges van dit merk, waardoor iedereen die een sieraad of horloge van dit merk draagt, waarmee je dus eigenlijk een visitekaartje bent voor dit merk.

WAAR KOMT HET MERK HUGO BOSS VANDAAN?WAAR STAAN DE HORLOGES VAN BOSS NOG MEER OM BEKEND?

WAT BETEKENT ATM? 
ATM staat voor atmosfeer en wordt net als Bar (luchtdruk) of meter gebruikt om de waterdichtheid aan te geven. Hoe hoger dit getal is, hoe dieper je ermee het water in kunt. Nu denk je misschien: “Ja leuk, maar wat kan ik daar nu mee?”. Om dat op een overzichtelijke manier duidelijk te maken, zal ik hieronder een overzicht plaatsen.

Water Resistant - Spatwaterdicht.

30 meters/3 ATM/3 BAR - Bestand tegen een klein beetje (spat)water zoals bij handen wassen.

50 meters/5 ATM/5 BAR - Geschikt om mee te douchen.

100 meters/10 ATM/10 BAR - Geschikt om mee te zwemmen en snorkelen.

200 meters/20 ATM (plus)/20 BAR - Geschikt voor duiken.

1000 meters/100 ATM/100 BAR - Waterbestendigheid van elektronische apparatuur zoals smartwatches en wearables.

Nu is het wel zo, dat de waterdichtheid alleen geldt bij stilstaand water! En staat er op een horloge alleen dat deze waterdicht is, zonder dat er een druk of diepte staat aangegeven dan is deze alleen spatwaterdicht. Bovendien kun je je batterij alleen vakkundig laten vervangen door een juwelier, omdat dan de waterdichtheid gegarandeerd blijft.

WAT IS EEN CHRONOGRAAF? 
Een chronograaf is kort gezegd een timer. Hiermee kun je meten hoe lang je er over doet om een bepaalde afstand af te leggen, maar je kunt deze ook gebruiken om bijvoorbeeld de hartslag te meten of om tijdens het duiken bij te houden hoe lang je over bepaalde handelingen doet. Een chronograaf wordt veel gedragen door professionele coureurs, duikers, artsen, piloten en sporters. Gelukkig wordt het steeds populairder om ook als niet-professional een chronograaf horloge te dragen. En bij een digitale chronograaf kun je gedetailleerde tijdsmetingen opslaan en kun je gebruik maken van een laptimer of van Bluetooth. Om de tijd af te lezen, kun je gewoon gebruik maken van de uur-, minuten- en secondewijzer. De meeste chronograaf horloges hebben drie sub-wijzerplaatjes, de zogeheten subdials, met daarin een secondewijzer, minutenwijzer en uurwijzer die afzonderlijk van elkaar de verstreken tijd afgeven. Er zijn zelfs chronografen met een extra secondewijzer, die de hele seconden meet. Deze secondewijzer wordt geactiveerd wanneer je gebruik maakt van de stopwatch functie. Behalve de gewone chronograaf heb je ook nog de flyback-chronograaf (die oorspronkelijk is ontwikkeld voor militaire piloten, die met een enkele druk op de knop de timer kunnen starten én herstarten), de jumping seconds chronograaf (waarbij je de wijzer kunt stoppen op een fractie van een seconde – kwart, eenvijfde, eenachtste en tienden van een seconde) en ten slotte de splitseconde- of dubbelchronograaf (zodra de knop wordt ingedrukt stopt de tweede secondewijzer, terwijl de eerste secondewijzer doorloopt; zodra de tijd is genoteerd, druk je op de knop en springt de gestopte wijzer gelijk aan de doorgelopen wijzer om daarna weer synchroon door te lopen; deze functie is vooral handig voor het noteren van tussentijden of rondetijden).

WAT IS EEN TACHYMETER? 
Een tachymeterring is meestal aangebracht op de bezel (ring) van het horloge. In combinatie met een stopwatch kun je met een tachymeter afstand en snelheid  uitrekenen. In de eerste vliegtuigen, waarin nog geen digitale snufjes waren aangebracht, werd de tachymeter gebruikt om te berekenen of het vliegtuig nog genoeg brandstof had. Militairen gebruikten de tachymeter om uit te rekenen hoe ver vijandelijk geschut verwijderd was. Leuk, maar hoe gebruik je een tachymeter nou eigenlijk? Hiervoor gebruik je de formule T=3600/t. ‘T’ is dan het getal op de tachymeter, ‘3600’ is het aantal seconden per uur en ‘t’ is de tijd in seconden op de stopwatch of chronograaf. Zo meet je bijvoorbeeld de tijd die je doet over het afleggen van 1 kilometer. Hiervoor deel je 3600 door dit getal. De tachymeter geeft dan de snelheid van kilometers per uur aan. Maar zo kun je ook berekenen hoe ver de bliksem bij jou vandaan zit. Start de chronograaf, zodra je een lichtflits ziet en stop deze zodra je de donder hoort. Deel het aantal seconden door 3 en je weet hoeveel kilometer het onweer bij jou vandaan is. Geluid verplaatst zich immers met ongeveer één kilometer in drie seconden. 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN AUTOMATISCH HORLOGE EN EEN QUARTZ HORLOGE? 
De uitleg van een quartz is eigenlijk heel erg kort: Een quartz horloge bevat een batterij. Wanneer de batterij leeg is, laat je deze vervangen door een juwelier. Een automatisch horloge bevat geen batterij, maar windt zichzelf op door de bewegingen van je pols. Automatische horloges kun je daarom niet lang wegleggen, omdat het horloge dan stil gaat staan. Doordat er bij een automatisch horloge gen batterij wordt gebruikt, zal er dagelijks een afwijking in de weergegeven tijd zijn, variërend van een paar seconden tot bijna een volle minuut. Daarnaast is een automatisch horloge ook gevoeliger voor schokken en schade door vallen. Daar staat tegenover, dat je met een automatisch horloge wel een hoogstaand stuk techniek om je pols draagt. Doordat een mechanisch uurwerk vele malen complexer is dan een quartz horloge is de prijs ervan ook een stuk hoger. Dit komt doordat een mechanisch horloge uit heel veel onderdelen bestaat en daardoor bovendien veel zwaarder is dan een (digitaal) quartz horloge

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DIGITALE EN EEN ANALOGE TIJDSWEERGAVE? 
De kortste omschrijving voor dit verschil is: Bij digitale tijdsweergave wordt de tijd weergegeven in cijfers, terwijl bij analoge tijdsweergave gebruik gemaakt wordt van wijzers op een wijzerplaat. Een horloge met een digitaal uurwerk bevat altijd een quartz uurwerk, terwijl een analoog uurwerk een mechanisch uurwerk bevat.

HOE WEET IK OF IK EEN ECHT BOSS HORLOGE HEB? 
Boss staat erom bekend, dat de merknaam duidelijk vermeld staat op het uurwerk, op de sluiting van de horlogeband, op de achterkant van het uurwerk en, bij een leren horlogeband, aan de binnenkant van de band. In een aantal gevallen zal de naam Boss ook vermeld staan op de knop aan de zijkant van het uurwerk. Bovendien worden de Boss horloges geleverd inclusief een origineel merk, in een Boss horlogedoosje en voorzien van een Boss informatieboekje.

OM WELKE POLS DRAAG JE EEN HORLOGE? 
De meeste mensen zullen hun horloge om de linker pols dragen. Toch zijn er ook mensen, die hun horloge om de rechter pols dragen. Hoe weet je nu om welke pols je je horloge moet dragen? Het antwoord is, dat je je horloge draagt om de pols van de hand waarmee je niet schrijft – ook wel de niet-dominante hand genoemd. Aangezien de meeste mensen rechtshandig zijn, dragen daarom de meesten hun horloge dus om de linker pols. De oorspronkelijke reden, waarom het horloge doorgaans links gedragen wordt, stamt nog uit de tijd dat horloges vroeger moesten worden opgewonden. De knop die daarvoor gebruikt werd, zat dan aan de “goede” kant, zodat het opwinden eenvoudig met de dominante hand gedaan kon worden.

WAAR STAAN DE HORLOGES VAN BOSS NOG MEER OM BEKEND?  
De verschillende horloges van Boss hebben allemaal een uitstraling, die het mogelijk maakt om het horloge zowel te dragen tijdens het sporten als tijdens het werk. De strakke designs maken deze horloges perfect geschikt om te combineren met een business-look, maar ook met een casual-look en kan gedragen worden door jong(eren) en oud(eren). Bovendien zijn er horloges voor dames en heren. Zo kun je altijd voor de dag komen met een horloge van Boss! Kijk snel online op www.its-beautiful.nl of in onze Cadeauwinkel Ommen, aan de Varsenerstraat op nummer 4.


Geschreven op 28 juli 2023 | Door Charmaine

 

Lees hier alle blogs en de laatste nieuwtjes

per pagina
Sorteer op
 • BOSS CENTER COURT Stalen Herenhorloge HB1514023
  BOSS CENTER COURT Stalen Herenhorloge HB1514023

  Dit zilverkleurige BOSS CENTER COURT Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,05 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband…

  € 379,00
 • BOSS CLOUD Zwart Stalen Herenhorloge HB1514016
  BOSS CLOUD Zwart Stalen Herenhorloge HB1514016

  Dit zwarte BOSS CLOUD Zwart Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zwart staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,6 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is vervaardigd uit…

  € 479,00
 • BOSS STEER CHRONO Stalen Herenhorloge HB1514048
  BOSS STEER CHRONO Stalen Herenhorloge HB1514048

  Dit zilverkleurige BOSS STEER CHRONO Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,5 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband…

  € 399,00
 • BOSS CENTER COURT Lederen Herenhorloge HB1514022
  BOSS CENTER COURT Lederen Herenhorloge HB1514022

  Dit zwarte BOSS CENTER COURT Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zwart staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,05 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is vervaardigd…

  € 379,00
 • BOSS CENTER COURT Stalen Herenhorloge HB1514026
  BOSS CENTER COURT Stalen Herenhorloge HB1514026

  Dit zilverkleurige BOSS CENTER COURT Tweekleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilver- met roségoudkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,05 mm bij een gewicht…

  € 449,00
 • BOSS STEER CHRONO Zwart Stalen Herenhorloge HB1514043
  BOSS STEER CHRONO Zwart Stalen Herenhorloge HB1514043

  Dit zwarte BOSS STEER CHRONO Zwart Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zwart staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,5 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is…

  € 479,00
 • BOSS CENTER COURT Stalen Herenhorloge HB1514027
  BOSS CENTER COURT Stalen Herenhorloge HB1514027

  Dit bruine BOSS CENTER COURT Goudkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in bruin staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,05 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is…

  € 449,00
 • BOSS CLOUD Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514015
  BOSS CLOUD Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514015

  Dit zilverkleurig BOSS CLOUD Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,6 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 399,00
 • BOSS SOLGRADE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514032
  BOSS SOLGRADE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514032

  Dit zilverkleurig BOSS SOLGRADE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,8 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 439,00
 • BOSS SOLGRADE Grijskleurig Stalen Herenhorloge HB1514034
  BOSS SOLGRADE Grijskleurig Stalen Herenhorloge HB1514034

  Dit grijskleurig BOSS SOLGRADE Grijskleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in grijskleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,8 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 499,00
 • BOSS GREGOR Lederen Herenhorloge HB1514050
  BOSS GREGOR Lederen Herenhorloge HB1514050

  Dit bruine BOSS GREGOR Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in rosé goudkleurig staal met een diameter van 45 mm en een dikte van 11,8 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is…

  € 329,00
 • BOSS GREGOR Tweekleurig Stalen Herenhorloge HB1514053
  BOSS GREGOR Tweekleurig Stalen Herenhorloge HB1514053

  Dit zilver- met goudkleurige BOSS GREGOR Tweekleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 45 mm en een dikte van 11,8 mm bij een gewicht van 319 gram.…

  € 379,00
 • BOSS TROPER Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514057
  BOSS TROPER Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514057

  Dit zilverkleurig BOSS TROPER Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,2 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 299,00
 • BOSS TROPER Goudkleurig Stalen Herenhorloge HB1514059
  BOSS TROPER Goudkleurig Stalen Herenhorloge HB1514059

  Dit goudkleurige BOSS TROPER Goudkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in goudkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,2 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband…

  € 379,00
 • BOSS STREET CHRONO Zwart Stalen Herenhorloge HB1514068
  BOSS STREET CHRONO Zwart Stalen Herenhorloge HB1514068

  Dit zwarte BOSS STREET CHRONO Zwart Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zwart staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,5 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is…

  € 479,00
 • BOSS SOLGRADE Donkerbruin Lederen Herenhorloge HB1514030
  BOSS SOLGRADE Donkerbruin Lederen Herenhorloge HB1514030

  Dit donkerbruine BOSS SOLGRADE Donkerbruin Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in grijs staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,8 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is…

  € 399,00
 • BOSS SOLGRADE Goudkleurig Stalen Herenhorloge HB1514033
  BOSS SOLGRADE Goudkleurig Stalen Herenhorloge HB1514033

  Dit goudkleurige BOSS SOLGRADE Goudkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in goudkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,8 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 499,00
 • BOSS GREGOR Goudkleurig Stalen Herenhorloge HB1514051
  BOSS GREGOR Goudkleurig Stalen Herenhorloge HB1514051

  Dit goudkleurige BOSS GREGOR Goudkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in goudkleurig staal met een diameter van 45 mm en een dikte van 11,8 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband…

  € 399,00
 • BOSS TROPER Zwart Stalen Herenhorloge HB1514058
  BOSS TROPER Zwart Stalen Herenhorloge HB1514058

  Dit zwarte BOSS TROPER Zwart Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zwart staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,2 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is vervaardigd…

  € 379,00
 • BOSS STEER CHRONO Grijs Stalen Herenhorloge HB1514045
  BOSS STEER CHRONO Grijs Stalen Herenhorloge HB1514045

  Dit grijze BOSS STEER CHRONO Grijs Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in grijs staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,5 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is…

  € 479,00
 • BOSS ACE Tweekleurig Stalen Herenhorloge HB1514011
  BOSS ACE Tweekleurig Stalen Herenhorloge HB1514011

  Dit zilver- met goudkleurige BOSS ACE Tweekleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 43 mm en een dikte van 12 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 359,00
 • BOSS ACE Tweekleurig Stalen Herenhorloge HB1514012
  BOSS ACE Tweekleurig Stalen Herenhorloge HB1514012

  Dit zilver- met rosé goudkleurige BOSS ACE Tweekleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 43 mm en een dikte van 12 mm bij een gewicht van 319 gram.…

  € 359,00
 • BOSS TROPER Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514069
  BOSS TROPER Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514069

  Dit zilverkleurige BOSS TROPER Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,2 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 299,00
 • BOSS HERO Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513755
  BOSS HERO Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513755

  Dit zilverkleurige BOSS HERO Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 43 mm en een dikte van 12,3 mm bij een gewicht van 115 gram. De…

  € 379,00
 • BOSS ASSOCIATE Zwart Stalen Herenhorloge HB1513811
  BOSS ASSOCIATE Zwart Stalen Herenhorloge HB1513811

  Dit zwarte BOSS ASSOCIATE Zwart Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zwart staal met een diameter van 42 mm en een dikte van 10,1 mm bij een gewicht van 115 gram. De mesh horlogeband is…

  € 439,00
 • BOSS ALLURE Goudkleurig Stalen Herenhorloge HB1513923
  BOSS ALLURE Goudkleurig Stalen Herenhorloge HB1513923

  Dit goudkleurige BOSS ALLURE Goudkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in goudkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,4 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband…

  € 479,00
 • BOSS SKYMASTER Grijs Stalen Herenhorloge HB1513837
  BOSS SKYMASTER Grijs Stalen Herenhorloge HB1513837

  Dit grijze BOSS SKYMASTER Grijs Mesh Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in grijs staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,5 mm bij een gewicht van 115 gram. De mesh horlogeband is…

  € 439,00
 • BOSS ADMIRAL Bicolor Herenhorloge HB1513908
  BOSS ADMIRAL Bicolor Herenhorloge HB1513908

  Dit zilver- met goudkleurige BOSS ADMIRAL Bicolor Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal voorzien van goudkleurige accenten met een diameter van 46 mm en een dikte van 11,95 mm bij…

  € 479,00
 • BOSS HERO Tweekleurig Stalen Herenhorloge HB1513757
  BOSS HERO Tweekleurig Stalen Herenhorloge HB1513757

  Dit zilver- met rosé goudkleurige BOSS HERO Tweekleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 43 mm en een dikte van 12,3 mm bij een gewicht van 115…

  € 439,00
 • BOSS ACE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513916
  BOSS ACE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513916

  Dit zilverkleurige BOSS ACE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 43 mm en een dikte van 12 mm bij een gewicht van 115 gram. De…

  € 299,00
 • BOSS ADMIRAL Zilverkleurig Herenhorloge HB1513907
  BOSS ADMIRAL Zilverkleurig Herenhorloge HB1513907

  Dit zilverkleurige BOSS ADMIRAL Zilverkleurig Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 46 mm en een dikte van 11,95 mm bij een gewicht van 115 gram. De…

  € 399,00
 • BOSS ALLURE Bruin Lederen Herenhorloge HB1513921
  BOSS ALLURE Bruin Lederen Herenhorloge HB1513921

  Dit bruine BOSS ALLURE Bruin Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,4 mm bij een gewicht van 115 gram. De horlogeband is…

  € 329,00
 • BOSS ONE Zwart Stalen Herenhorloge HB1514001
  BOSS ONE Zwart Stalen Herenhorloge HB1514001

  Dit zwarte BOSS ALLURE Zwart Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zwart staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,4 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is vervaardigd…

  € 479,00
 • BOSS ADMIRAL Zilverkleurig Mesh Herenhorloge HB1513905
  BOSS ADMIRAL Zilverkleurig Mesh Herenhorloge HB1513905

  Dit zilver- met groenkleurige BOSS ADMIRAL Zilverkleurig Mesh Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 46 mm. De mesh horlogeband is vervaardigd uit zilverkleurig…

  € 399,00
 • BOSS TRACE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514004
  BOSS TRACE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514004

  Dit zilverkleurig met rode BOSS TRACE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,2 mm bij een gewicht van 319 gram.…

  € 399,00
 • BOSS TRACE Goudkleurig Stalen Herenhorloge HB1514006
  BOSS TRACE Goudkleurig Stalen Herenhorloge HB1514006

  Dit goudkleurige BOSS TRACE Goudkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in goudkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,2 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband…

  € 439,00
 • BOSS TRACE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514007
  BOSS TRACE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514007

  Dit zilverkleurig met blauwe BOSS TRACE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,2 mm bij een gewicht van 319 gram.…

  € 399,00
 • BOSS ASSOCIATE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513975
  BOSS ASSOCIATE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513975

  Dit zilverkleurig met groene BOSS ASSOCIATE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 42 mm en een dikte van 10,1 mm bij een gewicht van 319…

  € 379,00
 • BOSS ASSOCIATE Tweekleurig Stalen Herenhorloge HB1513976
  BOSS ASSOCIATE Tweekleurig Stalen Herenhorloge HB1513976

  Dit tweekleurig met blauwe BOSS ASSOCIATE Tweekleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 42 mm en een dikte van 10,1 mm bij een gewicht van 319 gram.…

  € 439,00
 • BOSS SKYMASTER Stalen Herenhorloge HB1513938
  BOSS SKYMASTER Stalen Herenhorloge HB1513938

  Dit groene BOSS SKYMASTER Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,6 mm bij een gewicht van 115 gram. De mesh…

  € 379,00
 • BOSS PIONEER Stalen Herenhorloge HB1513868
  BOSS PIONEER Stalen Herenhorloge HB1513868

  Dit zilverkleurige BOSS PIONEER Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,6 mm bij een gewicht van 115 gram. De…

  € 379,00
 • BOSS SKYMASTER Bruin Lederen Herenhorloge HB1513940
  BOSS SKYMASTER Bruin Lederen Herenhorloge HB1513940

  Dit bruine BOSS SKYMASTER Bruin Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,5 mm bij een gewicht van 115 gram. De horlogeband is…

  € 329,00
 • BOSS PIONEER Stalen Herenhorloge HB1513712
  BOSS PIONEER Stalen Herenhorloge HB1513712

  Dit horloge bestaat uit een zilverkleurige kast van edelstaal met een diameter van 44mm. De wijzerplaat heeft een mooie zwarte kleur met zilverkleurige streepjes als tijdsaanduidingen en zilverkleurige wijzers. Bovenin is de…

  € 379,00
 • BOSS SKYMASTER Bruin Lederen Herenhorloge HB1513940
  BOSS SKYMASTER Bruin Lederen Herenhorloge HB1513940

  Dit bruine BOSS SKYMASTER Bruin Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,5 mm bij een gewicht van 115 gram. De horlogeband is…

  € 329,00
 • BOSS VIEW Bruin Lederen Herenhorloge HB1513988
  BOSS VIEW Bruin Lederen Herenhorloge HB1513988

  Dit bruine BOSS VIEW Bruin Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,3 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is…

  € 329,00
 • BOSS VIEW Bruin Lederen Herenhorloge HB1513990
  BOSS VIEW Bruin Lederen Herenhorloge HB1513990

  Dit bruine BOSS VIEW Bruin Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zwart staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,3 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is vervaardigd uit…

  € 379,00
 • BOSS VIEW Zwart Lederen Herenhorloge HB1513987
  BOSS VIEW Zwart Lederen Herenhorloge HB1513987

  Dit zwarte BOSS VIEW Zwart Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,3 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is…

  € 329,00
 • BOSS VIEW Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513989
  BOSS VIEW Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513989

  Dit zilverkleurige BOSS VIEW Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,3 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 399,00
 • BOSS VIEW Grijs Stalen Herenhorloge HB1513991
  BOSS VIEW Grijs Stalen Herenhorloge HB1513991

  Dit grijze BOSS VIEW Grijs Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in grijs staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,3 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is vervaardigd uit…

  € 479,00
 • BOSS VIEW Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514008
  BOSS VIEW Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1514008

  Dit zilverkleurige BOSS VIEW Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,3 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 399,00
 • BOSS ONE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513999
  BOSS ONE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513999

  Dit zilverkleurige BOSS ONE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,4 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 399,00
 • BOSS ONE Grijs Stalen Herenhorloge HB1514000
  BOSS ONE Grijs Stalen Herenhorloge HB1514000

  Dit grijze BOSS ONE Grijs Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in grijs staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,4 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is vervaardigd uit…

  € 479,00
 • BOSS ENERGY Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513971
  BOSS ENERGY Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513971

  Dit zilverkleurige BOSS ENERGY Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 10,5 mm bij een gewicht van 319 gram. De…

  € 399,00
 • BOSS REASON Zwart Lederen Herenhorloge HB1513981
  BOSS REASON Zwart Lederen Herenhorloge HB1513981

  Dit zwarte BOSS REASON Zwart Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 43 mm en een dikte van 9 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is…

  € 199,00
 • BOSS ALLURE Zwart Lederen Herenhorloge HB1513920
  BOSS ALLURE Zwart Lederen Herenhorloge HB1513920

  Dit zwarte BOSS ALLURE Zwart Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,4 mm bij een gewicht van 115 gram. De horlogeband is…

  € 329,00
 • BOSS ALLURE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513922
  BOSS ALLURE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge HB1513922

  Dit zilverkleurige BOSS ALLURE Zilverkleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 44 mm en een dikte van 11,4 mm bij een gewicht van 115 gram. De…

  € 399,00
 • BOSS ELITE Bruin Lederen Herenhorloge HB1513955
  BOSS ELITE Bruin Lederen Herenhorloge HB1513955

  Dit bruine BOSS ELITE Bruin Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 41 mm en een dikte van 9 mm bij een gewicht van 115 gram. De horlogeband is…

  € 199,00
 • BOSS ELITE Zwart Lederen Herenhorloge HB1513954
  BOSS ELITE Zwart Lederen Herenhorloge HB1513954

  Dit zwarte BOSS ELITE Zwart Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 41 mm en een dikte van 9 mm bij een gewicht van 115 gram. De horlogeband is…

  € 199,00
 • BOSS ELITE Zwart Lederen Herenhorloge HB1513893
  BOSS ELITE Zwart Lederen Herenhorloge HB1513893

  Dit zwarte BOSS ELITE Zwart Lederen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 41 mm en een dikte van 9 mm bij een gewicht van 319 gram. De horlogeband is…

  € 199,00
 • BOSS SANTIAGO Bicolor Stalen Herenhorloge HB1513937
  BOSS SANTIAGO Bicolor Stalen Herenhorloge HB1513937

  Dit tweekleurig met blauwe BOSS ASSOCIATE Tweekleurig Stalen Herenhorloge bestaat uit een ronde horlogekast die is uitgevoerd in zilverkleurig staal met een diameter van 42 mm en een dikte van 10,1 mm bij een gewicht van 319 gram.…

  € 399,00
  1 - 60 van 64 resultaten
 • 1
 • 2
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss