Names4ever is al enige tijd een begrip in de wereld van gepersonaliseerde sieraden en met goede reden. De sieraden van Names4ever worden altijd op maat voor u gemaakt met de door u doorgegeven naam, datum, vingerafdruk of foto en soms zelfs gekleurde geboortestenen verwerkt in het sieraad. Deze sieraden worden ofwel gemaakt van zilver of goud en vormen een lust voor het oog. De levertijden voor deze sieraden bedraagt wat langer, maar het resultaat is het wachten zeker meer dan waard en u zult niet snel uitgekeken raken op uw beeldschone persoonlijke en werkelijk unieke sieraad. Bestel vandaag nog één van de prachtige sieraden van Names4ever en verwen uzelf!

Gouden en Zilveren Naamkettingen
Names4ever staat bekend om hun gepersonaliseerde sieraden van kwalitatieve materialen zoals goud en zilver. En deze naamkettingen zijn de nummer één persoonlijke sieraden! Deze gouden en zilveren naamkettingen worden speciaal voor u gemaakt door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier, zodat uw gouden of zilveren sieraad volledig aansluit op uw persoonlijke wensen.

Eén of twee namen
Deze naamkettingen van goud en zilver zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en de namen die u opgeeft worden naadloos in deze ontwerpen verwerkt. Zo is het mogelijk om één naam te laten verwerken in deze gouden en zilveren sieraden. Maar het is ook mogelijk om twee namen, zoals die van u en uw partner, te laten verwerken in deze naamkettingen. Zo kunt u een belangrijke relatie in uw leven vereeuwigen in een gouden of zilveren sieraad dat speciaal voor u gemaakt wordt!

Gepersonaliseerde Oorbellen
Ook voor gepersonaliseerde oorbellen kun je nu bij Juwelier It’s Beautiful terecht! Names4ever, bekend van hun stijlvolle naam-kettingen en bedels, heeft namelijk naam-oorbellen en letter-oorbellen aan hun assortiment toegevoegd. Deze naam-oorbellen en letter-oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en vertegenwoordigen dus het allerbeste wat zilver te bieden heeft.

Naam-oorbellen van Names4ever
De naam-oorbellen van Names4ever zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en variaties. Zo zijn er meerdere infinity teken naam-oorbellen waar twee eigen namen in te plaatsen zijn met een krachtig en herkenbaar woord in het midden. Zo zijn er de “Love” infinity naam-oorbellen, maar ook de “Faith” naam-oorbellen en zelfs nog meer. Verder zijn er ook nog naam-oorbellen met bijzonder intrigerende patronen die niet snel zullen gaan vervelen. Deze naam-oorbellen zijn dus een echte aanrader en zijn ook bijzonder leuk als cadeau!

Letter-oorbellen van Names4ever
De letter-oorbellen van Names4ever doen qua concept sterk denken aan de naam-oorbellen. Beide zijn immers te personaliseren. Toch gaat het bij de letter-oorbellen net even anders. Bij deze oorbellen geeft u namelijk niet een hele naam, maar slechts één of twee letters door. Deze individuele letters nemen natuurlijk minder ruimte in dan volledige namen en er blijft dus meer over van het ontwerp van de letter-oorbel. En die ontwerpen mogen er zijn! Wacht niet langer en neem snel een kijkje bij het geïnspireerde aanbod!

Foto Sieraden van Names4ever
Het graveren van foto’s op sieraden is al langere tijd mogelijk en ook bij juwelier It’s Beautiful helpen wij u alweer enige tijd graag aan de mooiste foto gravures. Ook Names4ever komt nu met deze service en, ook al kost het wat meer, hun foto gravering service is de prijs meer dan waard! Deze fotogravures zijn aanzienlijk gedetailleerder dan de meeste andere fotogravures en blijven langere tijd mooi vanwege de graveringtechniek. Zoals altijd draagt het team van Names4ever er zorg voor dat uw gravering bijzonder is, persoonlijk is en beeldschoon wordt afgewerkt.

Fotogravure Hangers en Bedels
De Names4ever fotogravures zijn verkrijgbaar op hartvormige, ovale en ronde fotosieraden van zilver en goud. De zilveren sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en de gouden sieraden zijn gemaakt van 14 karaats goud, de allerbeste kwaliteit goud. Op deze manier kunt u een persoonlijke fotogravure bij u dragen op een sieraad naar keuze en zal deze aan al uw wensen voldoen.

Familie Sieraden
Familie Sieraden zijn verkrijgbaar in uitbundig goud of stijlvol zilver in verschillende ontwerpen die elk hun eigen uitstraling hebben en een eigen stijl neerzetten. Iets dat al deze familie sieraden gemeen hebben echter, is dat ze de liefde die u voor uw familie voelt perfect uitstralen en vertegenwoordigen in deze beeldschone gouden en zilveren familie sieraden.

Persoonlijk Sieraad
Deze familie sieraden van goud en zilver zijn van zichzelf al bijzonder mooi en stijlvol, maar het is ook nog eens mogelijk om een aantal namen naar keuze op te geven, die vervolgens in deze gouden en zilveren familie sieraden verwerkt worden. Dit wordt gedaan door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier dat specialiseert in gouden en zilveren sieraden. De namen van uw familie in een persoonlijk familie sieraad laten verwerken? Dat is voor het team van Names4ever geen enkel probleem. Zij verwerken de door u opgegeven namen probleemloos in deze gouden en zilveren familie sieraden, zodat u straks kunt pronken met een persoonlijk en zelfs volledig uniek familie sieraad.

Gedenksieraden van Names4ever
Met de gedenksieraden van het merk Names4ever, bent u verzekerd van een uniek en persoonlijk sieraad, dat u met liefde zult dragen ter nagedachtenis aan een dierbare die u bent verloren. De sieraden zijn gemaakt van zilver of goud, maar zijn allemaal van de allerbeste kwaliteit en worden na bestelling op maat voor u gemaakt en voorzien van de door u doorgegeven graveertekst. Naast de beeldschone foto medaillons, waarin u twee foto’s kwijt kunt ter nagedachtenis, zijn er ook ashangers. Deze ashangers zijn te voorzien van een persoonlijke tekst, maar kunnen ook nog eens gevuld worden met een beetje as van de overledene. Zo draagt u deze persoon altijd dicht bij uw hart.

Sieraden voor Kids
Niet alleen u en uw partner, maar ook uw kinderen hebben wellicht behoefte aan de mooiste sieraden. Wie wil er nu niet met een zilveren of gouden ketting lopen met daarop zijn of haar naam? Names4ever biedt u de mooiste sieraden voor kids tegen de scherpste prijs. Deze sieraden voor kids zijn net een beetje kleiner dan de volwassen varianten en dus iets beter te dragen voor de kleintjes onder ons. De sieraden voor kids zijn er in verschillende vormen en maten zodat er voor iedereen wel iets is. En de sieraden zijn ook nog eens te personaliseren met een persoonlijke tekst, naam of datum.

Een Persoonlijk Sieraad voor uw Kind
Uw kind verwennen met een beeldschoon sieraad van de allerbeste kwaliteit én een persoonlijke boodschap? Dat kan bij Names4ever. Na bestelling zal een ervaren edelsmid met uw bestelling aan de slag gaan in een professioneel atelier. Deze zal de door u opgegeven tekst, naam of datum in het sieraad verwerken en het sieraad van begin tot eind controleren op de kwaliteit. Hierdoor kan de edelsmid garant staan voor de allerbeste kwaliteit en kunnen u en uw kind hiervan verzekerd zijn. Uw bestelling verlaat het professionele atelier al na slechts vier tot vijf werkdagen. Dit lijkt misschien lang, maar soortgelijke leveranciers hebben een levertijd van twee tot drie weken en nergens anders krijgt u een werkelijk persoonlijk en uniek sieraad zó snel thuis geleverd.

Infinity Sieraden
Is uw liefdevolle relatie oneindig? Dan zijn de razend populaire Infinity sieraden voor u! Dit populaire symbool is door Names4ever weergegeven in beeldschone zilveren en gouden hangers die goed te combineren zijn met bijna elke outfit. Of u nu naar een feestje gaat of aan een bureau zit te werken, de zilveren en gouden infinity hangers voegen toe aan uw stijl en verrijken deze. Dit simpele maar veelbetekende symbool staat symbool voor de oneindigheid van uw relaties en de liefde die u en uw geliefden delen. Laat dus vooral niet de kans voorbij gaan om uw relaties te vereeuwigen in deze stijlvolle zilveren en gouden infinity hangers!

Zilveren en Gouden Graveerhangers
De zilveren en gouden hangers van Names4ever zijn van superkwaliteit en zeer voordelig. Niet alleen dat maar ze zijn ook nog eens te personaliseren met een naam, datum of korte tekst, waardoor deze beeldschone sieraden ook nog eens uniek en persoonlijk worden. Een leuker cadeau is er bijna niet. Daarnaast zijn de zilveren en gouden graveerhangers ook nog eens te verkrijgen in meerdere vormen en maten, waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. Zo zijn er speciale dierenhangers, relatie hangers en versierde hangers, die naast de door u doorgegeven naam ook nog eens rijkelijk versierd zijn met ingewikkelde patronen of een simpel hartje dat perfect die liefde uitdrukt die u voelt voor degene die benoemd wordt op de graveerhanger.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss