Vind jij het ook zo leuk om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van sieraden voorbij te zien komen? En heb je je wel eens afgevraagd
hoe een juwelier toch steeds weer aan die weetjes en leuke trendy sieraden komt? Wij gunnen je een exclusief kijkje in onze "keuken".


Dankzij het internet is het nu appeltje eitje om van alles op te zoeken. Toch komt hier meer bij kijken dan je op het eerste gezicht wellicht verwacht. Als juwelier moet je goed op de hoogte blijven van de nieuwste trends en daar dan ook slim op inspelen. Dat betekent dat we veel meer tijd nodig hebben dan dat ons bedrijf tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar is. Ook 's avonds en in het weekend brengen we menig uurtje door achter onze computers, laptops en tablets. We zoeken op verschillende zoektermen en houden nauw contact met leveranciers. Verder kijken we regelmatig bij collega's op de site en uiteraard bij diverse groothandels. Daarnaast gaan we regelmatig op pad naar beurzen en bedrijven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en het goede contact met de diverse leveranciers te onderhouden.

In de afgelopen maand hebben we bijvoorbeeld al twee belangrijke evenementen bezocht. Zo waren we 4 maart op bezoek bij OUT OF THE BOX, alweer de derde editie van deze nieuwe sieradenbeurs in Nederland, waar we bij binnenkomst een handig keycord kregen overhandigd met daarop onze bedrijfsgegevens om razendsnel onze bestellingen te kunnen verwerken.

We hebben ons uitvoerig verdiept in de nieuwste trends en informatie ontvangen van bekende mensen als Ton Tijhuis, bekend van merken zoals Sparkling Jewels en Hooked, die ons een update gaf over zijn sieraden. Bovendien introduceerden Ton en zijn collega Sharon de nieuwe sieradenlijn Sweet Life. En laat deze lijn nu naadloos aansluiten op onze huidige sieraden... Juist omdat hun nieuwe trends een tikkeltje anders zijn dan andere sieraden sprak ons dit enorm aan en hebben we een selectie hiervan ingekocht. En uiteraard profiteer jij daar als klant weer van!
 

OUT OF THE BOX

Een andere "oude bekende" is Rene Migchelsen van MY iMenso, die ons op de hoogte bracht van de nieuwste modellen munten, ringen en super leuke colliers, die voorzien zijn van schitterende Swarovski kralen. Ook Nicole was er. Met haar hebben we gesproken over Spark sieraden, waaronder leuke oorbellen en horloges in goudkleur.

Gusta, bij wie we al een aantal mooie merken inkopen, bleek een nieuwe, eigen sieradenlijn te hebben samengesteld: Gold Bandits. Deze lijn bestaat uit gouden bedels aan een zelf te kiezen koord. Een rode revolver vormt het symbool voor dit nieuwe merk en staat natuurlijk symbool voor de ouderwetse bandieten uit het wilde westen.

Lucas van M&M horloges hebben we ook nog gesproken en deze collectie horloges met een uniek design is binnenkort ook te bestellen via onze website. We zijn benieuwd wat jullie van deze horloges vinden!
 

OUT OF THE BOX

En ken je het trendy merk KANE al? De nieuwste horloges, speciaal voor de moderne man, zijn vanaf nu te bestellen via onze website. Het unieke van deze horloges is dat het horlogebandje gemakkelijk te verwisselen is, zodat je bij elke kledingstijl een bijpassend horlogeband kunt dragen.

Uiteraard gaan we op zo'n dag niet alleen maar van stand tot stand, maar gunnen we onszelf ook een welverdiende pauze tussendoor. OUT OF THE BOX stelde ons en onze collega's in de gelegenheid om gebruik te maken van diverse versnaperingen. Onder het genot van een drankje konden we dus ook even bijkomen van alle indrukken en ons bezinnen op de zakelijke kant van ons bezoek.
 

OUT OF THE BOX

Op 11 maart hebben we een bezoek gebracht aan Jewels and Watches in Utrecht. Door de nieuwe opzet is het net of je door een winkelstraat loopt en van winkel naar winkel gaat. Een zeer leuke indeling waardoor het nog leuker was om rond te lopen en de verschillende leveranciers en merken te bezoeken en met ze in gesprek te gaan. Daarnaast waren er een aantal leuke optredens van bijvoorbeeld Mitch Lodewick, bekend van Idols 2017, en niemand minder dan Tjindjara, die we kennen van The Voice of Holland. Niet alleen trad ze op, maar Tjindjara is ook nog eens het nieuwe gezicht van Chico D’oro!

Josh van Sommeren, één van de grote namen achter merken zoals Joy de la Luz en Minioro en die nu bij PDA Group werkt, liet ons de nieuwste modellen horloges zien van het merk PICTO. Josh stelde ons daarna voor aan Krispijn Drenth. Krispijn Drenth liet ons een aantal horloges van het bekende merk Tommy Hilfiger zien alsook de Samsung Smart Watches Limited Edition. Deze hebben we allebei aangevraagd. Het wachten is nu op de beslissing van de leverancier. Wanneer wij gekozen worden als leveringspunt, dan maken wij deel uit van zo´n 40 leveringspunten door heel Nederland. Dat moeten we dus nog even afwachten. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte!
 

Jewels and Watches in Utrecht

Deze 2 hierboven beschreven bezoeken vormen de basis van onze nieuwste aanwinsten. Als juwelier laten wij ons uitvoerig inlichten over de verschillende sieraden, hun materialen, mogelijkheden en beperkingen zodat wij een keuze kunnen maken die het beste aansluit bij onze klanten en de verwachtingen die onze klanten van onze webshop hebben. Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om te proberen de verwachtingen die er zijn te overtreffen!

PDA Group, een toonaangevende distributeur van sieraden en horloges van bekende merken als Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Ice-Watch, Mondaine, Lacoste, Boccia Titanium en Esprit, heeft zijn krachten gebundeld met Samsung. Samen hebben zij de  Gear Sport Horloges en de exclusieve Limited Editions Gear S3 gelanceerd, waarmee zij een klassiek uiterlijk hebben weten te combineren met grensverleggende technologie. Behalve een "gewoon" hoogwaardig horloge met een klassiek ontwerp, een ronde wijzerplaat en de massieve metalen horlogeband, heb je met dit horloge zoveel meer in handen. Zo neem je gesprekken aan, lees je berichten en open je apps via de praktische, maar zeker ook stijlvolle roterende ring. En tijdens het sporten luister je naar bijvoorbeeld Spotify en gebruik je de GPS. Ook apps als Parkmobile, 9292, Nu.nl, de Telegraaf, Buienradar, KLM en nog veel meer andere apps kun je bedienen via je Smartwatch. En dankzij de grote batterijcapaciteit hoef je je Smartwatch maar eens in de paar dagen op te laden. Deze Smartwatches zijn vanaf het tweede kwartaal van dit jaar verkrijgbaar. Ook hiervan houden wij je op de hoogte.
 

Jewels and Watches in Utrecht

Ondertussen denken wij hard na over welke collectie(s) wij zullen gaan toevoegen aan onze webwinkel. Wellicht zullen wij in de (nabije) toekomst ook de leuke sieraden van Zinzi in onze collectie opnemen. We hebben al prachtige exemplaren hiervan gezien.

We hopen dat we je een beetje hebben kunnen laten zien hoe wij onze informatie vergaren en op welke manier onze collecties tot stand komen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op onze site bij merken zoals KANE die we inmiddels al hebben toegevoegd en de nieuwe sieraden van MY iMenso waar we momenteel druk mee bezig zijn om ook deze z.s.m. aan te kunnen bieden op onze webshop. En als het merk waar je nieuwsgierig naar bent er nu nog niet bij staat, kom dan later een keertje terug. Ga er maar vanuit dat je steeds nieuwe ontdekkingen doet en leuke aanbiedingen en trends bij ons zult vinden! Uiteraard houden we onze klanten ook via onze Facebook pagina en onze nieuwsbrief op de hoogte.
 

Jewels and Watches in Utrecht


Juwelier It's Beautiful werkt met veel plezier en passie aan het vergaren van nieuwe, verfrissende merken, zodat u steeds voorop kunt lopen met de nieuwste trends in sieraden en horloges. Het kost nu eenmaal wat tijd, maar voor onze klanten doen we het graag.
 

Geschreven op 1 april, 2018 | Door Rineke

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss