Fles verpakking met persoonlijke boodschap… It’s Beautiful!

Voor deze editie van deze rubriek lichten wij geen product uit, maar een verpakking die zo mooi is dat we iedereen aanraden
om elke bestelling hierin te laten bezorgen en cadeau te doen. Dat kan helaas niet, maar voor de sieraden waar het wel bij kan
is dit één van de leukste en meest speelse verpakkingen en daarom moeten wij het deze maand over dit product hebben!
Stijlvol, speels en, ook niet onbelangrijk, betaalbaar.

 

Flessenpost gaat al een behoorlijk lange tijd mee. Van oudsher werd flessenpost gebruikt door zeelieden, die een uiterste noodkreet deden of een laatste boodschap aan vrienden en familie wilden brengen. Vandaag de dag bestaat flessenpost nog steeds, maar dan een stuk positiever in de vorm van deze beeldschone verpakking die helemaal met zijn tijd meegaat, maar toch doet denken aan die bijna antieke manier van communiceren. Deze verpakking bestaat uit een klein glazen flesje met kurk die in totaal 5 centimeter hoog is en een diameter heeft van 3 centimeter. De kurk is aan de onderkant voorzien van een haakje waar wij uw product aan hangen bij het inpakken en verzenden van uw bestelling. Zo wordt het door u gekozen sieraad ook meteen leuk gepresenteerd waardoor de ontvanger het sieraad meteen goed kan bekijken. Ook hangt er een slank bruin kaartje aan het haakje met een lengte van 4 centimeter en een breedte van 1,5 centimeter, waar de door u bestelde oorbellen op bevestigd zullen worden. Aan de buitenkant wordt het flesje voorzien van een leuke sticker.

De fles verpakking zelf is al origineel en stijlvol en daarom bijzonder leuk om samen met een sieraad aan iemand cadeau te doen. De manier waarop het sieraad meteen te zien is, hoe het speels bungelt aan het haakje aan de onderkant van de kurk; het is meteen een feest. Niet alleen dat, maar het flesje is natijd ook nog te gebruiken voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld het bewaren van kleine voorwerpen.Toch kan het nog leuker! Het is bij deze fles verpakking namelijk mogelijk om een korte persoonlijke boodschap op een briefje te laten schrijven, dat in een kleine cilinder in het flesje gestopt zal worden, samen met het door u bestelde product. Zo maakt u deze fles verpakking zo mogelijk nog leuker en persoonlijker. Het is natuurlijk wel een klein briefje, dus er past niet al teveel tekst op, maar het is altijd leuk voor een korte boodschap. Indien u het nog persoonlijker wenst te maken kunt u het briefje ook onbeschreven bestellen en er, bij binnenkomst, zelf een boodschap op schrijven alvorens deze in de cilinder in het flesje te stoppen.

Het spreekt misschien voor zich, maar het is toch goed om nog even te vermelden dat deze verpakking slechts werkt voor de kleine sieraden. Armbanden bijvoorbeeld, kunnen niet verpakt worden in deze fles verpakking. Oorbellen, slanke kettingen, ringen; deze kleinere sieraden werken wel in combinatie met deze fles verpakking en kunnen dus op een zeer leuke en hippe manier cadeau gegeven worden.

Naast de fles verpakking hebben wij natuurlijk nog meer mogelijkheden voor het inpakken van uw bestelling. Meer informatie hierover vindt u op onze inpakservice pagina, die u bovenaan onze webshop pagina vindt. Of u klikt hier!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss