Uw sieraad door ons laten reinigen

Uw sieraden worden mettertijd vies. Dit is niet iets dat u kunt voorkomen. Zelfs de sieraden van de schoonste persoon zullen wel eens vies worden. Vuil en fijne stofdeeltjes, maar ook huidvet en zweet beïnvloeden uw sieraden. Zo kan zilver verkleuren, simpelweg vanwege de chemische samenstelling van uw huid. Deze sieraden zijn, wanneer ze vies worden, gemakkelijk schoon te maken met een zachte borstel en wat lauw zeepwater, maar wanneer ze lange tijd niet zijn schoongemaakt en het vuil echt aangekoekt is, dan zal het een stuk moeilijker te verwijderen zijn. In dat geval kunnen wij de oplossing bieden.

Voor het reinigen van uw sieraden gebruiken wij een ultrasonisch bad en speciaal geformuleerde middelen om deze volledig te reinigen en te laten stralen alsof ze nog nooit gedragen zijn. Vuil, stof, oxidatie, uw sieraden worden volledig gereinigd.

De kosten voor het laten reinigen van uw sieraad bedragen € 7,50.
U zult uw sieraad zelf aan ons op moeten sturen. Nadat uw sieraad is gereinigd, sturen wij deze kosteloos weer naar u op.

Polijsten edelmetaal

Niet alleen vuil, maar ook scherpe objecten vormen een gevaar voor de nieuwstaat van uw sieraden. Zo zullen ringen en armbanden vrij snel bedekt zijn met gebruikerssporen, simpelweg door ze te dragen. Zo schaaft uw armband over uw bureau, wanneer u bijvoorbeeld op de computer zit, en zal uw ring al snel licht beschadigd raken wanneer u iets optilt. Net als het vuil, zijn ook deze gebruikerssporen nagenoeg niet te voorkomen. Niet iedereen ergert zich aan gebruikerssporen. Het is tenslotte iets onvermijdelijks. Toch is het zeker mogelijk om deze gebruikerssporen te laten verwijderen, door uw sieraden te laten polijsten.

Bij het polijsten van uw sieraad gaan wij zeer zorgvuldig te werk en gebruiken wij een gespecialiseerde machine, die speciaal is gemaakt voor het polijsten van sieraden. Nadat uw sieraden gepolijst zijn zien deze er weer als nieuw uit! 

De kosten voor het laten polijsten van uw ring bedragen € 10,00.
De kosten voor het laten polijsten van uw armband bedragen € 15,00.
U zult uw sieraad zelf aan ons op moeten sturen. Nadat uw sieraad is gepolijst, sturen wij deze kosteloos weer naar u op.
 

Batterijtjes vervangen / Horloges

De meeste horloges zijn voorzien van een batterijtje dat, afhankelijk van of het horloge al loopt tegen de tijd dat u het koopt, lange tijd mee zal gaan of na een maand al leeg kan zijn. Daarna is het aan u om naar de juwelier te gaan voor een nieuw batterijtje of om zelf op zoek te gaan naar een passend batterijtje. Niet alleen dient u het batterijtje te vinden, maar u moet uw horloge ook nog eens loshalen zonder deze te beschadigen. En zonder de juiste gereedschappen kan dit nog wel eens knap lastig worden. Daarom kunt u bij ons het batterijtje van uw horloge laten vervangen.

Bij een horloge dat een zekere waterdichtheid heeft, zijn er twee opties beschikbaar wanneer het gaat om het verwisselen van het batterijtje.
- U kunt enkel de batterij laten vervangen. Uw horloge is hierna niet meer waterdicht, maar behoudt wel de spatwaterdichtheid. Indien u dus een horloge boven de 3 bar / 3 ATM hebt, dan zal het bij deze optie zo zijn dat uw horloge minder waterdicht zal zijn dan voorheen.
De kosten voor het vervangen van het batterijtje van uw horloge bedragen € 10,00.

- Daarnaast is het ook mogelijk om zowel het batterijtje alsook de pakking te vervangen. Deze pakking is verantwoordelijk voor de waterdichtheid van uw horloge, waardoor de waterdichtheid behouden blijft.
De kosten voor het vervangen van het batterijtje van uw horloge bedragen € 12,50.

U zult uw sieraad zelf aan ons op moeten sturen. Nadat uw horloge is voorzien van een nieuw batterijtje, sturen wij deze kosteloos weer naar u op.

Als u zelf de batterij vervangt, zal dit invloed hebben op de waterdichtheid van het horloge. Laat dit daarom doen door ons, of een andere juwelier. 

Sieraden-informatie

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss