Sorteer op
Sorteer op

DE MOOISTE BLACK FRIDAY DEALS
Op deze pagina shopt u de mooiste Black Friday deals bij juwelier It’s Beautiful. Tussen deze deals zitten de mooiste sieraden met hoge kortingen en speciale pakket deals waardoor u de mooiste sieraden tegen de scherpste prijzen shopt! Deze sieraden zijn van diverse merken en van ons huismerk, zodat er altijd een passend sieraad tussen zit. Of u nu op zoek bent naar een mooi sieraad voor dames, een robuuste accessoire voor heren of juist kleurrijke sieraden voor de kleintjes; bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste sieraden en accessoires tegen de scherpste prijzen en met onze mooie Black Friday aanbiedingen krijgt u altijd de beste deal!

WAAR KOMT BLACK FRIDAY EIGENLIJK WEG?
Black Friday kennen we inmiddels allemaal vanwege de waanzinnige deals die op die dag door winkeliers in heel Nederland (en over de hele wereld eigenlijk) worden aangeboden, maar waar komt Black Friday eigenlijk weg en waarom heeft het deze benaming? Er zijn twee theorieën in omloop. Volgens één theorie dook de naam voor he teerst op in 1965 en werd deze gebruikt als verwijzing naar de enorme drukte die er in de stad heerste op de dag na Thanksgiving. In 1981 kwam er een tweede theorie bij, namelijk dat de dag na Thanksgiving de eerste dag in het jaar was waarop winkeliers uit de rode cijfers en dus “in het zwart” zijn geraakt. In de Verenigde Staten worden verliezen altijd met rode inkt in een boek opgetekend terwijl winst niet in het blauw, maar in het zwart wordt geschreven. De stelling dat de dag na Thanksgiving de eerste dag is waarop er winst wordt geboekt is tegenwoordig uiteraard (en gelukkig) niet correct aangezien de detailhandel het hele jaar door winst boekt. Er is dus niet één duidelijk te herleiden herkomst voor de term Black Friday. Omdat de dag na Thankgiving veelal al een vrije dag werd gezien voor het overgrote gedeelte van de Amerikanen begonnen winkeliers hier op in te spelen door hoge kortingen aan te bieden om men alsnog naar de winkels te lokken. Dit werd mettertijd steeds drastischer en naarmate de verschillende winkeliers steeds hogere en hogere kortingen begonnen aan te bieden, werd Black Friday steeds meer en meer een fenomeen, waardoor men er vandaag de dag reikhalzend naar uitkijkt en er soms zelfs gevochten wordt om de beste deals. In Nederland kennen we deze traditie wat minder en ook de kortingen zijn aanzienlijk minder dan die in Amerika, maar dat vinden wij niet erg omdat we die vechtpartijen liever ook zoveel mogelijk voorkomen.

DE BESTE BLACK FRIDAY DEALS BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de beste Black Friday deals. Zo simpel kan het zijn en zo simpel is het. De sieraden en accessoires die u bij ons shopt zijn van de allerbeste kwaliteit en worden ook nog eens feestelijk voor u ingepakt, zodat u altijd verzekerd bent van een stijlvol cadeau dat even leuk is om te geven als om te krijgen. Hebt u een vraag of is er iets onduidelijk? Stel uw vraag via de e-mail en wij reageren op werkdagen tussen 08.00u en 16.00u al binnen een uur. We komen altijd met een informatief antwoord waar u ook echt wat aan heeft. Maak vandaag nog gebruik van één van onze mooie Black Friday deals! 

© 2008 - 2022 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss