Modern Horloge voor Heren van Prisma… It’s Beautiful!

Deze maand bekijken we een beeldschoon sieraad voor heren dat ook nog eens functioneel is. Dit beeldschone product heeft
een zeer verfijnd en elegant design dat u maar wat graag om uw pols zult dragen. Op deze pagina leest u alles
over dit mooie product van Prisma Horloges.


Uiteraard vindt u de volledige Prisma collectie op onze webshop en voldoen ze allemaal aan de hoge eisen van dit tijdloze merk.
 
Bijna iedereen heeft wel een horloge. Iedereen wil zich tenslotte bewust zijn van de tijd en tegenwoordig kan dit op vele stijlvolle en innovatieve manieren. Zo zijn er de smartwatches die zelfs al meer doen denken aan kleine computers die u om uw pols draagt. Toch zijn er maar weinig zo stijlvol en elegant als dit beeldschone moderne horloge van Prisma.

Dit prisma horloge is speciaal voor heren en bestaat uit een zilverkleurige kast van edelstaal met een blauw lederen horlogeband met blauw stiksel en een handige gespsluiting, waardoor u dit horloge gemakkelijk om- en afdoet. De kast heeft een ronde vorm met een diameter van 44mm en een dikte van 10,6mm. Dit horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM/BAR, waardoor u tot 50 meter onder water kunt met dit horloge en deze is voorzien van prachtig mineraalglas. Daarbij moet gezegd worden dat de horlogeband van dit horloge gemaakt is van beeldschoon kwalitatief blauw leder met een aansluiting van 22mm en een stijlvolle krokodilprint. Zoals de meeste mensen wel weten kan leder slecht tegen water, waardoor wij als juwelier altijd aanraden om met lederen sieraden zo ver mogelijk uit de buurt van water te blijven. Zo ook voor dit horloge. Het is uiteraard mogelijk om een andere horlogeband op de kast aan te sluiten, zodat u hier wel gewoon mee kunt zwemmen. Ook is het goed om te weten dat deze horloge past om een pols tot 228mm pols-omtrek.

Dit horloge is voorzien van een moderne donkerblauwe wijzerplaat met roségoudkleurige streepjes als tijdsaanduidingen en roségoudkleurige wijzers, die ook nog eens glow-in-the-dark zijn. Hierdoor kunt u gemakkelijk de tijd lezen wanneer u in het donker over straat loopt of wanneer u ’s nachts een keer wakker wordt.Dit multi-functionele horloge is voorzien van een Seiko VX9N uurwerk en op de wijzerplaat ook nog eens voorzien van maar liefst drie extra wijzers die, van boven naar beneden de dagen van de week, de 24 uur van de dag en de dagen van de maand aangeven. Verder is dit horloge voorzien van een quartz energiebron. Zo bent u altijd op de hoogte van de tijd en datum en dat ook nog eens op een uitzonderlijk stijlvolle manier.

Dit horloge is geschikt voor jong en oud en heeft een tijdloze uitstraling die goed gecombineerd kan worden met diverse outfits. Zo zal dit uurwerk niet misstaan bij bijvoorbeeld een op maat gemaakt pak, maar kan deze ook goed gecombineerd worden met vrije tijdskleding. Door de kleurstelling dient de rest van de outfit wel zorgvuldig afgesteld te worden op deze accessoire, maar wanneer dit goed gebeurd zal het resultaat er zeker mogen zijn.

Neem de tijd en kies vooral het Prisma horloge dat perfect aansluit bij uw persoonlijkheid, maar mocht u er niet helemaal uitkomen, dan is dit horloge een modestatement waar niemand omheen zal kunnen!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss