Bij juwelier It’s Beautiful verkopen we inmiddels alweer meer dan 10 jaar sieraden. We proberen de mooiste merken aan te bieden op onze website. Soms lukt dit wel, soms helaas ook niet. Daarnaast doen wij altijd ons best om onze klanten met respect te behandelen en ervoor te zorgen dat onze klant een goede ervaring heeft (waar ze ook nog eens een mooi sieraad aan overhouden, natuurlijk). In zekere zin zou je dus kunnen zeggen dat we niet alleen sieraden aanbieden, maar dat we ook positiviteit en blijdschap aanbieden. Om deze reden gaan wij ons ervoor inzetten om onze klanten een zo mooi mogelijke ervaring te bieden, niet alleen tijdens het winkelen op onze webshop, maar ook via Social Media.
 Hoe wij dit gaan doen? Onze service is altijd al goed geweest en dat is toch de grootste factor in het geluk van onze klant. Wanneer u als klant het gevoel hebt dat u goed behandeld wordt, dan bent u daar logischerwijs blij mee. Hierin zullen we dus niet veel veranderen, behalve dan dat we nog meer ons best gaan doe om u, naast de mooiste sieraden, een goede ervaring te bieden.
Wat wel een goed waarneembare verandering zal zijn; onze facebook pagina. We merken dat er weinig interactie is met onze facebook volgers en willen dit graag veranderen. Daarom gaan we elke week een mooie spreuk op onze facebook pagina zetten, waarmee wij hopen meer in gesprek te komen met onze facebook volgers. Op de lange termijn willen we de facebook pagina en onze facebook volgers dan ook gaan inzetten om spreuken aan te leveren die voor hen belangrijk zijn of waar zij veel aan hebben gehad, bijvoorbeeld tijdens een moeilijke periode in hun leven. Zo heb ik in mijn leven altijd veel gehad aan de spreuk
Accepteer wat je niet kunt veranderen... en verander wat je niet kunt accepteren.
Vooral tijdens de moeilijke momenten zoals het overlijden van mijn vader toen ik nog een stuk jonger was, en het overlijden van moeder iets meer dan een jaar geleden. Deze spreuk heeft mij veel inzicht gegeven en ervoor gezorgd dat ik me niet verloor in negatieve emoties. En daardoor heeft het mij gevormd tot een ander persoon dan ik hiervoor was. Niet alleen heb ik er namelijk wat aan op de moeilijke momenten, maar ook bij alledaagse dingen die misschien niet helemaal gaan zoals je graag zou willen. Valt er een glas kapot? Ik kan er weinig meer aan veranderen, dus ik ruim het op en ik ga verder. Van de hele dag chagrijnig lopen doen wordt mijn omgeving niet beter en ik zelf ook niet!
En zo heeft iedereen waarschijnlijk wel een of meerdere spreuken die een speciale betekenis voor hen hebben en die hun leven op een bepaalde manier hebben beïnvloedt en misschien hun leven wel positief hebben verandert. Wij zijn benieuwd naar die spreuken. Dus we gaan niet alleen zelf spreuken plaatsen, maar willen ook graag jouw spreuk(en) lezen.
Daarnaast gaan we ook onze website aanpassen. Omdat we in willen spelen op jouw geluk en jouw ervaring tijdens het winkelen bij onze webshop positief willen verbeteren, vragen we hierin om jouw input! Dus, heb je een goede tip of zou je graag iets anders willen zien op onze webshop? Geef het aan via onze facebook pagina. Het gemakkelijkst is het wanneer je jouw gouden tip onder de facebook post voor deze blog plaatst. Uiteraard moeten we na het ontvangen van de tip eerst kijken wat er mogelijk is, maar kunnen we onze webshop met jouw tip verbeteren, dan zullen we deze zeker doorvoeren! Dan kun je daarna nog prettiger bij ons winkelen.
Verder willen we graag horen welke merken jij bij ons zou willen kopen! Dit is voor ons heel belangrijk. We worden steeds groter als webshop en willen zoveel mogelijk mooie sieraden inkopen zodat onze klanten deze mooie sieraden met de beste service kunnen verkrijgen. Omdat we maar zoveel in één keer kunnen inkopen, echter, zullen we niet alle suggesties kunnen inkopen, maar degene die we het vaakst voorbij zien komen zijn zeker grote kanshebbers om aan ons assortiment te worden toegevoegd! Dus breng jouw stem uit en misschien koop je jouw favoriete merk straks wel bij onze webshop!

De veranderingen zijn misschien niet heel groot, maar volgens ons hoeft dat ook niet. Wij zijn blij met onze webshop en onze terugkerende klanten tonen ons dat ook zij blij zijn met de webshop en onze service. En uiteindelijk is dat waar het ons om gaat. Dat betekent echter niet dat er niks te verbeteren valt. Bill Gates (niet geheel onbekend) zei tenslotte ooit: “We all need people who will give us feedback. That’s how we improve”, wat vertaald naar “We hebben allemaal mensen nodig die ons feedback geven. Zo kunnen wij ons verbeteren”.
 Wij blijven ons inzetten om onze service en webshop te verbeteren en hopen dat ook jij zal bijdragen aan onze verbeterde webshop!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss