Hoe shop ik een mooi cadeau voor mijn vriendin/vrouw

Wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor je vriendin of je vrouw, dan kun je al snel in paniek raken. Vooral op korte termijn (we staan natuurlijk niet overal evenveel bij stil als die altijd zo attente vrouwen) kan het lastig zijn om dat ene cadeau te vinden waarmee je haar zowel verrast alsook ontzettend blij maakt. Je kunt gaan voor een functioneel cadeau, maar die zijn niet altijd even leuk. Je kunt ook gaan voor een superleuk cadeau, maar als ze het nooit gebruikt is dat natuurlijk ook zonde. Zo heb ik ooit een vrij dure polaroid camera cadeau gegeven aan mijn vrouw, maar zag ik het apparaatje twee maanden daarna al stof verzamelen bovenop de kast. Wel een leuk cadeau, maar in de praktijk niet iets dat ze vaak gebruikte. Met dit blog hoop ik je aan een aantal ideeën te helpen waarmee jij jouw vriendin of vrouw gaat verrassen met een superleuk cadeau. Ik ga het natuurlijk hebben over sieraden, maar zelfs bij sieraden alleen zijn er genoeg fouten te maken alsook leuke verrassingen te bedenken.


Je kunt natuurlijk tal van verschillende cadeaus geven. Een setje glazen, een lekkere douchegel, een leuk uitje (lekker uit eten of een avondje naar de film), misschien wel een puzzel voor de puzzelfanaten of bijvoorbeeld een mooi leesboek van haar favoriete schrijver. Maar dat zijn geen producten die wij verkopen, dus daar ga ik het niet teveel over hebben. Wij verkopen sieraden en behoorlijk veel ook. Met meer dan 20.000 unieke sieraden die zijn gemaakt van verschillende materialen durf ik wel te stellen dat er voor nagenoeg iedere dame wel een mooi en passende sieraad tussen zit.

Graveer ringen van juwelier It’s Beautiful

Maar jouw vriendin of vrouw is niet zoals elke andere. Nee, dit van jou is op zoveel verschillende manieren uniek en verdient het om eens goed in het zonnetje gezet te worden. Een bijzonder leuke manier om dat te doen is door middel van een persoonlijke gravering. Op www.its-beautiful.nl bieden wij enorm veel verschillende graveersieraden, van hangertjes tot graveerarmbanden tot (zegel)ringen. Nu kun je ervoor kiezen om je eigen naam of jullie namen te laten graveren, maar dat is best simpel. Prima als je nog maar net aan het daten bent (geef zoiets niet te snel cadeau, anders komt het misschien een beetje eng over), maar als je wat verder in de relatie bent is het leuk om dat ook terug te kunnen zien in de gravering. Misschien geef je een graveerring met daarin de datum gegraveerd waarop jullie voor het eerst uitgingen of geef je haar een armband met daarop een quote van haar favoriete romantische film waar ze het ooit met je over heeft gehad of die jullie samen hebben gezien. Zo laat je je meteen van je meest attente kant zien! 

Bij het geven van een sieraad moet je je natuurlijk bewust zijn van de stijl van je vrouw of vriendin. Draagt zij eigenlijk nooit gouden sieraden omdat ze het niet mooi vindt en kom jij vervolgens wel aan met een gouden of goudkleurige armband, dan zou dat voor jullie allebei behoorlijk teleurstellend zijn. Voor haar omdat ze niet zo goed weet wat ze met het cadeau moet of hoe ze je eigenlijk moet vertellen dat ze het niks vindt (om nog maar niet eens te spreken van haar teleurstelling dat je haar niet beter kent) en voor jou omdat je de teleurstelling op haar gezicht kan zien en die reactie waar je zo op hoopte helaas uitblijft. Wees je daarom goed bewust van haar stijl en speel hier op in. Luister naar haar wanneer jullie door de stad lopen en als ze het er toevallig een keer over heeft dat ze wel eens een bepaald sieraad zou willen proberen, dan koop je juist dat soort sieraad voor haar en verras je haar. Niet alleen voor haar verjaardag, jullie jubileum of bijvoorbeeld met Valentijnsdag, maar verras haar eens zomaar. Laat merken dat je naar haar luistert, dat je haar kent en dat je weet wat haar wensen zijn. Het gaat dan niet meer alleen om wat je geeft, maar dat je laat zien dat jij haar echt goed kent.

Draagt jouw vrouw of vriendin bepaalde merksieraden of is ze helemaal fan van een bepaald merk (zoals bijvoorbeeld Tommy Hilfiger), shop dan een supermooi sieraad van dat specifieke merk. Ze zal er superblij mee zijn omdat het weer iets nieuws is van haar favoriete merk. Ook als ze geen specifiek merk heeft of juist altijd alleen maar merkloze sieraden draagt, kun je haar blij verrassen door juist wel een keer een sieraad van een bepaald merk cadeau te geven. Er kan een wereld voor haar opengaan met een sieraad van een mooi merk zoals Ania Haie of Karma en ze kan haar nieuwe merksieraden met trots laten zien aan haar vriendinnen of zussen. Bij It's Beautiful verkopen we verschillende merken in verschillende prijscategorieën zodat er voor iedereen wel een merk naar keuze bij zit. Zo kun jij jouw vriendin / vrouw verrassen met een supermooi sieraad van een bekend merk dat zij maar wat graag zal willen dragen. Hieronder een greep uit de sieradenmerken die bij ons te verkrijgen zijn:

Het lijkt een beetje onorthodox, maar zeg tegen je vrouw of vriendin dat je graag samen met haar een supermooi sieraad voor haar uit wil zoeken. De verrassing is er vanaf, maar je maakt je intentie kenbaar en je maakt er iets van dat je samen met haar kunt en vooral ook wil doen. Ga er, op een luie zondagochtend wanneer ze zegt dat ze zich verveelt, samen met haar goed voor zitten. Zorg dat je een kopje thee of koffie klaar hebt staan en ga samen met haar shoppen. Geef je mening en doe het echt samen. Niet alleen is het een leuke invulling van de ochtend (middag of avond, wanneer je maar wil), maar ze zal ook enorm waarderen dat jij zo buiten je comfortzone treed om samen met haar een activiteit uit te oefenen die zij naar alle waarschijnlijkheid erg leuk vindt. Je zult hoe dan ook eindigen met een sieraad waar zij superblij mee is, dat ze maar wat graag zal dragen en waardoor ze keer op keer herinnert zal worden aan hoe lief jij voor haar bent. Zorg er wel voor dat je met deze aanpak een mooi zakcentje opzij hebt gezet zodat je haar niet hoeft te teleurstellen omdat ze iets uitzoekt dat net buiten je budget ligt. Sommige sieraden zijn nu eenmaal wat prijziger dan anderen en dit is zeker iets om rekening mee te houden. 


Je hebt het vast wel gemerkt, maar ik heb het in deze blog niet over specifieke sieraden gehad. Dat kan ik ook niet, omdat ik niet kan inschatten wat jouw vriendin of vrouw wel of niet mooi zal vinden. Jij bent de enige die dat kan en jij bent dan ook de enige die het soort cadeau kan geven waarmee jij een glimlach op het gezicht van jouw vriendin of vrouw tovert. Die stralende glimlach waar jij alweer enige tijd geleden als een blok voor bent gevallen. Dus neem de tips uit dit blog artikel mee, bekijk het monsterlijke assortiment van meer dan 20.000 unieke sieraden die je kunt shoppen op www.its-beautiful.nl en verras jouw vriendin of vrouw met een cadeau dat alleen jij kunt geven.

Geschreven op 14 oktober, 2021 | Door Jorin

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss