Wij zijn nu niet aanwezig (i.v.m. beurs)! U kunt uw bestelling­en e-mails en retour­en gewoon plaatsen en aankondigen. Deze zullen vanaf dinsdag 23 april in volgorde van binnenkomst wor­den afgehandeld. Bes­tellingen die vóór woensdag 17 april 15.00 uur zijn geplaatst en betaald, zullen indien uit voorraad leverbaar nog op deze­lfde dag worden vers­tuurd. Bestellingen die later binnenkome­n, zullen vanaf 23 april op volgorde van binnenkomst worden verwerkt. Wij zullen er alles aan doen om eventuele vertragin­gen zoveel mogelijk te voorkomen. 


Naast de webshop van its-beautiful.nl zijn wij ook te vinden in de fysieke winkel Cadeauwinkel Ommen, gevestigd aan de Varsenerstraat 4 in Ommen. Aangezien de winkel zich bevindt in hartje Ommen, in een winkelstraat, wordt deze druk bezocht. Ook hier word je vakkundig geholpen door een sympathiek team, dat service uitermate belangrijk vindt, net als in onze webshop.

Juwelier It’s Beautiful staat online 5 dagen per week voor je klaar, maar je kunt jouw bestellingen natuurlijk 24/7 plaatsen. In Cadeauwinkel Ommen kun je zelfs 6 dagen per week terecht voor onze service.

Juwelier It’s Beautiful heeft in Cadeauwinkel Ommen deels hetzelfde eigentijdse assortiment in allerlei bekende merken als in de webwinkel. In overzichtelijke en uitnodigende vitrines kun je met eigen ogen zien welke merken schitterende sieraden en horloges wij verkopen. Ook hier staat Juwelier It’s Beautiful voor je klaar om je te helpen met het kiezen van de mooiste sieraden, het laten polijsten of repareren van uw sieraden, vervangen van je horlogebatterij en nog veel meer. Al je aankopen in de winkel worden zorgvuldig en vakkundig ingepakt. En doordat Juwelier It’s Beautiful samenwerkt met Koopeencadeautje.nl in Cadeauwinkel Ommen kun je van je winkelbezoek aan ons een ware cadeau-ervaring maken.

JUWELIERS WINKEL OMMENONTDEK ONZE WINKEL IN OMMEN


Juwelier It’s Beautiful / Tiara Benelux B.V.

Vestigingsadres
Varsenerstraat 4
7731 DC Ommen 

KvK handelsregister: 61495409
BTW nummer: NL854366635B01 


Openingstijden Winkel in Ommen 

Maandag: 13:00 - 17:30 uur


Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur


Woensdag: 9:30 - 17:30 uur


Donderdag: 9:30 - 17:30 uur


Vrijdag: 9:30 - 21:00 uur


Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur


Zondag: Gesloten 


Juwelier It’s Beautiful is officieel lid van Thuiswinkel.

  
Uitstekend | 300+ beoordelingen 


Snel antwoord op uw vraag? 
Kijk dan op onze pagina meest gestelde vragen 


Bio Link 
Check onze bio link voor alle socials kanalen.


Live chat 
Direct met een Juwelier It’s Beautiful-medewerker praten? Start een chatgesprek.
Rechts onderaan dit scherm zie je of er een medewerker beschikbaar is. 


whatsapp.png  App ons op 085 004 1979 en ontvang
snel antwoord op je vraag.
 

Mail 
info@itsbeautiful.nl 


Telefoon
+31 (0)529467576
Indien je telefonisch te woord gestaan wilt worden, is het mogelijk om een belverzoek in te dienen via het onderstaande contactformulier ofwel via onze e-mail. Je geeft aan wat je vraag is en geeft je ordernummer door. Je wordt op werkdagen z.s.m. gebeld. 

 

CONTACTFORMULIER

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss