Geslaagd: Tijd voor een cadeau! 

Geslaagd: een feest!

Je (her)kent het vast wel: die spanning voor de uitslag en dan de ultieme ontlading: Geslaagd!! Hiep hiep hoera! De vlag gaat uit en het feest(en) kan beginnen. En bij een feestje hoort natuurlijk een cadeau. Wanneer je iemand kent die geslaagd is, kun je meestal wel wat tips gebruiken om een leuk en passend cadeau uit te zoeken, dat ook nog binnen jouw budget past.

Geslaagd, maar waarvoor?

Degene waarvoor jij een cadeautje shopt, is misschien geslaagd voor de middelbare school, een beroepsopleiding, minor, master of universiteit. Daar koop je waarschijnlijk een ander soort cadeau voor dan voor iemand die geslaagd is voor een zwemdiploma, theorie examen, rijbewijs of vaarbewijs. Misschien denk je aan een cadeautje dat weergeeft waarvoor degene is geslaagd, maar misschien wil je juist wel iets anders benadrukken met jouw cadeau. Dan ben je hier aan het juiste adres!

Cadeau top 10 voor iemand die geslaagd is:

  • Cadeautip 1: Een kaart
  • Cadeautip 2: Hoera Geslaagd folieballon, eventueel met bijpassende vlaggenlijn
  • Cadeautip 3: Een groot chocoladehart per post of een prachtige bos bloemen
  • Cadeautip 4: Tree of Life: symbool voor wijsheid en een nieuw begin 
  • Cadeautip 5: Relax en Beauty pakket
  • Cadeautip 6: Gepersonaliseerd sieraad (denk aan: geboortebloem, sterrenbeeld hanger, hanger of armband met naam, sieraden met initialen, zegelring met letters, hartjes sieraden, enz.) Natuurlijk kun je ook kiezen voor een bijzonder, eigentijds of juist tijdloos horloge
  • Cadeautip 7: The adventure begins! Geef iets cadeau dat symbool staat voor avontuur en/of een nieuw begin, zoals een survivalweekend, een mountainbiketocht of een bezoek aan een pretpark
  • Cadeautip 8: Luxe spa gevoel. Denk hierbij aan een bezoek aan de schoonheidsspecialiste, mani-/pedicure, sauna, een lekker zeepje met een handdoekenset of misschien zelfs wel een bijzondere vakantie
  • Cadeautip 9: Festival- of concertkaarten, een Rijveiligheidstraining, Slipcursus, Creatieve workshop (bijvoorbeeld zelf ringen maken), een Theaterbezoek, Musical, enz.
  • Cadeautip 10: Een verrassingsdagje uit: Ga lekker samen dineren met een bioscoopbezoek na afloop, lekker picknicken in een park en waterfietsen huren om de vijver over te fietsen, een dagje winkelen in een andere plaats en een terrasje pakken, kortom iets dat helemaal past bij degene die geslaagd is. Denk er ook aan om er een paar leuke foto’s/selfies van te maken en die te laten afdrukken en inlijsten of te posten op social media!

Geluksmunt Cadeaukaart - GeslaagdGeluksmunt Cadeaukaart - Hoera, rijbewijsEdelsteen Sleutelhanger Kaart - GeslaagdGelukshart Cadeaukaart - Hoera, RijbewijsKaart met Love Ballon - ZusGelukshart Cadeaukaart - Beste Broer

Cadeaus voor een geslaagd familielid

Misschien heb je het lijstje hierboven doorgelezen en denk je nu: Ja leuk, maar niet voor mijn zus, broer of dochter. In dat geval raad ik je aan om “zus”, “broer” of “dochter” in te vullen bij de zoekbalk. Verrassing! Dat had je niet verwacht, hè? Jouw geslaagde familielid vast ook niet! Want behalve leuke kaarten met een geluksmunt, een gelukshart of een passende edelsteen, vind je hier ook bijzondere naam kettingen, geboorte steen graveer armbanden, vriendschaps-armbandjes en tekst tegeltjes.

Een mooi verpakt cadeau is altijd beter geslaagd

Wanneer je uiteindelijk een definitieve keuze hebt gemaakt voor een passend cadeau, blijft er nog maar één ding over: Het cadeau inpakken. Natuurlijk kun je zelf aan de slag met cadeaupapier en plakband, maar misschien woon je niet in de buurt en wil je eigenlijk liever een cadeau opsturen naar de geslaagde. Om het voor jou gemakkelijker te maken, kun je gebruik maken van onze inpak-service. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het door jou gekozen sieraad bijvoorbeeld in een bijpassend doosje wordt gedaan, vervolgens wordt ingepakt in cadeaupapier met marmerlook en uiteindelijk in een bijpassend cadeautasje in marmerlook wordt gedaan. Tadaa! Jouw cadeautje helemaal af en klaar om feestelijk uitgepakt te worden.

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Heb je onze tips kunnen gebruiken en heb je een leuk en passend cadeau voor de geslaagde gescoord? Gefeliciteerd met je keuze! Hopelijk valt het goed in de smaak bij de geslaagde en wie weet zien we je snel terug. Heb je toch nog vragen? Maak gebruik van onze mogelijkheid om live te chatten, te mailen of dien een bel verzoek in. Hoe dan ook: Veel plezier! 

 


Geschreven op 2 juni 2022 | Door Charmaine

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss