Sorteer op

DE MOOISTE ZILVEREN RINGEN VOOR HEREN
Zilver is een beeldschoon edelmetaal dat ook nog eens zeer betaalbaar is en het is dan ook een perfect edelmetaal om sieraden van te maken. Niet alleen kunnen we feitelijk zeggen dat de sieraden zijn gemaakt van een edelmetaal, maar ze zijn ook nog eens zeer mooi en zeer betaalbaar (wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is). Op deze pagina treft u alle zilveren ringen die speciaal zijn ontworpen voor heren. Er zijn een aantal “standaard” ringen, maar de meeste ringen zijn zogenaamde zegelringen. Deze ringen werden vroeger gebruikt om belangrijke documenten te verzegelen (vandaar ook de noemer ‘zegelringen’), maar zijn qua functionaliteit vandaag de dag niet meer nodig. Wel zijn ze nog altijd prachtig en ze worden tegenwoordig gedragen als mode accessoire. En daar zijn wij als juwelier natuurlijk erg blij mee!

ZILVEREN RINGEN VOOR HEREN; DE BESTE MATERIALEN
De zilveren ringen voor heren die u op deze pagina treft zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver. Zilver is in zijn puurste vorm te hard om tot een mooi sieraad te maken. Om deze reden wordt zilver al sinds jaar en dag vermengd met andere metalen om het tot een bewerkbaar geheel te maken, zodat de ontwerpers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. De 925 in 925 sterling zilver staat dan ook voor 92,5%, wat het percentage puur zilver is dat er is gebruikt. De overige 7,5% bestaat uit een mengsel van andere metalen.

BEELDSCHONE ZILVEREN RINGEN VOOR HEREN
We bieden op onze webshop een aanbod van zo’n 20 unieke zilveren ringen voor heren. Dat zijn er niet heel veel, maar volgens ons zijn het er genoeg en biedt het aanbod dat we hebben genoeg diversiteit om toch een grote groep ringen dragende heren aan te spreken. Deze ringen zijn dus allemaal gemaakt van 925 sterling zilver en ze zijn nagenoeg allemaal voorzien van een gepolijste bewerking voor een mooi glans, maar buiten dat om zijn de ontwerpers druk bezig geweest. Zo is er een ring met een brede vlakke strook aan de voorkant met drie dieper gelegen stroken die kruiselings over het oppervlak zijn geplaatst, een schakel ring met een laagje rhodium waardoor het de glans extra lang behoudt en meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren alsook bijvoorbeeld een zilveren ring met aan de voorkant een vierkant vlak met sterk geronde hoeken dat voorzien is van een zwarte Onyx steen ter decoratie. Het aantal ringen valt wellicht tegen, maar gun het aanbod dat we hebben een kans en u zult zeker niet teleurgesteld zijn!

ZILVEREN RINGEN VOOR HEREN MET SERVICE
Bij juwelier It’s Beautiful geniet u van de allerbeste service. Met onze smart checkout shopt u vliegensvlug en kiest u zonder moeite voor uw betaalmethode en de verzendwijze van uw voorkeur. Daarnaast pakken wij alle bestellingen graag feestelijk voor u in en staat ons team van professionele medewerkers klaar om u via de e-mail te woord te staan. Op werkdagen tussen 08.00u en 16.00u reageren wij al binnen een uur en we komen altijd met een inhoudelijk antwoord, zodat u meteen verder kunt. Shop vandaag nog een zilveren ring voor heren bij juwelier It’s Beautiful en laat u verrassen door de uitmuntende service. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss