Overal in de wereld en ook in heel Nederland is het Corona virus het gesprek van de dag. Logisch, want het “normale” leven ligt door het Corona virus stil. Langzaamaan begint iedereen te onthaasten en tot besef te komen, dat we dankzij de Corona pandemie nog een zware tijd tegemoet gaan. Sociale contacten worden lijfelijk tot een minimum beperkt en steeds meer mensen gaan hun huis niet meer uit.

Steeds vaker zie ik via WhatsApp en Facebook oproepen voorbijkomen om mee te doen aan een actie om medemensen in nood te helpen, op een vastgestelde dag en tijd te bidden, het zingen van geloofsliederen en meer van dat soort dingen. Bovendien hoor ik uit de Christelijke hoek links en rechts geluiden over de aanstaande Eindtijd en dat het Corona virus een voorbode of zelfs het begin ervan zou kunnen zijn. Steeds vaker ook lees ik berichten van mensen die citaten uit geloofsboeken aanhalen als tegenwicht of tegengeluid tegenover bijvoorbeeld de toespraak van minister-president Rutte.

Dat zette me aan het denken. Want, niet alleen evenementen zijn afgelast en scholen en o.a. restaurants zijn gesloten, maar…. Ook synagogen, moskeën en kerken! Mocht je tot de categorie mensen horen, die kracht put uit een geloof of levensovertuiging, dan kan ik me zo voorstellen dat je bepaalde bijeenkomsten nu mist.

Het Corona virus en je (geloofs-)overtuigingen

Wat mooi is het dan dat we in deze tijd leven. Een tijd, waarin je via tv en radio, maar ook online op de hoogte gehouden wordt van wat er speelt in de wereld, hoe het verloop van het Corona virus is, welke maatregelen diverse bedrijven nemen voor de algemene veiligheid, welke maatregelen erop landelijk of zelfs Europees niveau genomen worden om de verspreiding van Corona tegen te gaan of in ieder geval te vertragen.

Verder bestaat de mogelijkheid dat je online naar liedjes kunt luisteren, (kerk)diensten kunt volgen en van alles kunt opzoeken en kopen wat je helpt. En niet alleen wat betreft de dagelijkse boodschappen, maar ook de Bijbel, Thora, Koran of welk ander geloofsboek ook. En wat dacht je van sieraden, waarmee je een boodschap over je levensovertuiging of geloof kunt uitdragen. Of waarmee je iemand een hart onder de riem kunt steken.

Om even een aantal sieraden te benoemen: sommige mensen dragen een kruisje of een crucifix. Anderen dragen een Maria-medaillon, een St. Christoffelhanger, een Hamsa, Davidster, Boeddha of Triquetra. Hieronder volgt een uitleg over een aantal geloven en attributen die uiting geven hieraan.

 • Boeddha is geen god. Boeddhisten gebruiken een afbeelding van Boeddha om te helpen hun verlangens te beheersen. Verder staan Boeddhisten erom bekend dat zij anderen in nood helpen of leven van giften van anderen (denk hierbij aan de in het rood geklede boeddhistische monniken).
 • Een Davidster is, samen met een menora (een 7-armige kandelaar), een belangrijk symbool binnen het Joodse geloof. Het Jodendom is één van de vroegste monotheïstische geloven. Met andere woorden: de Joden geloven in 1 God. Die God heeft een zo heilige naam JHWH, dat deze niet mag worden uitgesproken, maar daarvoor in de plaats wordt vaak de aanspreektitel Adonai gebruikt. Ook mag de Joodse God niet worden weergegeven in de vorm van een beeld. De Davidsster is belangrijk voor Joden, omdat volgens de overlevering David op zijn vlucht voor Saul werd beschermd doordat een spin een web maakte, waardoor David aan het oog onttrokken werd. Dit web had de vorm van een zes puntige ster – de Davidsster.
 • Een crucifix is een belangrijk symbool voor de Rooms-katholieke gelovigen. Dit is een kruis met een afbeelding van de lijdende/stervende/gestorven Jezus Christus. De afbeelding van Jezus is belangrijk voor hen, omdat deze volgens de bijbel alle zonden heeft overwonnen en daardoor de weg naar God heeft vrijgemaakt. Ook volgens de Rooms-katholieken bestaat er maar 1 God. Dit is dezelfde God als van de Joden. Het grootste verschil tussen Joden en Christenen is, dat de Joden geloven dat de Messias/Verlosser nog moet komen en dat de Christenen geloven dat Jezus de Messias/Verlosser is en dat deze terug zal komen.
 • Een kruisje (zonder afbeelding van Jezus) wordt vaak gedragen door Protestanten. Deze geloven net als de Joden en Rooms-katholieken in 1 God, maar bidden niet zoals de katholieken tot Maria, de moeder van Jezus, of tot een ander heiligverklaarde persoon. Zij richten zich in gebed rechtstreeks tot Jezus.
 • In de modernere protestante stromingen, zoals bijvoorbeeld Baptisten, Pinkstergemeentes en Vol Evangelisten zie je vaker iemand een Ichtus teken dragen. Dit is een teken in de vereenvoudigde vorm van een vis. Ook de vroege Christenen gebruikten dit teken om anderen duidelijk te maken dat ze (de leer van) Jezus volgden.
 • Een Hamsa wordt vaak gedragen mensen uit het Midden-Oosten. Khamsa, zoals het ook wel genoemd wordt, betekent “vijf” en dat staat voor de vijf vingers van een hand. Moslims noemen dit vaak het handje van Fatima, Joden noemen het vaak de hand van Mirjam en sommige Christenen noemen dit de hand van Maria. Een Hamsa wordt gedragen ter bescherming (tegen het “boze oog”).
 • Een Triquetra is een Middeleeuws symbool dat “driehoekig” betekent. De triquetra komt ook in verschillende kringen voor. Bij Christenen betekent het de Heilige Drievuldigheid (Vader, Zoon en Heilige Geest). Bij Wicca en Neopaganisten staan de triquetra symbool voor de drievoudige Godin (maagd, moeder en oude wijze vrouw), de moeder van waaruit alle leven is ontstaan. Volgens de Kelten was de Triquetra een knoop die symbool stond voor geboorte, dood en wedergeboorte, maar ook voor land, lucht en zee.
 • Het Yin-Yang teken vindt zijn oorsprong in het oude China. Dit teken laat de constante verandering van elkaar aanvullende kanten zien: dag en nacht, vrouwelijk en mannelijk, actief en passief, haat en liefde, vuur en water, maan en zon, enz.
 • Een rozenkrans of paternoster is een gebedssnoer met 6 grote en 53 kleine kralen. Iedere kraal staat voor een gebed. Wordt dit 3 maal gedaan, dan is er een rozenkrans gebeden, waarbij het leven, lijden en de herrijzenis van Jezus wordt overdacht.
 • Een vredesduif is een witte duif met een olijftakje in de snavel. De olijftak staat symbool voor het droogvallen van de aarde na de zondvloed. Dit gebeurde volgens de Bijbel en de Thora in de tijd van Noa(c)h, die op Gods bevel een ark bouwde en daar met zijn gezin en heel veel dieren in leefde tijdens de zondvloed. De vredesduif staat ook internationaal symbool voor de wereldvrede.
 • Geloof/Hoop & Liefde wordt uitgebeeld door een kruisje (geloof), een anker (hoop) en een hartje (liefde). Hierin wordt het hele geloofsprincipe samengevat, zoals in de Bijbel in het Nieuwe Testament wordt beschreven. Het één heeft geen betekenis zonder het andere.
 • Het Hugenotenkruis zit ingewikkelder in elkaar en staat bol van de symboliek. Het is een kruis met 4 armen van gelijke lengte, die met elkaar verbonden worden in een cirkelvormig motief (waarschijnlijk symbool voor de doornenkroon). Het bevat 8 parels aan de uiteinden van de armen (symbool voor de 8 zaligsprekingen zoals benoemd in de Bergrede), 4 lelies (symbool van reinheid en oprechtheid – zuiverheid dus - ), 4 open harten, 12 punten (symbool voor de 12 apostelen/discipelen of de Twaalf Artikelen des Geloofs) en onderaan een duif (symbool voor de Heilige Geest). Dit kruis werd gedragen door ridders die deelnamen aan kruistochten en wordt tegenwoordig over het algemeen door (Calvinistische) Protestanten gedragen.
 • De (bescherm)engel wordt gezien als een boodschapper/bediende/beschermer, die door God/Allah/JHWH naar de mensen werd/wordt gestuurd. Een afbeelding van een engel wordt gedragen door mensen van verschillende geloven, omdat zij geloven dat deze engel ze zal beschermen.
 • St. Christoffel is een patroonheilige voor o.a. reizigers/pelgrims/verkeersdeelnemers, kinderen, timmerlieden, schilders, enz. Deze heilige kon aangeroepen worden om te helpen wanneer je bijvoorbeeld driegt/dreigde te sterven zonder dat je de Laatste Sacramenten het/had ontvangen. Een hangertje met daarop een beeltenis van deze heilige is nog steeds populair onder de katholieke bevolking.
 • Ten slotte de Scapulier. Een scapulier is van oorsprong een schouderkleed, dat over een habijt wordt gedragen door monniken en zusters, (als het ware als een schort) ter bescherming van het habijt tijdens het werken. Katholieken die niet gewijd zijn tot bisschop, priester, kloosterling(e) of diaken konden een scapulier onder hun dagelijkse kleding dragen. Daarmee gaven ze uiting aan hun toewijding aan God. Tegenwoordig (sinds 1910 en goedgekeurd door Paus Pius X) mag een scapuliermedaille gedragen worden ter vervanging van het schouderkleed. Dat is ook veel praktischer.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er talloze mogelijkheden om je levensovertuiging uit te dragen, daar informatie over te vinden, een link te leggen tussen het Corona virus en je geloofsbeleving, of bijvoorbeeld een sieraad te dragen dat je beschermt en aan je geloof herinnert. Bovendien kun je iemand op deze manier laten weten dat je aan diegene denkt. Wanneer je nu zoiets hebt van: “Hé, dat is een goed idee voor mezelf of voor mijn (groot-/schoon-/stief-) moeder / vader / zus / broer/zwager / dochter / zoon / vriend(in) of buurman / buurvrouw”, kijk dan gerust op onze site rond.

Er is genoeg moois voor iedereen en alles wordt hygiënisch en volgens de regels van de RIVM gepakt, verpakt en verstuurd. PostNL draagt zorg voor de levering van uw bestelling en ook haar medewerkers houden zich aan strenge hygiëne maatregelen, zodat u geen extra risico loopt wat betreft het Corona virus voor uw bestelling of de bestelling van/voor iemand die u dierbaar is.

 


Geschreven op 18 maart, 2020 | Door Charmaine

Sorteer op
 • -50%

  Rood witte Yin Yang munt-drukker BEC0028-07
  Rood witte Yin Yang munt-drukker BEC0028-07

  Rood witte Yin Yang munt-drukker met een doorsnee van 20 mm, vervaardigd uit een verzilverde, nikkelvrije legering die is voorzien van wit email en rode zirkonia’s. De munt-drukker is gemaakt uit 1 geheel en heeft een stoere,…

  € 3,95 € 1,97
 • -50%

  Yin Yang Tao Symbool Oorknopjes
  Yin Yang Tao Symbool Oorknopjes

  Deze Yin Yang Tao Symbool Oorknopjes zijn gemaakt van het allerbeste edelstaal en voorzien van zwarte PVD-Coating. Deze oorknopjes zijn aan de voorkant voorzien van het welbekende Yin Yang symbool dat staat voor rust en balans.…

  € 9,95 € 4,97
 • -30%

  Simstars boeddha Zien Z2162
  Simstars boeddha Zien Z2162

  Simstars Boeddha bedel is van 925/zilver en past op de bekende merken armbanden en kettingen zoals: Pandora, Larenza, Bacio, Tedora, Amora, Chamilia, Biagi, Pandora-style enz.

  Boeddha bedel " Zien "

  Simstars bedels zijn voorzien…

  € 28,00 € 19,60
 • COMMUNIE

  Zilveren Hart Hanger met Engeltje | Names4ever Communie
  Zilveren Hart Hanger met Engeltje | Names4ever Communie

  Deze Zilveren Hart Hanger met Engeltje is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van een…

  € 29,95
 • -30%

  Roze Steen met Kruis Fake Piercing
  Roze Steen met Kruis Fake Piercing

  Deze Roze Steen met Kruis Fake Piercing heeft een afmeting van 1,2x2,5cm en bestaat uit een fake piercing met daarin een roze strass-steentje met daaraan een hangend kruisje. Dit hangende kruisje wordt wijder aan de uiteinden.…

  € 7,95 € 5,56
 • Gouden Hugenotenkruis Hanger
  Gouden Hugenotenkruis Hanger

  Deze gedetailleerde geelgouden hugenotenkruis hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Deze hanger bestaat uit een slank oogje waar…

  € 249,00
 • Kruis imitatie piercing oorbel
  Kruis imitatie piercing oorbel

  Gebutst kruis imitatie piercing oorbel ( ear plug ), in de vorm van tunnel piercing, gemaakt van 316 L stainless steel met een afmeting van 10 x 14 mm in de vorm van een kruis dat is voorzien van butsen. Het achterste gedeelte is…

  € 6,95
 • Kruis imitatie piercing oorbel
  Kruis imitatie piercing oorbel

  Kruis imitatie piercing oorbel ( ear plug ), in de vorm van tunnel piercing, gemaakt van 316 L stainless steel met een afmeting van 10 x 11 mm in de vorm van een kruis dat gedeeltelijk is voorzien van een zwarte PVD-coating. Het…

  € 9,95
 • Beschermengel Hanger met Ketting van Goudkleurig Edelstaal
  Beschermengel Hanger met Ketting van Goudkleurig Edelstaal

  Deze beschermengel hanger is volledig gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en is voorzien van een goudkleurige coating met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Dit sieraad bestaat uit een slanke…

  € 12,95
 • Karma Goudkleurige Engelenvleugels Creolen van Zilver M1247
  Karma Goudkleurige Engelenvleugels Creolen van Zilver M1247

  Deze engelenvleugels creolen zijn volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van een goudkleurige coating met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Deze oorbellen van Karma…

  € 19,95
 • Names4ever Gouden Communiehanger met Kruis en Gravure
  Names4ever Gouden Communiehanger met Kruis en Gravure

  Deze gouden communiehanger met kruis en gravure is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm…

  € 185,00
 • Oorbellen met Ketting en Kruisje
  Oorbellen met Ketting en Kruisje

  Deze Oorbellen met Ketting van Zilver zijn een nieuw en uniek concept dat u niet snel ergens anders zult tegenkomen. Deze speciale oorbel bestaat namelijk uit een reguliere oorbel met daaraan ketting, die vastzit aan het knopje in…

  € 19,95
 • Yin Yang Bedel van Gepolijst Zilver met Emaille 10.03278
  Yin Yang Bedel van Gepolijst Zilver met Emaille 10.03278

  Deze Yin Yang Bedel van Gepolijst Zilver met Emaille is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en heeft op het breedste punt een breedte van 14mm. Deze bedel heeft een ronde vorm die is voorzien…

  € 29,95
 • Names4ever Zilveren Engel Bedel met Naam
  Names4ever Zilveren Engel Bedel met Naam

  Deze Zilveren Engel Bedel met Naam is afkomstig van Names4ever en bestaat uit een handige karabijnsluiting met een ronde hanger met daarop een uitgespaard engeltje en daaronder ruimte voor een naam, die u zelf mag opgeven. Deze…

  € 20,95
 • Names4ever Communie Muntbedel met Engeltje
  Names4ever Communie Muntbedel met Engeltje

  Deze Eerste Communie Muntbedel met Engeltje is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze bedel is gemaakt in de vorm van een…

  € 186,00
 • Names4ever Zilveren Hart Hanger met Engeltje
  Names4ever Zilveren Hart Hanger met Engeltje

  Deze Zilveren Hart Hanger met Engeltje is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van een…

  € 22,95
 • Calvarie kruis oorbellen / Creolen Zwart
  Calvarie kruis oorbellen / Creolen Zwart

  Massieve, zwart edelstalen oorbellen, voorzien van Calvarie kruis.

  ∙ 0,4 x 0,9 cm
  ∙ Prijs per paar!
  ∙ De levertijd van dit product bedraagt 1 tot 5 werkdagen
  ∙ Altijd verpakt als cadeau!
  ∙ Gratis verzending vanaf…

  € 9,95
 • Fashion Kruis Rubberen Armband SKU91443
  Fashion Kruis Rubberen Armband SKU91443

  Deze Fashion Kruis Rubberen Armband is gemaakt van siliconenrubber en heeft een volledig zwarte kleur. De armband heeft een afmeting van 2,0x28 cm en is licht rekbaar. Het kruis blijft een sterk symbool en ook hier is het…

  € 5,95
 • Names4ever Communie Hanger van Zilver met Engeltje
  Names4ever Communie Hanger van Zilver met Engeltje

  Deze Communie Munthanger van Zilver met Engeltje is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm…

  € 22,95
 • Names4ever Gouden Kruishanger met Duif Bedel
  Names4ever Gouden Kruishanger met Duif Bedel

  Deze gouden kruishanger met duif bedel is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van een…

  € 145,00
 • Names4ever Communie Hanger met Kruis en Engelvleugels
  Names4ever Communie Hanger met Kruis en Engelvleugels

  Deze Eerste Communie Munthanger met Kruis en Engelvleugels is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in…

  € 24,95
 • Names4ever Eerste Communie Munthanger met Engeltje
  Names4ever Eerste Communie Munthanger met Engeltje

  Deze Eerste Communie Munthanger met Engeltje is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van…

  € 24,95
 • Kruis graveer ring / 316 L stainless steel ring SKU3237
  Kruis graveer ring / 316 L stainless steel ring SKU3237

  Kruis ring met een breedte van 6 mm, vervaardigd uit 316 L stainless steel met een gedeeltelijk gediamanteerd oppervlak, waarin een gladde strook met een korte dwarsbalk in het midden van de ring is geplaatst en 2 gladde stroken…

  € 9,95
 • Names4ever Eerste Communie Munthanger met Engeltje
  Names4ever Eerste Communie Munthanger met Engeltje

  Deze Eerste Communie Munthanger met Engeltje is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van…

  € 158,00
 • Fashion Hawai Kruis Kettinghanger
  Fashion Hawai Kruis Kettinghanger

  Deze Fashion Hawai Kruis Kettinghanger is gemaakt van het allerbeste edelstaal en aan de voorkant voorzien van blauwe PVD-coating met uitgespaarde bladfiguurtjes. Deze hanger heeft de vorm van een heilig kruis en een afmeting van…

  € 9,95
 • Names4ever Zilveren Kruishanger met Kaars Decoratie
  Names4ever Zilveren Kruishanger met Kaars Decoratie

  Deze zilveren kruishanger met kaars decoratie is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van…

  € 24,95
 • Names4ever Zilveren Kruishanger met Kaars Decoratie
  Names4ever Zilveren Kruishanger met Kaars Decoratie

  Deze zilveren kruishanger met kaars decoratie is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van…

  € 24,95
 • Zilveren Engel Bedel 10.06016
  Zilveren Engel Bedel 10.06016

  Deze Zilveren Engel Bedel is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en heeft op het breedste punt een breedte van 12,5mm met een hoogte van 19mm. Deze bedel bestaat uit een zilveren plaatje in de…

  € 29,95
 • Armband van Zilver met Zirkonia Kruis
  Armband van Zilver met Zirkonia Kruis

  Deze Armband van Zilver met Zirkonia Kruis is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met kleurloze zirkonia’s en het kopstuk heeft een afmeting van 15x9mm. Deze armband bestaat uit een slanke…

  € 29,95
 • Names4ever Gouden Yin Yang Breekhanger met Namen en Hartjes van Names4ever
  Names4ever Gouden Yin Yang Breekhanger met Namen en Hartjes van Names4ever

  Deze Yin Yang breekhanger is volledig gemaakt van 14 karaats goud, de allerbeste kwaliteit goud, en voorzien van een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Dit sieraad bestaat uit een ronde hanger die uit elkaar gehaald kan…

  € 201,00
 • Names4ever Kruishanger met Opengewerkt Hartje en Gegraveerde Naam
  Names4ever Kruishanger met Opengewerkt Hartje en Gegraveerde Naam

  Deze kruishanger met opengewerkt hartje en gegraveerde naam is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt…

  € 29,95
 • Zwartkleurig Kruis Hanger + Ring
  Zwartkleurig Kruis Hanger + Ring

  Zwartkleurig Kruis met Zilverkleurige Concaaf Ring, vervaardigd uit RVS- edelstaal waarbij het kruis is voorzien van een zwartkleurige PVD-coating. Dit Zwartkleurig Kruis met Zilverkleurige Concaaf Ring heeft een afmeting van 19,0…

  € 16,95
 • Names4ever Zilveren Communie Hart Hanger met Engeltje
  Names4ever Zilveren Communie Hart Hanger met Engeltje

  Deze Zilveren Communie Hart Hanger met Engeltje is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm…

  € 29,95
 • Names4ever Gouden Kruishanger met Kaars Decoratie
  Names4ever Gouden Kruishanger met Kaars Decoratie

  Deze gouden kruishanger met kaars decoratie is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van…

  € 169,00
 • Engel Gouden Naamhanger Names4ever GNH52
  Engel Gouden Naamhanger Names4ever GNH52

  Deze Engel Gouden Naamhanger van Names4ever is gemaakt van 14-karaats goud en bestaat uit een langwerpig plaatje met een afmeting van 21x26mm met daarop een uitgespaarde weergave van een engel met daarnaast ruimte voor één…

  € 335,00
 • Names4ever Gouden Kruishanger met Naam
  Names4ever Gouden Kruishanger met Naam

  Deze Gouden Kruishanger met Naam is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van een kruis met…

  € 142,00
 • Piercing oorbellen / Geometrisch kruis in zwart
  Piercing oorbellen / Geometrisch kruis in zwart

  Imitatie piercing oorbellen ( ear plug ), in de vorm van tunnel piercing, gemaakt van 316L Stainless steel met een doorsnee van 0,90 cm en een lengte van 1,10 cm; die eruitziet als een geometrisch kruis in zwart, waarvan het…

  € 6,95
 • Gepolijste Engel Hanger van Geelgoud
  Gepolijste Engel Hanger van Geelgoud

  Deze gepolijste engel hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak. Deze hanger bestaat uit een slank oogje waar u gemakkelijk een ketting naar keuze…

  € 307,00
 • Kruis Naamketting van Zilver Names4ever ZNKB008
  Kruis Naamketting van Zilver Names4ever ZNKB008

  Deze Kruis Naamketting van Zilver is gemaakt van 925 sterling zilver en afkomstig van het merk Names4ever, bekend om hun stijlvol afgewerkte en gepersonaliseerde sieraden. Deze naamketting bestaat uit een liggend, kruisvormig…

  € 39,95
 • Names4ever Zilveren Yin Yang Breekhanger met Namen en Hartjes van Names4ever
  Names4ever Zilveren Yin Yang Breekhanger met Namen en Hartjes van Names4ever

  Deze Yin Yang breekhanger is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Dit sieraad bestaat uit een ronde hanger die uit elkaar…

  € 34,95
 • Names4ever Gouden Yin Yang Hanger met Vingerafdruk
  Names4ever Gouden Yin Yang Hanger met Vingerafdruk

  Deze Gouden Yin Yang Hanger met Vingerafdruk is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun gepersonaliseerde sierden. Zo kunt u bij deze stijlvolle Yin Yang hanger, bestaande uit een ronde 14 karaats gouden hanger,…

  € 366,00
 • Names4ever Naampatroon Engel Hanger GNH17
  Names4ever Naampatroon Engel Hanger GNH17

  Deze naampatroon engel hanger bestaat uit twee plaatjes. Op het achterste plaatje wordt de door u opgegeven naam gegraveerd in een herhalend naampatroon en in het voorste plaatje is de engelvorm uitgespaard, waardoor het…

  € 384,00
 • Neon Groene Kruis Oorbellen van edelstaal
  Neon Groene Kruis Oorbellen van edelstaal

  Deze Groen Kruis Oorbellen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig edelstaal met groene en zwarte kunststof. Deze stijlvolle oorbellen zijn geschikt voor zowel dames en heren die hun geloof op een wel heel kleurrijke manier…

  € 9,95
 • Engel Zilveren Naamhanger Names4ever ZNH52
  Engel Zilveren Naamhanger Names4ever ZNH52

  Deze Engel Zilveren Naamhanger van Names4ever is gemaakt van 925 sterling zilver en bestaat uit een langwerpig plaatje met een afmeting van 21x26mm met daarop een uitgespaarde weergave van een engel met daarnaast ruimte voor één…

  € 35,95
 • Names4ever Gouden Hart Hanger met Engeltje
  Names4ever Gouden Hart Hanger met Engeltje

  Deze Gouden Communie Hart Hanger met Engeltje is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van…

  € 181,00
 • Ronde Geloof – Hoop – Liefde Hanger van Zilver
  Ronde Geloof – Hoop – Liefde Hanger van Zilver

  Deze Ronde Geloof – Hoop – Liefde Hanger van Zilver is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Deze hanger heeft een diameter van 14mm. Deze hanger…

  € 19,95
 • Zilveren Collier met Rozenkrans en Kruis Hanger
  Zilveren Collier met Rozenkrans en Kruis Hanger

  Dit Zilveren Collier met Rozenkrans en Kruis Hanger is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van een laagje rhodium. Dit collier bestaat uit een slanke Jasseron schakelketting met…

  € 44,95
 • Names4ever Naampatroon Engel Hanger ZNH17
  Names4ever Naampatroon Engel Hanger ZNH17

  Deze naampatroon engel hanger bestaat uit twee plaatjes. Op het achterste plaatje wordt de door u opgegeven naam gegraveerd in een herhalend naampatroon en in het voorste plaatje is de engelvorm uitgespaard, waardoor het…

  € 44,95
 • Names4ever Gouden Engel Bedel met Naam
  Names4ever Gouden Engel Bedel met Naam

  Deze Gouden Engel Bedel met Naam is afkomstig van Names4ever en bestaat uit een handige karabijnsluiting met een ronde hanger met daarop een uitgespaard engeltje en daaronder ruimte voor een naam, die u zelf mag opgeven. Deze naam…

  € 169,00
 • Names4ever Gouden Kruishanger met Geboortesteen en Engelhanger
  Names4ever Gouden Kruishanger met Geboortesteen en Engelhanger

  Deze gouden kruishanger met geboortesteen en engelhanger is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in…

  € 160,00
 • Gouden Yin Yang Hanger Symbool met Namen Names4ever
  Gouden Yin Yang Hanger Symbool met Namen Names4ever

  Dit Gouden Yin Yang Symbool bestaat uit twee helften, beiden gemaakt van 14-karaats goud. In beide helften zijn zowel een op te geven gegraveerde naam geplaatst alsook een bijbehorende geboortesteen. Deze twee helften van dit…

  € 267,00
 • Zilveren Yin Yang Hanger met geboortestenen en Namen Names4ever
  Zilveren Yin Yang Hanger met geboortestenen en Namen Names4ever

  Dit Zilveren Yin Yang Symbool bestaat uit twee helften, beiden gemaakt van 925 sterling zilver. In beide helften zijn zowel een op te geven gegraveerde naam geplaatst alsook een bijbehorende geboortesteen. Deze twee helften van…

  € 44,95
 • Valentijn Tip!

  Hoop Geloof en Liefde Collier van Zilver
  Hoop Geloof en Liefde Collier van Zilver

  Dit Hoop Geloof Liefde Collier van Zilver is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van meerdere hangertjes. Dit slanke collier bestaat uit een anker schakelketting met daaraan drie…

  € 24,95
 • Geloof – Hoop – Liefde Hanger van Gepolijst Zilver
  Geloof – Hoop – Liefde Hanger van Gepolijst Zilver

  Deze Geloof – Hoop – Liefde Hanger van Gepolijst Zilver is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Deze hanger heeft een hoogte van 17mm. Deze…

  € 24,95
 • Yin Yang Cover Munt met Gediamanteerde Strook en Parels
  Yin Yang Cover Munt met Gediamanteerde Strook en Parels

  Deze roségoudkleurige Yin Yang cover munt met gediamanteerde strook en parels is afkomstig van het merk MY iMenso, dat vooral bekend staat om deze beeldschone munten die volledig naar eigen wens te combineren zijn met de vele…

  € 59,00
 • Yin Yang Cover Munt met Gediamanteerde Strook en Parels van MY iMenso
  Yin Yang Cover Munt met Gediamanteerde Strook en Parels van MY iMenso

  Deze zilveren Yin Yang cover munt met gediamanteerde strook en parels is afkomstig van het merk MY iMenso, dat vooral bekend staat om deze beeldschone munten die volledig naar eigen wens te combineren zijn met de vele beschikbare…

  € 49,00
 • Gevleugelde Engel Hanger van Geelgoud
  Gevleugelde Engel Hanger van Geelgoud

  Deze gepolijste gevleugelde engel hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak. Deze hanger bestaat uit een slank oogje waar u gemakkelijk een ketting…

  € 89,95
 • Hartvormig Medaillon van Zilver met Engeltje
  Hartvormig Medaillon van Zilver met Engeltje

  Dit Hartvormige Medaillon van Zilver met Engeltje is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en heeft op het breedste punt een breedte van 14,5mm met een hoogte van 14mm. Dit medaillon bestaat uit…

  € 74,95
 • LOCKits Horloge Munt met Goudkleurige Boeddha 33mm
  LOCKits Horloge Munt met Goudkleurige Boeddha 33mm

  Deze LOCKits horloge munt met goudkleurige Boeddha is afkomstig van het merk LOCKits, dat met hun stijlvolle mix & match sieraden de sieradenmarkt gaat veroveren! Deze stijlvolle ronde munt heeft een diameter van 33mm en kan dus…

  € 59,95
 • Mama Naamketting van Zilver met Zirkonia Engeltje - Names4ever
  Mama Naamketting van Zilver met Zirkonia Engeltje - Names4ever

  Deze Mama Naamketting van Zilver met Zirkonia Engeltje is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met kleurloze zirkonia’s. Dit prachtige sieraad, dat zeer geschikt is als kraamgeschenk, bestaat…

  € 59,95
 • Engel Hanger van Geelgoud
  Engel Hanger van Geelgoud

  Deze matte engel hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een gematteerd oppervlak. Deze hanger bestaat uit een slank oogje waar u gemakkelijk een ketting naar keuze doorheen haalt,…

  € 122,95
 • Names4ever Zilveren Yin Yang Hanger met Vingerafdruk
  Names4ever Zilveren Yin Yang Hanger met Vingerafdruk

  Deze Zilveren Yin Yang Hanger met Vingerafdruk is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun gepersonaliseerde sierden. Zo kunt u bij deze stijlvolle Yin Yang hanger, bestaande uit een ronde 925 sterling zilveren…

  € 94,95
 • Engel Hanger van Gepolijst Geelgoud
  Engel Hanger van Gepolijst Geelgoud

  Deze gepolijste engel hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak. Deze hanger bestaat uit een slank oogje waar u gemakkelijk een ketting naar keuze…

  € 157,95
 • Names4ever Zilveren Yin Yang Vriendschapshanger met Vingerafdruk
  Names4ever Zilveren Yin Yang Vriendschapshanger met Vingerafdruk

  Deze Zilveren Yin Yang Vriendschapshanger met Vingerafdruk is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun gepersonaliseerde sieraden. Zo kunt u bij deze stijlvolle Yin Yang hanger, bestaande uit twee 925 sterling…

  € 109,00
 • Names4ever Gouden Kruishanger met Geboortesteen Zirkonia
  Names4ever Gouden Kruishanger met Geboortesteen Zirkonia

  Deze Gouden Kruishanger met geboortesteen zirkonia is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm…

  € 123,00
 • Kruis Naamketting van Goud Names4ever GNKB008
  Kruis Naamketting van Goud Names4ever GNKB008

  Deze Kruis Naamketting van Goud is gemaakt van 14-karaats goud en afkomstig van het merk Names4ever, bekend om hun stijlvol afgewerkte en gepersonaliseerde sieraden. Deze naamketting bestaat uit een liggend, kruisvormig plaatje…

  € 502,00
 • Hoop Geloof Liefde Cirkel Hanger Collier
  Hoop Geloof Liefde Cirkel Hanger Collier

  Dit Hoop Geloof Liefde Cirkel Hanger Collier is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van een cirkelvormige hanger met een breedte van 14mm. Dit slanke collier bestaat uit een anker…

  € 24,95
 • Ichtus Visje Hanger van Gerhodineerd Zilver
  Ichtus Visje Hanger van Gerhodineerd Zilver

  Deze Ichtus Visje Hanger van Gerhodineerd Zilver is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een laagje rhodium waardoor de glans extra lang behouden blijft. Deze hanger heeft een breedte van…

  € 24,95
 • Rozenkrans Collier van Edelstaal met Zwarte Bolletjes
  Rozenkrans Collier van Edelstaal met Zwarte Bolletjes

  Dit rozenkrans collier van gepolijst edelstaal met zwarte bolletjes is volledig gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit met een gepolijste bewerking. Dit sieraad bestaat uit een collier met meerdere slanke gourmet…

  € 39,95
 • Hanger Hugenotenkruis
  Hanger Hugenotenkruis

  Deze geelgouden hugenotenkruis hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst. Deze hanger bestaat uit een slank oogje waar u gemakkelijk…

  € 204,00
 • Names4ever Communie Zilveren Duif Hanger
  Names4ever Communie Zilveren Duif Hanger

  Deze Communie Zilveren Duif Hanger is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van een…

  € 29,95
 • Names4ever Communie Gouden Duif Hanger
  Names4ever Communie Gouden Duif Hanger

  Deze Communie Gouden Duif Hanger is afkomstig van Names4ever, het merk dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden die ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. Deze hanger is gemaakt in de vorm van een vliegende…

  € 169,00
 • Zilveren Davidster Bedel 10.03468
  Zilveren Davidster Bedel 10.03468

  Deze Zilveren Davidster Bedel is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en heeft op het breedste punt een breedte van 22mm. Deze bedel bestaat uit een opengewerkt zilveren plaatje in de vorm van…

  € 34,95
 • Zilveren Davidster Hanger
  Zilveren Davidster Hanger

  Deze Zilveren Davidster Hanger is volledig gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en heeft op het breedste punt een breedte van 16mm. Deze hanger bestaat uit een opengewerkt zilveren plaatje in de vorm…

  € 12,95
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss