Sorteer op

NAAMKETTINGEN VOOR KINDEREN
Een leuke naamketting voor kids kan al veel indruk maken en met de superkwaliteit van de naamkettingen van Names4ever maken deze zeker een goede indruk! Iedere naamketting wordt speciaal op bestelling gemaakt door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier. Deze edelsmid staat garant voor de kwaliteit van de naamketting en volgt de naamketting van de eerste samenstelling tot de afwerking. Zo bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en zult u niet teleurgesteld zijn door uw bestelling.

GOUD EN ZILVER
Deze naamkettingen voor kids worden gemaakt van 14 karaats goud en 925 sterling zilver. Op het gebied van goud is 14 karaats het best. Het meest pure goud is 24 karaats, maar aangezien dit te zacht is om te bewerken en tot een sieraad te maken, vermengd de edelsmid het met andere metalen, zoals zilver en koper. Uiteindelijk komt het dan tot 14 karaats goud, wat gelijk staat aan 58,5% puur goud. De 585 zult u ook vaak op gouden sieraden met deze samenstelling vinden in de vorm van een klein keurmerkje. Hierdoor weet u dat het van het allerbeste materiaal is gemaakt. Eenzelfde regel geldt bij zilveren sieraden. Puur zilver is te zacht om te bewerken, vandaar dat het wordt vermengd met andere metalen om tot een betere samenstelling te komen. Bij zilver ligt dit punt op 92,5%, waar de 925 in 925 sterling zilver voor staat. Ook hier geldt dat u bij zilveren sieraden met deze samenstelling een klein keurmerkje aan zult treffen met daarop het getal 925.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van acht werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss