Eerste Moederdag cadeautips

Binnenkort is het weer Moederdag! Hebben jullie net een kindje gekregen? Maak er dan iets extra bijzonders van!
In deze blog geven we je alle informatie wat betreft Moederdag en hoe je deze dag omtovert tot dé perfecte dag voor haar!
Benieuwd? Lees dan snel verder!


Moederdag valt elk jaar op de tweede zondag in mei. Dit jaar is dat zondag 8 mei 2022.
Op deze dag worden alle sterke, lieve, grappige en slimme mama’s eens goed verwend door kinderen en partners. 

Happy Mother's Day!

Waarom vieren we Moederdag?

De hedendaagse viering van Moederdag komt vanuit Amerika. Anna Marie Jarvis organiseerde in 1908  ter nagedachtenis aan haar eigen moeder de allereerste ‘dag voor moeders’. Dit werd gezien als goed idee, waardoor er gelijk een nationale feestdag van werd gemaakt.

Los van het feit dat moeders (en oma’s) de sterkste vrouwen op aarde zijn, kunnen ze natuurlijk ook nog de lekkerste pannenkoeken bakken, de heerlijkste knuffels geven en hebben ze het beste luisterend oor.

Hoe laat je haar weten dat je haar een bijzonder leuke moeder vind? Lees dan snel de onderstaande tips.

Eerste Moederdag cadeautips van partners

Eerste Moederdag cadeautips van partners

Het klinkt misschien heel simpel, maar een ontbijtje (op bed) hoort echt bij Moederdag! Je kan het zo gek maken als je zelf wilt, maar zorg vooral voor gezelligheid. En wat al helemaal fijn is voor haar, is dat ze mag blijven liggen wanneer je in de keuken bezig bent met het voorbereiden van het ontbijt.

Daarnaast hebben we een makkelijke, maar oh wat wordt ze hier blij van. Namelijk, een mooie bos bloemen. Als je al erg lang met haar samen bent, weet je natuurlijk als geen ander van wat voor soort bloemen ze houd. Je kunt natuurlijk voor een kleurrijke bos bloemen in een vaas, maar de bloemen die momenteel erg populair zijn, worden droogbloemen genoemd. Deze bloemen zijn er in allerlei kleuren en wat super leuk is: ze gaan extra lang mee en hier hoef je helemaal niks voor te doen!

Moeders hebben niet perse het allerduurste cadeau nodig, ze worden ook al heel erg blij van de simpelste dingen, waaronder complimentjes! De eerste weken en maanden als mama zijn super spannend. Ze wordt overladen door onzekerheden, twijfels en angsten; bang om het fout te doen. Als partner kun jij haar daarin gerust stellen. Stel een boekje samen of maak een complimenten pot. Dit is niet alleen superleuk, maar ook nog eens goed voor haar zelfvertrouwen!

Vind je bovenstaande ideeën leuk, maar wil je er graag nog iets bij geven? Denk dan eens na over een mooi sieraad! Voor deze gelegenheid zijn sieraden met een mooie gravure of een geboortesteen het perfecte cadeau! Zo kan de kersverse mama met trots de namen, initialen of geboortestenen dragen van haar kindje of partner. Dit zorgt voor een speciale herinnering aan deze eerste speciale moederdag. Bij juwelier It’s Beautiful vind je verschillende soorten sieraden met gravure, waaronder hangers, oorbellen, ringen of armbanden. Deze kunnen afhankelijk van het product, worden gegraveerd met een letter, naam, datum of initialen. Zo zorg jij voor dat ene perfecte sieraad!

Wij hopen dat je wat hebt aan de informatie in deze blog en dat je voor haar het perfecte cadeau kunt vinden!

 


Geschreven op 29 april 2022 | Door Mirjam

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss