In deze editie van deze maandelijkse rubriek, nemen wij een sieraad onder ogen dat niet alleen zelf mooi, elegant, leuk en vernieuwend is, maar dat ook nog eens
op een verfrissende manier gepresenteerd wordt! Hier leest u alles dat u moet weten over dit sieraad dat nu al te koop is op onze webshop.


Uiteraard bestaat de volledige collectie van MIAB Jewels uit aanzienlijk meer diverse en beeldschone sieraden dan alleen deze oorbellen,
maar ze worden allemaal op deze unieke en speelse manier gepresenteerd en zijn allemaal te koop op onze webshop.


MIAB Jewels UP Oorbellen

Al sinds oudsher is het heel gewoon om oorbellen te dragen en door de gehele sieradengeschiedenis heen is de oorbel al op meerdere manieren herontdekt en zijn al vele variaties de revue gepasseerd. Maar het wordt voor sieradenontwerpers steeds moeilijker om het spreekwoordelijke wiel op het gebied van oorbellen opnieuw uit te vinden. Vandaar dat de briljante mensen achter MIAB Jewels zich niet alleen hebben gestort op de oorbel zelf, maar ook op de presentatie daarvan.

De oorbellen zelf zijn gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en zijn voorzien van een afwijkend model. Waar de meeste oorbellen, nadat ze door het oor zijn gestoken, naar onder hangen, wijzen deze oorbellen juist naar boven en haken ze als het ware in de oorschelp. Hierdoor ontstaat er een geheel andere en frisse look ten opzichte van de traditionele hangende oorbellen. Zo zijn deze oorbellen, die niet heel veel meer zijn dan slechts een zilveren staafje dat op een paar plekken gebogen en gekromd is, toch fris en vernieuwend en daar blijft het niet bij!

Deze vernieuwende frisse Up oorbellen zult u niet zomaar in een envelop ontvangen. Nee, deze oorbellen zijn met kaartje en al aan de kurk van een klein glazen flesje bevestigd. Nog nooit was flessenpost zo leuk om te ontvangen of om te geven! Dit unieke concept van MIAB (dat staat voor Message in a Bottle) laat een frisse wind waaien door het hele idee van het cadeau doen van sieraden en zorgt ervoor dat de ontvanger, wie het ook is, een glimlach van oor tot oor zal hebben. Na het uitpakken van dit leuke cadeau is het flesje namelijk gemakkelijk voor iets anders te gebruiken en vormt zelf al een leuke accessoire.
 

MIAB Jewels – Silver – Up Earrings


Naast de beeldschone oorbellen en het mooie flesje met kurk, is dit sieraad van nog een onderscheidende factor voorzien. Dit sieraad wordt namelijk voorzien van een wit rechthoekig kaartje met daarop een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. U heeft de keuze uit vijf verschillende teksten, van liefdesverklaringen tot bedankjes, die allemaal op een leuke manier vormgegeven zijn en dit stijlvolle cadeau er nog leuker uit zullen laten zien.

Deze beeldschone Zilveren Up Oorbellen van MIAB Jewels zijn verkrijgbaar op onze webshop en zijn bij wat voor gelegenheid dan ook een bijzonder leuk geschenk dat zeker voor een glimlach zal zorgen. Lijkt het u leuk om dit stijlvolle, eigentijdse sieraad met een unieke presentatiemethode cadeau te doen aan een geliefde of goede vriend? Neem dan snel een kijkje bij het volledige assortiment op onze webshop en kies de oorbellen, ring, ketting of armband die u het mooiste vindt met een boodschap naar keuze!

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss