Sorteer op

DE MOOISTE HART HANGERS
De liefde is mooi en dat wilt u vieren! Waarom niet met één van deze net zo mooie hart hangers! Deze hangers zijn verkrijgbaar in diverse materialen en verschillende vormen en maten. Iedere liefde is uniek en het is daarom nagenoeg onmogelijk om voor elke soort liefde weer een nieuwe hanger te ontwerpen, maar we hopen dat er genoeg diversiteit in ons assortiment zit om ervoor te zorgen dat u die hart hanger kunt vinden die aansluit bij de liefde tussen u en uw partner. Deze beeldschone hart hangers kunnen zelfs voorzien worden van een persoonlijke gravure (zoals een korte tekst, naam, datum of zelfs een foto) zodat u de hanger nog unieker en persoonlijker kunt maken. De mogelijkheden staan per product vermeld. Dus vier de liefde met deze beeldschone hart hangers!

GEVARIEERDE HART HANGERS ALS CADEAU
Met een assortiment van meer dan 100 unieke hartvormige hangers bent u bij juwelier It’s Beautiful aan het juiste adres voor een romantische en liefdevol sieraad. We hebben hart hangers van 925 sterling zilver en hart hangers van 14 karaats goud, dus voor elke prijsklasse zit er wel een geschikte hanger bij. Daarnaast hebben de hangers vele diverse en uiteenlopende ontwerpen, waardoor u zonder moeite die hart hanger vindt die perfect bij u of bij uw geliefde aansluit. Denk aan een hart hanger met gekartelde rand om uw liefde kenbaar te maken aan iemand waar u al een poosje mee uitgaat, misschien wel voorzien van een persoonlijke gravure als herinnering aan een moment dat jullie deelden en dat jullie samenbracht. Of juist een harthanger met een gepolijste rand, die onderaan voorzien is van twee opengewerkte voetjes, met daarboven ruimte voor een naam of datum, zoals de naam of de geboortedatum van jullie zoon of dochter. De mogelijkheden zijn talrijk en u zult bij ons hoe dan ook slagen voor een beeldschone hart hanger als geschenk voor uw geliefde.

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE HART HANGERS
De hart hangers kennen dus zeer uiteenlopende ontwerpen, maar ze zijn ook nog eens gemaakt van zilver of goud. De zilveren hartjes hangers zijn gemaakt van 925 sterling zilver. Dit betekend dat ze voor 92,5% bestaan uit puur zilver. Zilver is in zijn puurste vorm te hard om tot een mooi sieraad te vermaken, waardoor edelsmeden dit edelmetaal vermengen met andere metalen. Zilveren hart hangers met dit gehalte zilver zijn dan ook voorzien van een merkje met de cijfers ‘925’, als teken dat ze voor 92,5% bestaan uit puur zilver. Hetzelfde is in zekere mate waar bij de gouden hart hangers. Zo zal het gouden hartje hanger van uw voorkeur voorzien zijn van een merkje met de cijfers ‘585’, als teken dat dat materiaal voor zeker 58,5% uit puur goud bestaat. Toch spreekt men bij goud niet over dit percentage, maar is dat omgezet naar 14 karaats.

HART HANGERS MET DE BESTE SERVICE
Naast de mooiste hart hangers maakt u bij ons ook gebruik van de beste service. Wij staan u graag per e-mail of telefonisch te woord om u te adviseren bij uw aankoop of juist om vragen te beantwoorden. U neemt gemakkelijk contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@itsbeautiful.nl. Als u gebeld wenst te worden kunt u een belverzoek sturen naar ditzelfde e-mail adres. Voorzie uw belverzoek van uw telefoonnummer, de reden dat u gebeld wenst te worden en (indien mogelijk) uw order nummer. Wij zullen u dan z.s.m. terugbellen. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss