STERNGLAS LEVERT EEN HORLOGE DAT VOOR IEDEREEN BETAALBAAR IS 

Dankzij de oprichter van STERNGLAS: Dustin Fontaine, is er sinds 2016 een functioneel horloge op de markt dat mooi oogt! Het merk STERNGLAS vindt zijn oorsprong in Duitsland. Daar heeft Dustin, dankzij veel doorzettingsvermogen en liefde voor uurwerken, horloges ontworpen volgens de BAUHAUS STYLE. En omdat hij zich als jongere geen betaalbaar mooi en praktisch horloge kon veroorloven, zijn de door Dustin ontworpen horloges heel goed betaalbaar. Een enorm goede prijs-/kwaliteitsverhouding! 

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN VAN EEN STERNGLAS HORLOGE 

De BAUHAUS STYLE stamt uit 1919-1933. Het Bauhaus had als doelstelling onder andere het creëren van hoogwaardige technische en esthetische producten met het accent op de functionaliteit van de producten, die betaalbaar waren door gebruik te maken van industriële productieprocessen en integratie van kunst in het dagelijks leven. Deze elementen vind je terug in de designs van de horloges. Zo is er gebruik gemaakt van een minimalistische uitstraling op de wijzerplaat, door gebruik te maken van streepjes, stippen, slanke rechte wijzers en de ruimte ertussen, waardoor zoveel mogelijk informatie duidelijk kan worden afgelezen. Hierin kun je bij een model als Hamburg het maritieme karakter van de stad terugvinden in het ontwerp. De Hamburg is een automatik horloge, dat geen batterij bevat. Op de achterkant van dit type horloge is de stadskern van deze Hanzestad zelfs in smalle lijnen gegraveerd! 

WELK HORLOGEGLAS IS ER GEBRUIKT 

Er zijn diverse soorten horlogeglas. Om ervoor te zorgen dat het horlogeglas van STERNGLAS goed krasbestendig is, is gebruik gemaakt van Sapphire Crystal glas. Dit is, op Diamant na, het hardste materiaal dat gebruikt kan worden als horlogeglas. Bovendien wordt dit type horlogeglas ook nog eens voorzien van een dubbele anti-reflectie coating, waardoor het aflezen van het horloge niet wordt gehinderd door schittering. Hiermee wordt bovendien een extra luxueuze uitstraling van het horloge bereikt. 

VEEL UNISEX HORLOGES 

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van een mooi, praktisch en betaalbaar horloge zijn de designs over het algemeen unisex. Hierdoor kunnen deze prachtige horloges gedragen worden door zowel heren als dames. Het bijzondere van de designs is bovendien, dat de uitstraling van een STERNGLAS horloge voor iedereen anders uitvalt. Waar bij de heren zo’n horloge het masculine karakter wordt onderschreven en benadrukt, geeft hetzelfde horloge om de pols van een vrouw juist de functionele elegantie weer. 

ALTIJD STIJLVOL OP TIJD OP JE AFSPRAAK KOMEN 

Door de veelzijdigheid van de strakke designs is een STERNGLAS horloge te combineren met veel verschillende gelegenheden. Zo kom je als zakenman of zakenvrouw goed voor de dag met zo’n prachtig exemplaar. Maar ook wanneer je een dergelijk horloge draagt naar een feestje draagt het horloge bij aan je uitstraling. En ook als cadeau zijn ze inmiddels niet meer weg te denken. 

DE TIJD MOOI VERPAKT 

Bij juwelier It’s Beautiful worden alle sieraden en horloges vakkundig en mooi ingepakt, maar voor deze beauty's ga je gemakkelijk nog een stap verder: Maak gebruik van onze gratis inpakservice in Cadeauwinkel Ommen aan de Varsenerstraat 4 in Ommen of maak gebruik van de online te bestellen Cadeauservice. 

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss