XS-eries4men Warrior Viking Armband… It’s Beautiful!

Speciaal voor de eerste editie van deze rubriek bieden wij u een exclusief kijkje achter de schermen bij één van dé sieraden merken voor mannen van dit moment: XS-eries4men. Het team achter XS-eries4men is namelijk alweer een tijdje bezig met een nieuwe lijn sieraden en zal deze binnenkort lanceren. Over de exacte datum van lancering zeggen ze nog niks, maar de accessoires zullen naar alle waarschijnlijkheid in augustus te verkrijgen zijn op zowel hun eigen webshop alsook bij www.its-beautiful.nl.

De volledige lijn bestaat uit drie volledig unieke armbanden, maar vandaag richten we ons op één van deze. Namelijk de Viking armband.


XS-eries4men Warrior Viking Armband

De Viking armband uit de Warrior accessoire lijn van XS-eries4men bestaat uit meerdere schakels met een breedte van 24mm die zijn gemaakt van edelstaal met een gepolijste bewerking langs de rand en een matte bewerking in het midden. De schakels zijn met elkaar verbonden door middel van handige pushpins, waarmee de armband stevig in elkaar zit en waardoor de schakels toch gemakkelijk te verwijderen zijn om de armband in te korten. Aan de voorkant is de armband voorzien van een licht gebogen plaatje waar het matte gedeelte in een punt ten einde komt en voorzien is van het kenmerkende Warrior-logo, dat iets dieper in het oppervlak ligt en gevuld is met zwarte coating. Naast het gebogen plaatje is deze armband voorzien van een stijlvol afgewerkte strook donkerbruin leder dat langs de randen voorzien is van bruin stiksel. Dankzij de handige klepsluiting, die vooral gebruikt wordt bij horloges, is deze armband zeer makkelijk met één hand om- en af te doen.

XS-eries4men Warrior Viking Armband… It’s Beautiful!


Qua uitstraling is deze Viking armband zeer robuust en doet daarmee denken aan de Noorse Viking waarop deze armband gebaseerd is. De Viking stond tenslotte bekend als een ruige, norse zeeman en krijger die zich kleedde in lederen onderkleding met stalen pantserplaten en de kenmerkende gehoornde helm. En net zoals de Viking gekenmerkt werd door zijn kracht, vindingrijkheid en moed, vertegenwoordigt ook deze armband deze mooie kwaliteiten en sluit daarmee perfect aan bij die mannen die deze kwaliteiten ook hebben.  

XS-eries4men Warrior Viking Armband

 

 

 

 

 


De armband heeft een totale lengte van 23cm en kan naar eigen inzicht worden aangepast qua lengte. Dankzij de vele stijlvolle schakels kan de armband gemakkelijk ingekort worden zodat deze om bijna elke pols past. Het is zelfs mogelijk om de armband te verlengen, indien uw pols qua omtrek groter is dan de maximale 23cm. Zoals hierboven ook al gezegd is de armband gemakkelijk om te doen dankzij de zeer handige klepsluiting en doet u deze armband dus in minder dan een seconde om uw pols. Geen gepruts met onhandige sluitingen met onderdeeltjes die veel te klein zijn om goed vast te houden. Dat is verleden tijd. De sluiting van deze Warrior Viking armband is hedendaags en gericht op de toekomst.

Deze beeldschone armband zal binnenkort te verkrijgen zijn op XS-eries4men.nl en its-beautiful.nl, net als de andere twee armbanden in de nieuwe Warrior lijn van XS-eries4men: de Knight armband en de Samurai armband. Benieuwd naar deze andere modellen of geïnteresseerd in de Viking armband? Houd dan onze webshop in de gaten en wees één van de eersten die deze Viking armband in huis haalt.

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss