Zondag 8 mei 2022 is het Moederdag

Zondag 8 mei is het Moederdag: de dag waarop je extra aandacht geeft aan jouw moeder. De vrouw die je op de wereld heeft gezet en jou gevormd heeft tot wie jij nu bent.
Wat ga jij dit jaar aan je moeder geven voor Moederdag? In deze blog staat een aantal cadeautips voor Moederdag! 


Graveren: Natuurlijk wil jij op Moederdag een uniek en persoonlijk cadeau aan je moeder geven. Door een sieraad te laten graveren, heb je een uniek en persoonlijk cadeau. Vooral omdat jij kiest wat er op het sieraad komt te staan. Inspiratie nodig? Hier een paar ideetjes die je kan laten graveren: 

Armband met Rondjes en Initialen van Staal | Names4everArmband met Hartje en Naamgravure van Staal | Names4everStalen Armband met Ronde Hanger en Naam | Names4ever

Songtekst: Hebben je moeder en jij een liedje, dat vooral voor jullie speciaal is? Dan zou je een zinnetje uit die songtekst kunnen laten graveren. Het liefst natuurlijk het zinnetje dat voor jou en je moeder van dit standaard liedje jullie speciale liedje maakt. Je kunt het nog persoonlijker maken, door het zinnetje op een stuk papier te schrijven, waarna je daarvan een foto maakt en dit naar ons als bijlage in een mail meestuurt.

Initialen: Heb je broers en/of zussen en zoeken jullie naar een gezamenlijk cadeau? Dan zou jullie je initialen kunnen laten graveren, zodat jullie moeder jullie altijd bij zich kan dragen. Je kunt ze allemaal op één hangertje of naamplaatje laten graveren, maar ook bijvoorbeeld per persoon een apart hangertje of gedeelte van een naamplaatje. Wanneer jullie bijvoorbeeld een bedelarmband cadeau doen, zou je voor iedere broer/zus een kinderhoofd naamplaatje met de betreffende initialen kunnen laten graveren.

Vingerafdruk: Een vingerafdruk van jezelf? Of van een iemand die een speciaal plekje heeft in het hart van je moeder? Je kunt hierbij ook denken aan je oma of opa, de partner van je moeder, een dierbare vriendin, enz. De bewuste vingerafdruk zou je kunnen laten graveren in een sieraad, zodat je moeder deze voor altijd bij zich kan dragen. Of stuur vingerafdrukken van twee personen mee, zodat daarvan een hartvorm gegraveerd kan worden.

Datum: Hebben jullie een speciale datum die niet snel vergeten mag worden? Dan zou je deze kunnen laten graveren, zodat deze datum voor altijd is vastgelegd in een sieraad. Hierbij kun je denken aan een geboortedatum, trouwdatum, adoptiedatum of de datum waarop je moeder haar partner heeft ontmoet.

Ring: Wil je graag een mooie ring cadeau doen aan je moeder, dan kan dat natuurlijk ook! Zilver, goud of een combinatie? Wat dat betreft, is er ook veel mogelijk. Meet op een onbewaakt moment één van de lievelingsringen van je moeder op, zodat je weet welke maat je nodig hebt. Hieronder een aantal cadeautips: 

Excellent Jewelry Brede Witgouden Ring met Hartvormige Zirkonia PlaatjeExcellent Jewelry Geelgouden Ring met Gevlochten Decoratie

Armband of ketting: Draagt je moeder niet graag ringen? Dan zou je kunnen gaan voor een armband, ketting of een combinatie van deze twee. Kies iets dat bij je moeder past, zodat ze het met plezier draagt. Draagt ze bijvoorbeeld altijd chunky schakelarmbanden? Of houdt ze meer van dunne layer kettinkjes? Hieronder zie je een aantal cadeautips voor armbanden en kettingen:

Vriendschapsarmband ‘Liefste Moeder van de Wereld’Vriendschapsarmband ‘Kusjes voor de liefste Oma’Vriendschapsarmband ‘Kusjes voor de leukste Mama’

Oorbellen: Draagt je moeder vaak oorbellen of is ze misschien op zoek naar nieuwe? Misschien heeft ze al eens gezegd welke oorbellen ze mooi vindt of graag wil hebben. Houdt ze van oorstekers of juist van lange oorbellen? Hieronder zie je een aantal cadeautips voor oorbellen:

Zilveren Oorbellen met Infinity Hanger en Naam | Names4everZilveren Oorbellen met Hartvormige Hanger en Initialen | Names4everZilveren Oorringen met Twee Rondjes en Initialen | Names4ever

Moederdag: Heb jij je Moederdagcadeau gevonden? Dan is het nu tijd om je moeder heerlijk te gaan verwennen! Dit kan op allerlei manieren. Zo kun je een ontbijtje op bed maken, de hond uitlaten of het huis opruimen. Zo hoeft je moeder niet meer aan het werk deze dag! Natuurlijk kun je ook een “bonnenboekje” aan je cadeau toevoegen, met allemaal kleine klusjes erop. Deze kan zij dan gedurende het komende jaar bij jou inwisselen. Of ga samen activiteiten doen, die je moeder leuk vindt om te doen. Denk hierbij aan wandelen, een spelletje spelen of een serie/film kijken die zij leuk vindt! Zo kan jouw moeder deze Moederdag met een voldaan gevoel afsluiten.

Geschreven op 19 februari 2022 | Door Beau

 

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss