SIERADEN LATEN REPAREREN IN OMMEN

MIJN (LIEVELINGS)SIERAAD IS KAPOT. KUNNEN JULLIE DAT REPAREREN? 
Iedereen maakt het wel eens in z’n leven mee: Heb je een lievelingssieraad en dan gaat dat kapot. Balen natuurlijk, maar wat nu? Cadeauwinkel Ommen, waar Juwelier It’s Beautiful deel van uitmaakt, is the place to be! Wij verkopen niet alleen sieraden, maar we repareren deze ook. Dus, is je horlogebandje kapot of je batterijtje leeg? Wij zorgen voor een nieuwe. Is je ring te klein geworden of heb je een ring geërfd, die te groot is? In veel gevallen kunnen wij je daarmee helpen.

WELKE SERVICE MOGELIJKHEDEN HEBBEN JULLIE NOG MEER? 
Net als iedere zichzelf respecterende juwelier hebben wij een aantal mogelijkheden, waardoor jij zo lang mogelijk van je sieraad kunt genieten. Wanneer jouw zilveren sieraad zwart is geworden, kunnen wij deze reinigen en/of poetsen: Zilveren sieraden schoonmaken

En is jouw armband beschadigd geraakt door het vele dragen? Laat deze dan in onze winkel reinigen en/of polijsten, zodat jij deze weer met veel plezier kunt dragen.

MIJN KETTING IS GEBROKEN. MOET IK NU EEN NIEUWE KOPEN? 
Stel dat je een schakel ketting draagt en één van de schakels is gebroken. Dan zou het zonde zijn als je die niet meer zou kunnen dragen. Gelukkig hoef je niet direct een nieuwe uit te zoeken, maar kun je deze ook laten maken bij ons. Maar ben je eigenlijk toch al op zoek naar een nieuwe collier? Ook dan kun je bij ons terecht. En je kunt ook een ketting laten inkorten, zodat deze nóg beter tot z’n recht komt.

DE SLUITING VAN MIJN HORLOGE IS KAPOT. WAT NU? 
In een groot aantal gevallen zullen wij de sluiting kunnen repareren of vervangen. Maar soms is het tijd voor een heel nieuw horlogebandje. Ook hiervoor kun je in onze winkel terecht. En ook wanneer je uurwerk kapot is of de kroon of stift moet worden vervangen, kunnen we deze in veel gevallen door onze specialisten laten repareren. Soms is het een kwestie van een paar minuten, maar wanneer er iets meer werk aan gedaan moet worden, is het handiger om deze een paar dagen bij ons achter te laten en daarna weer op te halen.

EN WAT ALS IK EEN SIERAAD ALSNOG DOOR JULLIE WIL LATEN GRAVEREN? 
Wanneer jij jouw sieraad bij ons hebt gekocht, is dit veelal wel mogelijk. Houd er wel rekening mee, dat graveren handwerk is. Marginale afwijkingen in centreren kunnen daardoor voorkomen. Maar soms wil je je sieraad nog net een beetje meer personaliseren. Logisch toch? Je kunt ook bijvoorbeeld een ring voor iemand anders kopen en eerst kijken of deze past, voordat je deze laat graveren. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder. Of lees onze blog over graveren: Sieraden graveren; hoe wordt dat gedaan?

KAN IK OOK EEN EDELSTEEN LATEN PLAATSEN IN EEN SIERAAD? 
Hierop is geen eenduidig antwoord te geven. Het hangt onder andere af van het materiaal van je sieraad. Maar weet je? Kom gewoon eens bij ons binnen en overleg wat de mogelijkheden zijn. Vragen staat vrij. En in ons team hebben wij diverse specialisten, die meer over de mogelijkheden en onmogelijkheden van onze sieraden weten.

IK BEN ENORM AFGEVALLEN EN NU ZIJN MIJN ARMBAND EN KETTING TE GROOT GEWORDEN. 
Sommige armbanden en kettingen zijn eenvoudig in te korten, maar in sommige gevallen is dit helaas niet mogelijk. Of het kan, heeft er onder meer mee te maken van welk materiaal het sieraad is gemaakt. Denk niet te snel dat dat vast niet kan met jouw ketting of armband, want er is veel mogelijk tegenwoordig.

IK BEN VEEL AANGEKOMEN EN NU WIL MIJN RING NIET MEER AF. 
Ook dit soort situaties maken we vaak mee. Gelukkig hebben we verschillende blogs waar je informatie kunt vinden over hoe je je ring kunt afkrijgen. En wil je jouw ring daarna weer gewoon kunnen dragen? Neem de maat dan op en laat je ring, indien mogelijk, door ons vergroten tot de juiste maat: Een ring vergroten of verkleinen ja dat kan

ONZE REPARATIEMOGELIJKHEDEN SAMENGEVAT 
Natuurlijk kunnen we niet alle mogelijkheden hier benoemen. Maar de meest voorkomende reparaties zijn:

  • Het vervangen van een horlogeband of horlogeglas
  • Het vervangen van een horloge batterij, kroon of stift
  • Het repareren van een sluiting van een collier, armband of horlogeband
  • Het vergroten of verkleinen van een ring
  • Het plaatsen van een edelsteen
  • Het repareren van een gebroken schakel
  • Het verlengen of inkorten van een ketting, armband of horlogebandje
  • Het reinigen of polijsten van sieraden

WAAR VIND IK NOG MEER TIPS EN INSPIRATIE? 
We kunnen ons voorstellen dat je de smaak te pakken hebt gekregen om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden in onze winkel, zowel voor wat betreft wat je in onze winkel kan kopen als ook voor wat betreft onze servicemogelijkheden. Behalve door het lezen van onze blogs over allerlei verschillende onderwerpen, kun je natuurlijk ook aan de Varsenerstraat 4 in Ommen bij de Cadeauwinkel Ommen naar binnen lopen en je vraag stellen. Bij ons werkt een gezellig en gespecialiseerd team, dat je heel graag verder helpt. Tot snel! 


Geschreven op 4 oktober 2023 | Door Charmaine

 

Lees hier alle blogs en de laatste nieuwtjes

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss