NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING | BLACK FRIDAY SIERADENITS BEAUTIFUL DEALS | BLACK FRIDAY SIERADENSALE DEALS | BLACK FRIDAY DEALS SIERADEN

BLACK FRIDAY DEALS

DE MOOISTE BLACK FRIDAY DEALS 

Op deze pagina shopt u de mooiste Black Friday deals bij juwelier It’s Beautiful. Tussen deze deals zitten de mooiste sieraden met hoge kortingen en speciale pakket deals, waardoor u de mooiste sieraden tegen de scherpste prijzen shopt! Deze sieraden zijn van diverse merken en van ons huismerk, zodat er altijd een passend sieraad tussen zit. Of u nu op zoek bent naar een mooi sieraad voor dames, een robuuste accessoire voor heren of juist kleurrijke sieraden voor de kleintjes; bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste sieraden en accessoires tegen de scherpste prijzen en met onze mooie Black Friday aanbiedingen krijgt u altijd de beste deal! 

WAAR KOMT BLACK FRIDAY EIGENLIJK VANDAAN? 

Black Friday kennen we inmiddels allemaal vanwege de waanzinnige deals die op die dag door winkeliers in heel Nederland (en over de hele wereld eigenlijk) worden aangeboden, maar waar komt Black Friday eigenlijk vandaan en waarom heeft het deze benaming? Er zijn twee theorieën in omloop. Volgens één theorie dook de naam voor het eerst op in 1965 en werd deze gebruikt als verwijzing naar de enorme drukte die er in de stad heerste op de dag na Thanksgiving. In 1981 kwam er een tweede theorie bij, namelijk dat de dag na Thanksgiving de eerste dag in het jaar was, waarop winkeliers uit de rode cijfers en dus “in het zwart” zijn geraakt. In de Verenigde Staten worden verliezen altijd met rode inkt in een boek opgetekend, terwijl de winst niet in het blauw, maar in het zwart wordt geschreven. De stelling dat de dag na Thanksgiving de eerste dag is waarop er winst wordt geboekt, is tegenwoordig uiteraard (en gelukkig) niet correct aangezien de detailhandel het hele jaar door winst boekt. Er is dus niet één duidelijk te herleiden herkomst voor de term Black Friday. Omdat de dag na Thankgiving veelal als een vrije dag werd gezien voor het overgrote gedeelte van de Amerikanen, begonnen winkeliers hierop in te spelen door hoge kortingen aan te bieden om mensen alsnog naar de winkels te lokken. Dit werd mettertijd steeds drastischer en naarmate de verschillende winkeliers steeds hogere en hogere kortingen begonnen aan te bieden, werd Black Friday steeds meer en meer een fenomeen, waardoor men er vandaag de dag reikhalzend naar uitkijkt en er soms zelfs gevochten wordt om de beste deals te bemachtigen. In Nederland kennen we deze traditie wat minder en ook de kortingen zijn aanzienlijk minder dan die in Amerika, maar dat vinden wij niet erg omdat we die vechtpartijen liever ook zoveel mogelijk voorkomen. 

DE BESTE BLACK FRIDAY DEALS BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL 

Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de beste Black Friday deals. Zo simpel kán het zijn en zo simpel ís het. De sieraden en accessoires die u bij ons shopt zijn van de allerbeste kwaliteit en worden ook nog eens feestelijk voor u ingepakt, zodat u altijd verzekerd bent van een stijlvol cadeau dat even leuk is om te geven als om te krijgen. Maak vandaag nog gebruik van één van onze mooie Black Friday deals! 

DE GOEDKOOPSTE CYBER MONDAY DEALS VOOR SIERADEN, HORLOGES EN AANVERWANTE ARTIKELEN 

Wanneer u nog niet (helemaal) klaar bent met aankopen doen tijdens Black Friday, sla dan u uw slag! Op Cyber Monday biedt juwelier It’s Beautiful sieraden, horloges en aanverwante artikelen aan tegen unieke kortingen en tijdens eenmalige aanbiedingen. Maar wees op tijd, want op=op

DE OORSPRONG VAN CYBER MONDAY 

Cyber Monday is ontstaan in 2005 als online tegenhanger van de Black Friday aanbiedingen voor met name elektronica, witgoed en bordspelletjes in fysieke winkels. Cyber Monday aanbiedingen zijn alleen te verzilveren bij online aankopen via webwinkels. Het grote voordeel van online winkelen, is dat u dit 24/7 kunt doen. 

DE ALLERBESTE CYBER MONDAY DEALS VINDT U BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL! 

Behalve de beste Black Friday Deals biedt juwelier It’s Beautiful u ook de allerbeste Cyber Monday Deals voor sieraden. Wanneer u erop durft te gokken dat de sieraden die u wilt scoren, worden aangeboden tegen absolute bodemprijzen dan raden wij u aan om te wachten tot Cyber Monday. Maar natuurlijk kunt u uw aankopen van Black Friday ook aanvullen met één of meerdere Cyber Monday Deals. Ook deze aankopen worden vakkundig en stijlvol verpakt, zodat uw cadeau bij ontvangst klaar is om uitgepakt te worden. Zo bent u ervan verzekerd dat u voor de beste prijs de mooiste sieraden shopt. Net zoals Sinterklaas en de Kerstman kunt u uw zakken vullen met de mooiste horloges, sieraden en aanverwante spullen! 

TOCH NOG EEN VRAAG? 

Hebt u een vraag of is er iets onduidelijk? Stel uw vraag via de e-mail en wij reageren op werkdagen tussen 08.00u en 16.00u al binnen een uur. We komen altijd met een informatief antwoord waar u ook echt iets aan heeft. 

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss