Na een eerste kennismaking met een beurs in de vorm van de Women & Girls Summernight in Vroomshoop, hadden wij de smaak te pakken en zijn we serieus bezig gegaan met hoe wij onszelf willen neerzetten op de diverse beurzen die wij willen gaan bezoeken. En al die voorbereidingen kwamen samen in onze eerste meerdaagse beurs in de vorm van de Winterfair in Hardenberg. Deze beurs met winter- en kerst thema wordt ieder jaar weer goed bezocht en dit jaar waren ook wij van de partij!Winterfair Hardenberg | Juwelier It's Beautiful

Alhoewel de beurs op vrijdag pas de deuren opende, waren wij vanaf woensdag al aan het werk om onze stand op te bouwen en aan te kleden. Voor de aankleding waren wij een samenwerking aangegaan met Esmé van Eve Lifestyle. Esmé heeft onze beurs aangekleed en de puntjes op de i gezet voor het stijlvolle geheel dat de bezoekers op vrijdag als eerste mochten bezoeken en bewonderen.

Winterfair Hardenberg | Juwelier It's Beautiful

Op de beurs verkochten wij leuke sieraden tegen extra scherp geprijsde beurs tarieven en we hadden leuke goodie-bags, waar we erg veel leuke reacties op hebben gekregen! Het was een mysterie wat er in elk tasje zat, want elk tasje was afgesloten en bevatte een ingepakt sieraad. Een leuke verrassing dus voor eenieder die een goodie-bag kocht! Op vrijdag was het wat rustiger, maar dat is ook niet zo heel gek gezien het feit dat dat gewoon een werkdag is voor de meeste gezinnen. Op zaterdag begon het echt goed te lopen en zondag was helemaal een mooie dag. Het koste ons namelijk ook een beetje moeite om er goed in te komen. We hadden tenslotte nog nagenoeg geen beurs-ervaring en waren het enkel gewend om te werken vanuit ons kantoor in Vroomshoop, van waaruit we de bestellingen die binnenkomen via onze webshop verwerken. Een behoorlijke stap dus, om nu ineens op een beurs te staan die wordt bezocht door duizenden bezoekers.

Winterfair Hardenberg | Juwelier It's Beautiful

We hebben op de beurs zelf veel leuke reacties gehad over zowel de beursstand zelf, alsook over het aanbod van sieraden en goodie-bags. Vooral de goodie-bags waren erg in trek en werden vaak bij de stand zelf al opengemaakt, wat voor ons natuurlijk extra leuk was omdat we de reactie op de verrassings-inhoud konden zien! Verder hadden we nog de vraag gekregen of de stolpjes (waar de sieraden onder stonden) ook te koop waren, wat dus niet het geval was, en hoorden we dat sommige bezoekers zich afvroegen of wij uit Amsterdam kwamen vanwege de mooie stand, dus dat is wel een leuk compliment.

Het beursleven smaakt wel naar meer, want we zijn in maart op de VROUW beurs in Leeuwarden te vinden! Deze beurs staat volledig in het teken van vrouwen, dus we laten alle heren sieraden op kantoor en nemen enkel de mooiste dames sieraden mee! Uiteraard zullen ook onze goodie-bags weer aanwezig zijn op de beurs.

We willen alle bezoekers nogmaals bedanken voor een geweldige Winterfair en hopen jullie ook bij de VROUW beurs in maart te zien!


Geschreven op 1 december, 2019 | Door Sabrina

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss