Snel je armband omdoen met de sluithulp!

We kennen het allemaal wel: van die rottige karabijnhaakjes waarbij het lijkt alsof ze net een slag groter hadden moeten zijn om ze op de juiste manier te gebruiken. Dat je vingers altijd net iets te groot zijn. En nooit is dat meer waar dan wanneer je het ene uiteinde vast en open probeert te houden, terwijl je het andere uiteinde voorzicht op je pols balanceert om zo een armband om je pols te doen. Bij juwelier It’s Beautiful hebben we dé oplossing!


De sluithulp! 

Het heet een sluithulp en het ziet er ingewikkeld uit, maar is eigenlijk één van de meest simpele hulpmiddelen die je je maar voor kunt stellen. Het stelt je namelijk in staat om in een handomdraai je armband om te kunnen doen, zonder dat je daar hulp bij nodig hebt en zonder dat je helemaal gek wordt omdat het maar niet wil lukken. Het werkt als volgt: je klemt de sluithulp om het ene uiteinde van je armband en legt deze in je hand, waarbij je de armband op je pols legt. Vervolgens houd je de sluithulp goed vast, zodat de armband gewoon op zijn plek blijft, terwijl je met je vrije hand de sluiting openmaakt en door het andere uiteinde steekt. Vervolgens maak je de sluithulp weer los en heb jij zonder ook maar enige moeite je armband om de pols gedaan. Geen frustratie, geen eindeloos geduld moeten hebben, helemaal niks van dat.

Snel je armband omdoen met de sluithulp!Zelf een armband omdoen was nog nooit zo makkelijk

Handig mee te nemen 

De sluithulp is zeer handzaam en misstaat dankzij het leuke ontwerp niet op je nachtkastje of kaptafel, terwijl het ook maar zo weinig ruimte inneemt waardoor deze gemakkelijk in je handtas past voor als je on-the-go van armband wil verwisselen of je armband even snel af wil doen. Dankzij de klem is deze sluithulp geschikt voor een groot aantal uiteenlopende armbanden, waardoor je met dit ene model gemakkelijk al je armbanden om- en afdoet (zolang ze maar voorzien zijn van een karabijnsluiting).

Vanaf nu is het, ook voor jou, een makkie om je armband snel om te doen!

 


Geschreven op 25 november 2021 | Door Jorin

Sorteer op
  • Sluithulp voor Armbanden
    Sluithulp voor Armbanden

    De sluithulp is zeer handzaam en misstaat dankzij het leuke ontwerp niet op je nachtkastje of kaptafel, terwijl het ook maar zo weinig ruimte inneemt waardoor deze gemakkelijk in je handtas past voor als je on-the-go van armband…

    € 11,95
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss