Er komt nogal wat kijken bij het graveren. Vandaar dat wij deze pagina hebben gemaakt voor onze werkwijze voor het graveren, zodat u weet waar u rekening mee kunt houden bij het aanleveren van de benodigde informatie voor graveren en zodat u weet wat u kunt verwachten wanneer u bij ons een gegraveerd product besteld.

Er zijn bij ons verschillende opties voor graveren, zo kunt u enkel een tekst laten graveren, een tekst aan de buitenkant of een tekst aan de binnenkant, maar bij sommige sieraden is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een logo of foto te laten graveren. Verder is het bij ons ook mogelijk om een sieraad te laten voorzien van een geboortebloem gravering.
Een aantal algemene zaken:
- Sieraden die niet bij ons gekocht zijn zullen wij niet graveren.
- Het graveren van sieraden is bij ons handwerk, waardoor wij niet tot op de millimeter nauwkeurig kunnen graveren. Er kunnen dus altijd variaties optreden in het graveerwerk. Deze variaties zullen dusdanig minimaal zijn dat ze nauwelijks opvallen, maar verwacht u echt dat de gravering tot op de millimeter precies in het midden zal komen dan bestaat de kans dat het resultaat iets tegen zal vallen. Deze variaties vallen onder het acceptabele marge dat wij hanteren.
- Tenzij u anders heeft aangegeven zullen wij ons best doen om uw gravering in het midden van het sieraad te plaatsen. Ook hierbij geldt dat er lichte variaties op kunnen treden.
- Het graveren van sieraden kan 2 tot 5 werkdagen extra in beslag nemen, boven op de bij het artikel vermelde levertijd.
- Indien er niet nadrukkelijk bij het artikel vermeldt staat dat deze gegraveerd kan worden, dan is de kans zeer groot dat wij deze ook daadwerkelijk niet kunnen graveren. Wenst u alsnog een specifiek product te laten voorzien van een gravering, neem dan per e-mail contact met ons op. Wij zullen dan kijken of we voor u een uitzondering kunnen maken.Als u met deze punten rekening houdt, dan gaan wij er vanuit dat we u van een mooi product met een geweldige gravering kunnen voorzien!

Sieraden-informatie

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss