Een persoonlijke zegelring van Names4ever

Love for details! Dat is wat een zegelring onderscheidt. Een zegelring met een gravure is mysterieus, omdat anderen niet begrijpen wat voor betekenis achter de gravure zit! Alleen jij weet de mooie betekenis en dat maakt een gegraveerde zegelring extra speciaal en persoonlijk. Momenteel zijn de gouden zegelringen razend populair en daarom zijn ze een must have in je ringen collectie. Draag je liever zilveren sieraden? Ook dan heeft Names4ever een ruim aanbod van zilveren zegelringen, waardoor er altijd een zegelring is die perfect bij jou past. 


Zegelringen worden al eeuwenlang gedragen!  

Een zegelring is een ring die aan de rugzijde voorzien is van een gravure. De gravure werd vroeger vooral gebruikt om een afdruk te maken in zegellak om een document te verzegelen. Vandaar de naam ‘zegelring’. Zegelringen werden vroeger gezien als symbool van status en rijkdom en werden vooral gedragen door koningen, mensen van adel en bankiers. Het is dus super classy om een zegelring te dragen!

Inspiratie voor een gravure  

Maak je zegelring persoonlijk door je eigen sterrenbeeld erop te laten graveren of verwen een kersverse moeder door de geboortedatum of vingerafdruk van haar pasgeboren baby te laten graveren. Een zegelring is het perfecte geschenk voor de mooiste momenten! Bij ons is het zelfs mogelijk één, twee of meerdere initialen van je dierbaren op een zegelring te laten graveren! Zo kun jij een zegelring dragen met de initialen van gezinsleden of je beste vrienden. Onze zegelringen worden allemaal hoog gepolijst en kunnen worden voorzien van elke gewenste gravure. Voor wie geen gravure wenst maar toch de blanco zegelring wil dragen, kan dit uiteraard ook!  

Ringparty!  

Een zilveren of gouden zegelring is perfect te combineren met alle soorten ringen. Creëer je eigen ringparty door de zegelring met een aantal minimalistische ringen te combineren zodat de zegelring er helemaal uitspringt! Mis je nog wat kleur en een speels effect? Het dragen van een ring met een steen is de perfecte oplossing.

Spice it up! Door een ring met prachtige diamantjes te dragen steel jij de show tijdens een date-night of op het terras in de zon. Drankje in je hand en shinen met de mooiste ringen van Juwelier It’s Beautiful. 

Wil jij weten wat je ringmaat is? Lees hier onze blog:
Welke ringmaat heb ik nodig? (Its-beautiful.nl) 

 

Geschreven op 25 augustus, 2021 | Door Lisa

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss