Er zijn tal van mogelijkheden om iets cadeau te doen. De ene methode is leuker dan de ander, maar het komt vooral aan op persoonlijke smaak.
Is een cadeauverpakking het leukst? Is een persoonlijk cadeau het beste? Of gaat het om wat er bij het cadeautje zit? Wij gaan onze top vijf
cadeau extraatjes uitlichten en doorspreken, zodat jij straks ook het beste cadeautje kunt geven!


Nummer 5:
Op nummer 5 staat de cadeauverpakking. De cadeauverpakking is ideaal en bijna een vereiste wanneer iets cadeau gegeven wordt. Bij ons zijn verschillende cadeauverpakkingen beschikbaar, zodat u kunt kiezen hoe uw cadeautje ingepakt moet worden. Omdat de cadeauverpakking een grote invloed heeft op de presentatie van het cadeau op zich, is het belangrijk om een passende verpakking uit te zoeken. Voor kinderen zijn er kleurrijke cadeauverpakkingen, voor ouderen ook donkergekleurde cadeauverpakkingen die mooi elegant zijn. En er zijn zelfs opvallende goudkleurige cadeauverpakkingen, die het hele jaar door gebruikt kunnen worden, maar helemaal op hun plaats zijn tijdens bijvoorbeeld Kerst en Oud & Nieuw. Daarnaast zijn cadeauverpakkingen ideaal omdat ze gemakkelijk gecombineerd kunnen worden met andere extraatjes. Denk maar eens aan de drogist waar u een flesje parfum koopt als cadeau. Het flesje parfum wordt mooi ingepakt en vaak ook nog voorzien van een monstertje van een nieuwe parfum. De cadeauverpakking is dus een absolute must voor nagenoeg elk cadeau. Dat is ook meteen de reden dat deze op nummer 5 staat. De cadeauverpakking is inmiddels zo standaard dat het gekker is wanneer deze niet om het cadeau heen zit dan wel.

Nummer 4:
Wat is er nu leuker dan het geven van een cadeau met een persoonlijke boodschap? Er bestaat al langere tijd een debat over cadeaus en waar het nu eigenlijk meer over gaat. Gaat het om de monetaire waarde of toch meer om de emotionele waarde? Oftewel; moet je gewoon zoveel mogelijk geld aan het cadeau hebben uitgegeven, of gaat het erom dat je over het cadeau nagedacht hebt en dat het cadeau een persoonlijke betekenis heeft? Het mooiste is natuurlijk de middenweg. Want het voelt toch wel een beetje ongemakkelijk wanneer je een cadeau geeft waarvan je weet dat het je slechts één of twee euro heeft gekost, zelfs als het een grote emotionele waarde heeft. En dan al helemaal als de ontvanger ook weet van de daadwerkelijke waarde van het product. Bij It’s Beautiful kunt u een kaartje bij uw bestelling laten doen met daarop een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Dit is uiteraard ook door u zelf te regelen door langs een plaatselijke winkel te gaan en een leuke kaart te kopen. Dat is zelfs nóg persoonlijker. Toch bieden wij diverse kaartjes aan voor slechts € 1,00 per stuk, die gratis voorzien kunnen worden van een persoonlijke boodschap.

Nummer 3:
Als we het toch over leuke verpakkingen hebben, dan moeten we het ook over MIAB hebben! Voor wie het nog niet weet, MIAB staat voor Message In A Bottle. Alle sieraden van dit mooie merk worden geleverd in een klein flesje, waarbij het bestelde sieraad vastgemaakt zit aan de onderkant van de kurk. Hierdoor hangt het sieraad speels in het flesje en is het sieraad dus meteen leuk gepresenteerd! Geïnspireerd door de leuke presentatiemethode van de MIAB sieraden, bieden wij nu ook flesjes als een cadeauverpakking aan op onze website. Deze flesjes zijn natuurlijk niet zo leuk als die van MIAB, maar ze kunnen wel met nagenoeg al onze sieraden gecombineerd worden, dus dat is dan weer een groot voordeel. (Het sieraad moet natuurlijk wel in het flesje passen)

Nummer 2:
Niet alleen het cadeautje, maar ook de extraatjes eromheen dragen bij aan de ervaring van het cadeau in zijn geheel. Vandaar dat we sinds kort bij alle bestellingen boven de € 40,00 een gratis Gift Card doen. Deze Gift Card bevat een kraslaagje, dat je weg moet krassen om te kijken hoeveel tegoed je hebt ontvangen. Dit tegoed kan tot wel € 10,00 bedragen! Niet alleen leuk voor jou, maar ook leuk als extraatje bij een sieraad dat je cadeau wilt geven. Spannend en altijd prijs, want je ontvangt hoe dan ook € 2,50 tegoed voor een volgende bestelling. En het mooiste is nog wel dat we geen minimaal bestelbedrag hanteren, dus je kunt je tegoed altijd verzilveren, ongeacht van je bestelbedrag. Wel zo handig!

Nummer 1:
Op nummer 1 staat natuurlijk, hoe kan het ook anders, de gravering. Een kaartje met een handgeschreven tekst is persoonlijk en natuurlijk heel leuk. Maar een persoonlijke boodschap die gegraveerd in een sieraad staat? Dat is iets dat je bij je kan dragen en meteen een cadeau met zowel monetaire en emotionele waarde. Daarnaast hoeft het niet eens te gaan om een persoonlijke tekst, maar het is bij ons zelfs mogelijk om een foto of een logo te laten graveren op bijvoorbeeld een hangertje. Persoonlijk en heel speciaal. Naast onze eigen graveringen bieden we ook andere graveerdiensten aan. Zo kun je een tekst of foto laten graveren op de geselecteerde MY iMenso munten voor in een munthouder. Vooral de foto gravures van MY iMenso zijn beeldschoon! Daarnaast kun je bij ons ook de sieraden van Names4ever bestellen. Deze sieraden zijn zeer gevarieerd qua ontwerp en vaak beschikbaar in zowel zilver alsook goud. Er zijn vaak diverse mogelijkheden beschikbaar voor de graveringen, zodat je altijd zeker bent van een persoonlijk en uniek sieraad.

En dat is het! Onze top 5 waarmee jij het leukste cadeautje kunt geven! Heb jij nog leuke cadeau-tips? Laat het ons weten via Facebook! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss