per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 250 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

DE MOOISTE VERLOVINGSRINGEN
Er zijn veel bijzondere sieraden te bedenken; de eerste oorbellen van uw (klein)dochter, een gegraveerde hanger met daarop een persoonlijke tekst of misschien wel een horloge met een speciale betekenis. Allemaal bijzonder op hun eigen manier. Toch is er een sieraad dat deze andere sieraden qua betekenis ver achter zich laat en dat is de verlovingsring. De verlovingsring is van zichzelf niet heel anders dan een beeldschone “normale” ring, maar waar de ring voor gebruikt wordt en wat de ring naderhand vertegenwoordigt is heel bijzonder en maakt dat de ring zo mogelijk nog meer lijkt te stralen.

HET GROTE MOMENT
U bent van plan uw partner ten huwelijk te vragen. Ten eerste willen wij u natuurlijk al feliciteren met deze grote stap. Het is niet niks om u te verloven en daar hoort natuurlijk een ring bij die net zo bijzonder is als de band tussen u en uw partner. Op deze pagina treft u de mooiste verlovingsringen van het luxe merk Excellent Jewelry, die stuk voor stuk uitstekend geschikt zijn om uw partner mee ten huwelijk te vragen. Stel u voor; u en uw partner gaan naar een plek die heel bijzonder is voor jullie beiden, jullie beleven samen mooie momenten, misschien gaan jullie ergens dineren, en uiteindelijk is het dan zover. U checkt nog een keer of u de ring met het bijbehorende ringendoosje wel echt bij u en binnen handbereik hebt. Al knielend spreekt u uw geliefde toe en vraagt u, terwijl u het ringendoosje omhoog houdt en deze langzaam opent, of hij / zij met u wil trouwen. Zodra u het doosje opent ziet uw partner meteen de beeldschone verlovingsring die u met de grootste zorg hebt uitgekozen en die u misschien wel hebt laten voorzien van een gegraveerde datum om het bijzondere moment te vereeuwigen. Want ook dat behoort tot de mogelijkheden.

EEN GEGRAVEERDE VERLOVINGSRING
Wat is er nu mooier dan een gepersonaliseerde verlovingsring voor uw geliefde? Een beeldschone ring die aan de binnenkant voorzien is van de datum waarop u uw partner ten huwelijk vraagt of misschien wel jullie namen met een hartje er tussen. Of juist een woord dat voor jullie allebei veel betekent. Geef het door bij uw bestelling en onze graveerder draagt er de grootste zorg voor dat de door u gekozen gravering duidelijk in de verlovingsring gegraveerd wordt.

ZOEK UW VERLOVINGSRING
Bij juwelier It’s Beautiful hebben wij een assortiment van niet minder dan 300 unieke verlovingsringen, die stuk voor stuk de kwaliteit bieden waar u naar op zoek bent en die allemaal zijn voorzien van een uniek ontwerp waar u en uw toekomstige verloofde niet snel op uitgekeken zullen raken. Zo bent u verzekerd van een verlovingsring waar absoluut ja tegen gezegd zal worden. Maar dat betekent ook dat u flink wat verlovingsringen zult moeten bekijken voordat u die ene perfecte ring hebt gevonden. We hebben gouden verlovingsringen, witgouden verlovingsringen en bicolor verlovingsringen die nagenoeg allemaal zijn voorzien van één of meerdere mooie diamanten die mooi glinsteren. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss