Hooked is een revolutionair merk dat bestaat uit beeldschone doch robuuste armbanden die op een zeer stijlvolle manier zijn vormgegeven. Deze armbanden zijn stuk voor stuk van de allerbeste kwaliteit en voldoen aan de eisen die u als klant mag stellen aan een kwalitatief hoogwaardig product. De Hooked armbanden zijn voornamelijk gemaakt van leder met edelstalen elementen.

Het idee achter de oorsprong van de Hooked armbanden komt vanuit een zeer onverwachte hoek. De voorpagina van de meeste kranten is veelal voorzien van dé nieuwsberichten van die dag, belangrijke gebeurtenissen die ook wel bekend staan als het harde nieuws, de feiten. Meestal bestaan dit soort pagina’s uit berichten over terroristische aanslagen, politieke veranderingen, natuurlijke rampen, ongelukken etc.

In landen zoals India, echter, staat er altijd één bericht op de voorpagina die niet onder het harde nieuws valt. Dit bericht wordt de Anchor Story genoemd. Het is een licht verhaal dat, in plaats van gebaseerd te zijn op feiten, gebaseerd is op liefde en passie. Hooked symboliseert dit. Hooked gaat over de mooiste, meeste geliefde en passievolle voorwerpen en relaties die de wereld ons te bieden heeft. Vrienden, family, gezondheid en geluk, gecombineerd met en uitgedrukt in beeldschone sieraden voor modebewuste mannen en vrouwen.

Bestel vandaag nog uw tijdloze Hooked armband ten symbool van uw eigen verhaal over liefde en passie.

© 2008 - 2023 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss