De mooiste dierendag sieraden!

Op 4 oktober is het weer Dierendag, de dag die wereldwijd op de agenda staat als een moment waarop extra aandacht wordt besteed aan de dieren. Juwelier It’s Beautiful loves animals! En omdat het dierendag is vinden we het leuk om jou te inspireren met deze geweldige accessoires. Ontdek onze dieren sieraden collectie.
 


Hangertje 

Heb je nou een leuke foto van je hond of kat of misschien wel je paard? Dan krijgt de hanger de vorm van het dier! Een heel mooi en persoonlijk sieraad waar je zeker niet op uitgekeken zult raken. Zo draag je je viervoeter altijd dichtbij je waar je ook bent. Je kunt het gegraveerde hangertje ook aan de halsband van je hond of kat bevestigen! 

Medaillon 

Een medaillon is een prachtige hanger waar aan de binnenkant ruimte is voor twee foto’s van uw huisdier(en).

Heb je nou een leuke foto van je hond of kat of misschien wel je paard? Dan krijgt de hanger de vorm van het dier!Een medaillon is een prachtige hanger waar aan de binnenkant ruimte is voor twee foto’s van uw huisdier(en).

Graveer hanger met pootafdruk 

Laat de poot van je hond of kat graveren, zo maak je je hanger super persoonlijk en uniek. Naast het pootje is de mogelijkheid om de naam of geboortedatum van je huisdier te laten graveren. Heb je een vriend(in) met een huisdier? Verras hem of haar met een prachtige gegraveerde hanger met de naam of geboortedatum van het huisdier. Het is een fantastisch cadeau om weg te geven, maar ook zeker om te krijgen. 

Kinderoorbellen 

Is je dochtertje dol op jullie hond? Geef haar deze prachtige goudkleurige kinderoorbellen cadeau op dierendag! De oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst en een goudkleurige coating. Deze oorbellen bestaan uit een plaatje aan de voorkant in de vorm van een pootafdruk van een hond, waarbij de afdruk is gekleurd met roze emaille. Of hebben jullie een konijn als huisdier? Dan hebben wij het perfecte kindersieraad voor uw kindje.

Graveer hanger met pootafdrukIs je dochtertje dol op jullie hond? Geef haar deze prachtige goudkleurige kinderoorbellen cadeau op dierendag!Konijn als huisdier? Dan hebben wij het perfecte kindersieraad voor uw kindje.

Met deze sieraden ben je helemaal voorbereid op Dierendag!
 


Geschreven op 3 september, 2021 | Door Lisa

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss