MIJN JUWELIER

Mijn Juwelier: Een online showroom waar je werkelijk alle beschikbare sieraden van één van onze grootste leveranciers kunt bekijken. 

Bij juwelier It's Beautiful zijn we enorm trots op ons enorme assortiment. We werken er enorm hard aan om dit assortiment zoveel mogelijk uit te breiden en zo compleet mogelijk te houden, maar met het nog grotere aanbod van onze leveranciers is het met de middelen en de mankracht die wij tot onze beschikking hebben nagenoeg onmogelijk om alles op onze webshop te zetten. Om deze reden hebben wij vanaf nu een etalage waarmee jij rechtstreeks inzicht krijgt in het assortiment van één van onze grootste leveranciers, alsook de actuele voorraad van de verschillende sieraden. Let wel; het is niet mogelijk om rechtstreeks via deze etalage te shoppen, maar als jij een mooi artikel gevonden hebt, dan vul je het artikelnummer in op onze webshop en kun je kijken of wij het al op onze webshop aanbieden. Is dit wel het geval, dan kun je het sieraad alsnog meteen bestellen. Is dit niet het geval, dan kun je ons een mailtje sturen en vragen of wij het door jou beoogde sieraad toe willen voegen aan het assortiment. Wij doen dit dan zo snel mogelijk, zodat jij alsnog het sieraad kunt bestellen. Het is ons doel om het soort online juwelier te zijn dat voor iedereen wel wat in het assortiment heeft en met de ontwikkeling van deze nieuwe online etalage zijn wij weer een stapje dichter bij dat doel. Niet alleen dat, maar de online etalage is ook nog eens te bekijken in het Nederlands, Frans, Duits en Engels. 

BEKIJK DE ETALAGE IN HET NEDERLANDSVOIR LA VITRINE DU MAGASIN EN FRANCAISSEHE DAS SCHAUFENSTER AUF DEUTSCH ANVIEW THE SHOWROOM IN ENGLISH

We have brought the finest gold and silver basics together under one label: Essentials. The name says it all...

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss