EDELSTALEN RINGEN
Bent u op zoek naar een stijlvol sieraad dat u elke dag kunt dragen en dat de tand des tijds zal doorstaan? Dan bent u op zoek naar de edelstalen ringen voor heren. Deze ringen zijn steviger dan de zilveren ringen en zullen dus wat langer mooi blijven en meegaan dan de duurdere edelstalen. Edelstaal is een mooi, stevig materiaal waarmee de mooiste ringen worden gemaakt met diverse robuuste ontwerpen.

EDELSTALEN HEREN RINGEN BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL

Bij juwelier It’s Beautiful koopt u veilig en vertrouwd de mooiste en meest diverse producten tegen zeer scherpe prijzen. Het bestelproces is voor u geoptimaliseerd en de producten zijn zo duidelijk mogelijk beschreven en weergegeven. Er zijn verschillende verzendmethodes en betaalmethodes beschikbaar zodat u de opties kunt kiezen die het beste bij uw wensen aansluiten. Meteen bij aankoop veilig betalen met iDeal en het product met aangetekende post laten bezorgen, later betalen met Klarna en uw bestelling per reguliere post laten versturen, een bestelling plaatsen en bij het ophalen bij ons kantoor in Vroomshoop pas betalen; het is allemaal mogelijk dankzij ons uitgebreide keuzemenu. Daarnaast verzorgen wij ook graag uw gravures voor alle gepersonaliseerde sieraden en zelfs accessoires.

Wat u moet weten voordat u edelstalen ringen besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit een groot aantal diverse edelstalen ringen.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- alle ringen zijn verkrijgbaar in meerdere ringmaten, maar de specifieke beschikbare ringmaten verschillen per artikel.
- bij ringen die gegraveerd kunnen worden staat deze mogelijkheid beschreven.
- de meeste ringen kunnen aan de binnenkant gegraveerd worden en enkele ringen zelfs aan de buitenkant. Deze optie staat bij de beschikbare producten aangegeven.
- ringen die op verzoek van de klant voorzien worden van een gepersonaliseerde gravering vallen onder maatwerk en zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.
 - op enkele ringen zit een langere levertijd. Deze levertijd staat veelal onderaan de producttekst vermeldt, maar in een enkel geval staat de levertijd bij de specificaties.
- ringen waar geen levertijd bij staat vermeldt zijn uit voorraad leverbaar en zullen, indien u op werkdagen voor 15.00u besteld, dezelfde dag nog verstuurd worden.

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss