Sorteer op
 • Lapetra Zilveren Oorhangers Bloem
  Lapetra Zilveren Oorhangers Bloem

  Oorbellen met madeliefjes zullen nooit vervelen! Deze oorhangers van Lapetra zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan uit een madeliefje van emaille. Met welke andere sieraden combineer jij deze oorhangers?

  Lapetra…

  € 37,50
 • Lapetra Zilveren Oorringen Hart
  Lapetra Zilveren Oorringen Hart

  Hou jij ook zo van hartjes? En van paars? Dan vind je deze oorringen van Lapetra vast geweldig! De oorringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en emaille. Met welke andere sieraden combineer jij deze oorringen?

  Lapetra…

  € 44,95
 • Lapetra Zilveren Oorringen Bij
  Lapetra Zilveren Oorringen Bij

  Wat zijn ze geweldig, deze oorringen met bij! Deze bijtjes zijn super lief met hun vrolijke gezichtje en zullen stralen in je oren. De oorringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en emaille. Worden ze binnenkort van…

  € 44,95
 • Lapetra Zilveren Oorringen Prinses
  Lapetra Zilveren Oorringen Prinses

  Voel je een echte prinses met deze 925 sterling zilveren oorringen van Lapetra! De prinses ziet er super mooi uit met haar blonde haar en zilveren kroontje. De opvallende oorringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en emaille.…

  € 44,95
 • Lapetra Zilveren Oorringen Bloem
  Lapetra Zilveren Oorringen Bloem

  Hou jij ook zo van de zon? Madeliefjes ook! Deze oorringen met madeliefjes van Lapetra zijn super schattig. Ze zijn gemaakt van 925 sterling zilver met emaille. Stralen deze schattige oorringen binnenkort in jouw oren?

  Lapetra…

  € 44,95
 • Lapetra Zilveren Oorringen Roze Bloem
  Lapetra Zilveren Oorringen Roze Bloem

  Deze oorringen met bloemetjes van Lapetra zijn super schattig! De oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en emaille. Uniek aan deze oorbellen is dat de bloemetjes handgeschilderd zijn. Mooi hé?

  Lapetra…

  € 44,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Eenhoorn
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Eenhoorn

  Ben jij ook zo dol op eenhoorns? Dan zullen deze oorknopjes van Lapetra jou vast super staan! De oorknopjes zijn voorzien van een handige schroefsluiting, waardoor je ze zelfs met slapen in kan houden. Ideaal!

  Lapetra…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Giraffe
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Giraffe

  Wist jij dat giraffen wel 25 jaar oud kunnen worden? Hopelijk worden deze oorbellen van Lapetra ook zo oud! Deze variant is uitgevoerd met roze emaille. Uniek aan deze schattige oorknopjes is de handige schroefsluiting. Super leuk…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Gele Giraffe
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Gele Giraffe

  Wist jij dat giraffen wel 25 jaar oud kunnen worden? Hopelijk worden deze oorbellen van Lapetra ook zo oud! De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en gekleurd emaille. Super leuk als cadeautje maar natuurlijk ook om te…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Libelle
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Libelle

  Wist jij dat de libelle tot zo'n 60 km/u kan vliegen? Daarom heeft hij natuurlijk van die mooie vleugels! Deze oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en gekleurd emaille.
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het nieuwste…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze Beer
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze Beer

  Hou jij van beertjes en van roze? Dan vind je deze oorknopjes van Lapetra vast super leuk! De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en emaille. Door de handige schroefsluiting verlies je ze niet en kan je ze zelfs met…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Vogel
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Vogel

  Vind jij deze vogeltjes van Lapetra ook zo schattig? De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en emaille. De schroefsluiting is super handig en je kan ze zelfs met slapen inhouden. Ideaal!
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zwaan met Kroontje
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zwaan met Kroontje

  Wat een prachtige zwanen! Met deze zwanen van Lapetra in je oren zie jij er straks ook een beetje deftig uit. De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en hebben een comfortabele schroefsluiting. Zo kan je ze zelfs met…

  € 29,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Roze Beer Parelmoer
  Lapetra Verstelbare Kinderring Roze Beer Parelmoer

  Deze ring van Lapetra met beertje is super schattig! Hij staat jou vast heel leuk. De ring is gemaakt van 925 sterling zilver en hij is verstelbaar, waardoor hij super makkelijk op maat te maken is. Wordt deze ring van…

  € 29,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Blauwe Maan Parelmoer
  Lapetra Verstelbare Kinderring Blauwe Maan Parelmoer

  Hoe leuk zijn is deze maantjes ring van Lapetra? De opvallende oorknopjes hebben een handige schroefsluiting zodat je ze niet kunt verliezen. Super schattig in combinatie met andere sieraden van Lapetra!
  Lapetra…

  € 29,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Witte Ster Parelmoer
  Lapetra Verstelbare Kinderring Witte Ster Parelmoer

  Hou jij ook zo van sterren? Dan vind je deze 925 sterling zilveren ring van Lapetra vast geweldig! Handig aan de ring is dat hij verstelbaar is en zo gemakkelijk passend kan worden gemaakt.
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het…

  € 29,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Paarse Tulp Parelmoer
  Lapetra Verstelbare Kinderring Paarse Tulp Parelmoer

  Vind jij tulpen ook zo mooi? Dan vind je deze ring met paarse tulp van Lapetra ook vast prachtig! De ring is gemaakt van 925 sterling zilver en parelmoer. Straalt hij binnenkort om jouw vinger?
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is…

  € 29,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Witte Kroon Parelmoer
  Lapetra Verstelbare Kinderring Witte Kroon Parelmoer

  Voel je een echte prinses met deze ring van Lapetra! De ring is gemaakt van 925 sterling zilver en wit parelmoer. Handig aan de ring is dat hij verstelbaar is en hierdoor gemakkelijk op maat te maken.
  Lapetra…

  € 29,95
 • Lapetra Collier Roze Beer Parelmoer
  Lapetra Collier Roze Beer Parelmoer

  Hoe leuk is deze 925 sterling zilveren ketting van Lapetra? De hanger in de vorm van een beertje is een leuke toevoeging aan de sieradencollectie van je jonge meid. Super schattig in combinatie met de bijpassende armband! Wordt…

  € 49,95
 • Lapetra Collier Vlinder Parelmoer
  Lapetra Collier Vlinder Parelmoer

  Welke vind jij het leukst, deze ketting met vlinder of met ster? De ketting is gemaakt van 925 sterling zilver en heeft een hanger met vlinder. Super schattig in combinatie met de bijpassende armband!
  Lapetra…

  € 49,95
 • Lapetra Collier Witte Bloem Parelmoer
  Lapetra Collier Witte Bloem Parelmoer

  Wat een lieve ketting is dit! Je kleine meid zal stralen bij het zien van deze 925 sterling ketting met bloem van Lapetra! Super schattig in combinatie met de bijpassende armband.
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het nieuwste…

  € 49,95
 • Lapetra Zilveren Oorringen Wit Tulp Parelmoer
  Lapetra Zilveren Oorringen Wit Tulp Parelmoer

  Vind jij tulpen ook zo mooi? Dan vind je deze oorringen met witte tulpen van Lapetra vast ook prachtig! Ze zijn gemaakt van 925 sterling zilver en parelmoer.
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het nieuwste handgemaakte, zilver…

  € 39,95
 • Lapetra Zilveren Oorringen Ster Paars Parelmoer
  Lapetra Zilveren Oorringen Ster Paars Parelmoer

  Welke vind jij het leukst, deze oorringen met ster of met vlinder? Wij vinden ze allebei super schattig! Deze oorringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en parelmoer.
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het nieuwste…

  € 39,95
 • Lapetra Zilveren Oorringen Ster Wit Parelmoer
  Lapetra Zilveren Oorringen Ster Wit Parelmoer

  Deze oorringen van Lapetra zijn super leuk te combineren met de bijpassende ketting en armband! De oorringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en hebben een hanger met ster. Ze zullen jou vast super mooi staan!
  Lapetra…

  € 39,95
 • Lapetra Zilveren Oorringen Paarse Vlinder Parelmoer
  Lapetra Zilveren Oorringen Paarse Vlinder Parelmoer

  Deze oorringen met vlinder van Lapetra wil je in je collectie hebben! Ze zullen jou vast super schattig staan. De oorringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en parelmoer. Lief hé?
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het…

  € 39,95
 • Lapetra Zilveren Oorringen Vlinder Roze Parelmoer
  Lapetra Zilveren Oorringen Vlinder Roze Parelmoer

  Welke vind jij het leukst, deze oorringen met vlinder of met ster? Super schattig in combinatie met de bijpassende armband en ketting! De oorringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en parelmoer. Zullen ze binnenkort stralen in…

  € 39,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Paarse Vlinder Parelmoer
  Lapetra Verstelbare Kinderring Paarse Vlinder Parelmoer

  Je bent helemaal hip met deze ring van Lapetra! De oorknopjes zijn afgewerkt met emaille en handgeschilderd voor een nog mooier resultaat. Door de handige schroefsluiting verlies je de oorknopjes niet en kun je ze zelfs met slapen…

  € 29,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Witte Bloem Parelmoer
  Lapetra Verstelbare Kinderring Witte Bloem Parelmoer

  Hoe combineer jij deze schattige ring van Lapetra? De ring is gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan uit wit parelmoer. Handig aan de ring is dat hij verstelbaar is en zo gemakkelijk passend kan worden gemaakt.
  Lapetra…

  € 29,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Uil
  Lapetra Verstelbare Kinderring Uil

  Uilen zijn het symbool van wijsheid, mooi hé? Met deze 925 sterling zilveren ring van Lapetra ben jij vast ook heel wijs. De ring is verstelbaar waardoor je hem super lang kan dragen, ideaal!
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het…

  € 29,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Mr. Muis
  Lapetra Verstelbare Kinderring Mr. Muis

  Hoe schattig is deze ring met muis met kroontje van Lapetra! De ring is gemaakt van 925 sterling zilver en bestaat uit gekleurd emaille. Handig aan de ring is dat hij verstelbaar is en dat je hem dus super lang kan dragen,…

  € 29,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Bij
  Lapetra Verstelbare Kinderring Bij

  Je hoeft niet bang te zijn dat deze bij jou steekt! Ze zijn juist super schattig met hun lachende gezichtje en blauwe vleugels. De ring is gemaakt van 925 sterling zilver en bestaat uit gekleurd emaille. Handig aan de ring is dat…

  € 29,95
 • Lapetra Verstelbare Kinderring Prinses
  Lapetra Verstelbare Kinderring Prinses

  Met deze prinsessenring van Lapetra voel jij je een echte prinses! De ring is gemaakt van 925 sterling zilver en bestaat uit emaille. Handig aan de ring is dat hij verstelbaar is en dat je hem dus super lang kan dragen, ideaal!…

  € 29,95
 • Lapetra Zilveren Oorknopjes Lieveheersbeestje
  Lapetra Zilveren Oorknopjes Lieveheersbeestje

  Deze schattige oorknopjes met lieveheersbeestjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver met emaille. Wist jij dat een lieveheersbeestje een ware snelheidsduivel is? Hij beweegt zijn vleugels zo’n 85 keer per seconde en kan maar…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknopjes Krab Roze
  Lapetra Oorknopjes Krab Roze

  Wist jij dat er meer dan 5000 soorten krabben bestaan? Deze oranje krab zul je vast niet zo snel tegenkomen! Uniek aan de oorknopjes is de comfortabele schroefsluiting, die je stevig kunt vastdraaien waardoor je de oorknopjes niet…

  € 29,95
 • Lapetra Kinderarmband Zeemeermin
  Lapetra Kinderarmband Zeemeermin

  Aan dit armbandje van Lapetra hangen zeemeerminnen met lange blonde haren en een roze meerminnenstraart, mooi hé? De glitter sterren maken dit schattige armbandje helemaal af! Het armbandje is verstelbaar op 14 en 16 cm. Straalt…

  € 49,95
 • Lapetra Zilveren Oorknopjes Dolfijn
  Lapetra Zilveren Oorknopjes Dolfijn

  Deze dolfijn van Lapetra ziet er super schattig uit in je oren! De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver met emaille. Door de handige schroefsluiting zijn de oorknopjes comfortabel met dragen en verlies je ze niet…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Uil
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Uil

  Wist jij dat een uil symbool staat voor wijsheid? Met deze oorknopjes van Lapetra ben jij dus super wijs! Uniek aan deze oorbellen is de handige schroefsluiting. Hierdoor zijn de oorbellen comfortabel met dragen. Ideaal!
  Lapetra…

  € 29,95
 • Lapetra Zilveren Oorhangers Appel
  Lapetra Zilveren Oorhangers Appel

  Welke vind jij het leukste, de oorknopjes, oorringen of deze oorhangers met appels? Wij kunnen niet kiezen! Deze oorhangers zijn gemaakt van 925 sterling zilver en gekleurd emaille.

  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het nieuwste…

  € 37,50
 • Lapetra Zilveren Oorhangers Schildpad
  Lapetra Zilveren Oorhangers Schildpad

  Vind jij deze oorhangers met schildpadden van Lapetra ook zo schattig? De schildpadden zien er super lief uit met hun kleurrijke schild. De oorhangers zijn gemaakt van 925 sterling zilver en gekleurd emaille.

  Lapetra…

  € 37,50
 • Lapetra Zilveren Oorhangers Inktvis
  Lapetra Zilveren Oorhangers Inktvis

  Wist jij dat een octopus acht armen heeft? Dat hebben deze octopussen van Lapetra ook! De oorhangers zijn gemaakt van 925 sterling zilver en emaille. Ze zullen je vast super schattig staan met hun lachende gezichtjes.

  Lapetra…

  € 37,50
 • Lapetra Zilveren Oorhangers Toverstaf
  Lapetra Zilveren Oorhangers Toverstaf

  Voel je een echte prinses met deze mooie 925 sterling zilveren toverstaf oorhangers van Lapetra! Ze zijn roze met geel en zullen super vrolijk staan in je oren. Wat ga jij toveren?

  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het nieuwste…

  € 37,50
 • Lapetra Zilveren Oorhangers Maan
  Lapetra Zilveren Oorhangers Maan

  Hoe leuk is dit schattige paar blauwe maantjes oorhangers? De maantjes zien er super schattig uit met hun lachende gezichtjes! Ze zijn gemaakt van emaille en handgeschilderd. Hierdoor heb je altijd een uniek paar oorbellen, leuk…

  € 37,50
 • Lapetra Zilveren Plaatarmband Slak
  Lapetra Zilveren Plaatarmband Slak

  Deze slak is super schattig met zijn roze huisje! Hij is gemaakt van emaille en handgeschilderd. Op het naamplaatje kan je iets laten graveren zoals een naam of geboortedatum. Straalt dit armbandje binnenkort om jouw…

  € 49,95
 • Lapetra Zilveren Plaatarmband Bij
  Lapetra Zilveren Plaatarmband Bij

  Je hoeft niet bang te zijn dat dit bijtje jou steekt! Ze is juist super schattig met haar lachende gezichtje en blauwe vleugels. Het armbandje van Lapetra is gemaakt van 925 sterling zilver en is verstelbaar op 14 en 16 cm. Laat…

  € 49,95
 • Lapetra Zilveren Plaatarmband Vlinder
  Lapetra Zilveren Plaatarmband Vlinder

  Als een ster aan de hemel, zo mooi glinstert dit armbandje met naamplaatje van Lapetra aan je pols! Super leuk om te laten graveren met bijvoorbeeld een naam of geboortedatum. Het armbandje is gemaakt van 925 sterling zilver en is…

  € 49,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze Lollypop
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze Lollypop

  Jammie..! Deze schattige snoepjes oorknopjes in de vorm van een lolly wil je hebben! Gemaakt van 925 sterling zilver, emaille en handgeschilderd. Door de handige schroefsluiting zijn de oorbellen super comfortabel met dragen.…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Koets
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Koets

  Wat een schattige en unieke oorknopjes zijn dit! De oorknopjes hebben de vorm van een wagen en bestaan uit roze emaille. Door de handige schroefsluiting verlies je de oorbellen niet en kunnen ze zelfs met slapen ingehouden worden.…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Diamantring
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Diamantring

  Deze oorbellen in de vorm van een ring zijn té schattig! De oorknopjes zijn afgewerkt met emaille en handgeschilderd voor een nog mooier resultaat. Super leuk als cadeautje maar natuurlijk ook voor jezelf. Hoe ga jij ze…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze Diamantring
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze Diamantring

  Deze oorbellen in de vorm van een ring zijn té schattig! De oorknopjes zijn afgewerkt met emaille en handgeschilderd voor een nog mooier resultaat. Wedden dat jij veel complimentjes over deze oorknopjes gaat krijgen?
  Lapetra…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Prinses
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Prinses

  Voel je een koningin met deze schattige oorknopjes van Lapetra! Wat de oorknopjes uniek maakt, is de handige schroefsluiting. Hierdoor verlies je de oorknopjes niet en kunnen ze zelfs met slapen ingehouden worden. Handig…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Prinses met Kroontje
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Prinses met Kroontje

  Deze oorknopjes van Lapetra zijn gemaakt voor echte prinsessen! Ze zullen jou vast super leuk staan. Uniek aan deze oorbellen is de handige schroefsluiting. Hierdoor zijn de oorbellen comfortabel met dragen. Handig toch?
  Lapetra…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zilveren Glitter Kroon
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zilveren Glitter Kroon

  Voel je een echte prinses met deze glitter oorknopjes in de vorm van een kroon van Lapetra! De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en gekleurd emaille. De schroefsluiting is super handig en je kan ze zelfs met slapen…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zeemeermin
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zeemeermin

  Met deze schattige zeemeerminnen steel jij zeker de show! De oorknopjes van Lapetra zijn gemaakt van 925 sterling zilver en hebben een handige schroefsluiting. Deze kan je stevig vastdraaien waardoor je de oorknopjes niet…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Bloem
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Bloem

  Wat een lieve oorknopjes zijn dit! Je kleine meid zal stralen bij het zien van deze bloemetjes oorknopjes. De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en hebben een handige schroefsluiting. Ideaal, want hierdoor verlies je…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Madeliefjes
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Madeliefjes

  Hou jij ook zo van de zon? Madeliefjes ook! Deze oorknopjes met madeliefjes zijn super schattig. Ze zijn gemaakt van 925 sterling zilver met emaille. Uniek is de handige schroefsluiting, waardoor je ze niet verliest. Super…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Paddestoel
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Paddestoel

  Deze paddenstoelen van Lapetra zien er super schattig uit met hun lachende gezichtje! De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en gekleurd emaille. Door de handige schroefsluiting verlies je de oorknoppen niet en kan je…

  € 29,95
 • Lapetra Kinderarmband Kroon Parelmoer
  Lapetra Kinderarmband Kroon Parelmoer

  Deze armband van Lapetra maakt van jou een echte prinses! De armband is gemaakt van 925 sterling zilver en bestaat uit een hanger in de vorm van een kroontje. Super schattig in combinatie met de bijpassende ketting!

  Lapetra…

  € 34,95
 • Lapetra Kinderarmband Tulp Parelmoer
  Lapetra Kinderarmband Tulp Parelmoer

  Deze schakelarmband van Lapetra heeft een hanger van een prachtige tulp. Super schattig in combinatie met de bijpassende ketting! De armband is gemaakt van 925 sterling zilver en is verstelbaar op 15 tot 18 cm.

  Lapetra…

  € 34,95
 • Lapetra Kinderarmband Ster Parelmoer
  Lapetra Kinderarmband Ster Parelmoer

  Deze armband van Lapetra is super leuk te combineren met de bijpassende armband! De ketting is gemaakt van 925 sterling zilver en heeft een hanger met ster. Draag jij hem binnenkort?
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het nieuwste…

  € 34,95
 • Lapetra Kinderarmband Witte Ster Parelmoer
  Lapetra Kinderarmband Witte Ster Parelmoer

  Welke vind jij het leukst, deze ketting met ster of met vlinder? Super schattig in combinatie met de bijpassende ketting! De ketting is gemaakt van 925 sterling en heeft een hanger van een ster.
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is…

  € 34,95
 • Lapetra Kinderarmband Blauwe Maan Parelmoer
  Lapetra Kinderarmband Blauwe Maan Parelmoer

  Deze armband van Lapetra wil je in je collectie hebben! De ketting heeft een hanger van een maan en is gemaakt van 925 sterling zilver. Super schattig in combinatie met de bijpassende armband!
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het…

  € 34,95
 • Lapetra Kinderarmband Roze Beer Parelmoer
  Lapetra Kinderarmband Roze Beer Parelmoer

  Hoe leuk is deze 925 sterling zilveren armband van Lapetra? De hanger in de vorm van een beertje is een leuke toevoeging aan je sieradencollectie. Super schattig in combinatie met de bijpassende ketting!
  Lapetra…

  € 34,95
 • Lapetra Kinderarmband Paarse Vlinder Parelmoer
  Lapetra Kinderarmband Paarse Vlinder Parelmoer

  Welke vind jij het leukst, deze ketting met vlinder of met ster? Hij is in ieder geval super schattig in combinatie met de bijpassende oorbellen. De ketting is gemaakt van 925 sterling en heeft een paarse hanger van een…

  € 34,95
 • Lapetra Kinderarmband Bloem Parelmoer
  Lapetra Kinderarmband Bloem Parelmoer

  Wat een lieve armband is dit. Je kleine meid zal stralen bij het zien van deze 925 sterling zilveren armband met bloem van Lapetra! Super schattig in combinatie met de bijpassende ketting.
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het…

  € 34,95
 • Lapetra Collier Roze Hart Parelmoer
  Lapetra Collier Roze Hart Parelmoer

  Deze prachtige ketting van Lapetra is gemaakt van 925 sterling zilver en heeft een hanger in de vorm van een hart. Super schattig in combinatie met de bijpassende armband! Wordt hij binnenkort van jou?
  Lapetra…

  € 49,95
 • Lapetra Collier Kroon Parelmoer
  Lapetra Collier Kroon Parelmoer

  Deze ketting van Lapetra maakt van jou een echte prinses! De ketting is gemaakt van 925 sterling zilver en bestaat uit een hanger in de vorm van een kroontje. Super schattig in combinatie met de bijpassende armband! Wordt hij…

  € 49,95
 • Lapetra Collier Paarse Tulp Parelmoer
  Lapetra Collier Paarse Tulp Parelmoer

  Deze schakelketting heeft een hanger van een prachtige tulp. Hij is gemaakt van 925 sterling zilver en verstelbaar op 34 en 38 cm. Super schattig in combinatie met de bijpassende armband! Wordt hij binnenkort van jou?
  Lapetra…

  € 49,95
 • Lapetra Collier Roze Ster Parelmoer
  Lapetra Collier Roze Ster Parelmoer

  Deze ketting van Lapetra is super leuk te combineren met de bijpassende armband! De ketting is gemaakt van 925 sterling zilver en heeft een hanger met ster. Wordt hij binnenkort van jou?
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra is het…

  € 49,95
 • Lapetra Collier Witte Ster Parelmoer
  Lapetra Collier Witte Ster Parelmoer

  Welke vind jij het leukst, deze ketting met ster of met vlinder? De ketting is gemaakt van 925 sterling zilver en heeft een hanger met ster. Super schattig in combinatie met de bijpassende armband!
  Lapetra kindersieraden
  Lapetra…

  € 49,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zwaan
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zwaan

  Deze sierlijke zwanen met hun roze veren zullen prachtig staan in je oren! De oorknopjes van Lapetra zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan uit emaille. Wist jij trouwens dat zwanen mensen kunnen herkennen? Ze weten dus…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Glitter Muis Hoed
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Glitter Muis Hoed

  Deze muisjes hebben vast een feestje, zo mooi zien ze eruit! Ze dragen hun favoriete feestmuts met glitters. De oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan uit emaille. Uniek aan deze oorknopjes is de handige…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Muis Hoed
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Muis Hoed

  Deze muisjes hebben vast een feestje, zo mooi zien ze eruit! Ze dragen hun favoriete feestmuts met glitters. De oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan uit emaille. Uniek aan deze oorknopjes is de handige…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze Vlinder
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze Vlinder

  Je bent helemaal hip met deze vlinder oorknopjes van kindermerk Lapetra! De oorknopjes zijn afgewerkt met emaille en handgeschilderd voor een nog mooier resultaat. Door de handige schroefsluiting verlies je de oorknopjes niet en…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Hart Kroon
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Hart Kroon

  Deze hartjes oorbellen zijn super leuk als cadeautje, maar natuurlijk ook voor jezelf! Ze zijn gemaakt van 925 sterling zilver en gekleurd emaille. Uniek aan de oorknopjes is de handige schroefsluiting, zo kan je ze zelfs met…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Hart Vleugels
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Hart Vleugels

  Deze lieve oorknopjes van Lapetra toveren meteen een lach op je gezicht! De oorknopjes bestaan uit roze met wit emaille. Het schattige gezichtje en de vleugels maken deze schattige hartjes oorknopjes helemaal af. Stralen deze…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Aquablauwe Ster
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Aquablauwe Ster

  Je krijgt meteen een lach op je gezicht bij het zien van deze schattige 925 sterling zilveren oorknopjes. De oorknopjes van Lapetra hebben de vorm van een maan met hierin een vrolijk gezichtje. Super schattig! Uniek aan de…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zon
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zon

  Tover een lach op iemands gezicht met deze schattige oorknopjes van Lapetra! Deze lieve oorknopjes van Lapetra hebben de vorm van een zonnetje met hierin een schattig gezichtje. De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Blauwe Wolk
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Blauwe Wolk

  Van deze schattige wolkjes van Lapetra word je direct vrolijk! De wolkjes zitten op een 925 sterling zilveren oorbel en bestaan uit emaille. Super leuk in combinatie met andere sieraden van Lapetra. Hoe combineer jij ze?
  Lapetra…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Blauwe Glitter Ster
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Blauwe Glitter Ster

  Deze oorknopjes van Lapetra glinsteren in je oor door de prachtige blauwe glitters! Uniek aan deze oorknopjes is de comfortabele schroefsluiting. Deze kan je stevig vastdraaien waardoor je de oorknopjes niet verliest. Handig…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zilveren Glitter Ster
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Zilveren Glitter Ster

  Deze oorknopjes van Lapetra glinsteren in je oor door de prachtige zilveren glitters! Uniek aan deze oorknopjes is de comfortabele schroefsluiting. Deze kan je stevig vastdraaien waardoor je de oorknopjes niet verliest. Handig…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze Glitter Sterren
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze Glitter Sterren

  Als een ster aan de hemel, zo mooi glinsteren deze sterren oorknopjes van Lapetra in je oren! De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan uit roze emaille. Door de schroefsluiting zijn de oorknopjes comfortabel…

  € 29,95
 • Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze/Blauw Eenhoorn
  Lapetra Oorknoppen Schroefsluiting Roze/Blauw Eenhoorn

  Wat zien deze eenhoors van Lapetra er lief uit hé? Dat komt vast door de grote ogen en de mooie kleurtjes! De oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver en gekleurd emaille. Uniek aan de oorbellen is de handige…

  € 29,95
 • Lapetra Kinderarmband Vlinder
  Lapetra Kinderarmband Vlinder

  Dit schakelarmbandje met sterretjes en vlinders van Lapetra is té schattig! Het armbandje is gemaakt van 925 sterling zilver en is te dragen op 14 en 16 cm. Super leuk als cadeautje, maar natuurlijk ook voor jezelf! Draag jij hem…

  € 49,95
 • Lapetra Kinderarmband Uil
  Lapetra Kinderarmband Uil

  Uilen zijn hele bijzondere vogels, ze hebben namelijk net als mensen hun ogen aan de voorkant. Kijk maar goed naar de uilen op dit armbandje van Lapetra! Het armbandje is gemaakt van 925 sterling zilver en verstelbaar op 14 en 16…

  € 49,95
 • Lapetra Kinderarmband Schildpad
  Lapetra Kinderarmband Schildpad

  Wist jij dat schildpadden 50 jaar oud kunnen worden? Misschien wordt dit armbandje met schildpad en sterren van Lapetra ook wel zo oud! Het armbandje is gemaakt van 925 sterling zilver en is verstelbaar op 14 en 16 cm. Combineer…

  € 49,95
 • Lapetra Armband Blauw Macramé Ster
  Lapetra Armband Blauw Macramé Ster

  Dit armbandje met sterretje van Lapetra zal vast super schattig staan om je pols! Het sterretje ziet er lief uit door haar lachende gezichtje. Het armbandje is verstelbaar in grootte, door aan de lusjes met zilveren balletjes te…

  € 34,95
 • Lapetra Armband Macramé Eenhoorn
  Lapetra Armband Macramé Eenhoorn

  Deze kleurrijke eenhoorn zal niet snel wegvliegen! De manen van deze eenhoorn zijn roze, wat super leuk staat in combinatie met het bandje! Het armbandje is verstelbaar in grootte, door aan de lusjes met zilveren balletjes te…

  € 34,95
 • Lapetra Armband Roze Macramé Libelle
  Lapetra Armband Roze Macramé Libelle

  Wist jij dat de libelle tot zo'n 60 km/u kan vliegen? Daarom heeft hij natuurlijk van die mooie vleugels! Combineer dit schattige armbandje met de andere sieraden van Lapetra. Het armbandje is verstelbaar in grootte, door aan de…

  € 34,95
 • Lapetra Armband Rood Macramé Uil
  Lapetra Armband Rood Macramé Uil

  Deze kleurrijke uil zul je niet snel in het echt tegenkomen.. De uil op het armbandje heeft super vrolijke kleurtjes. Het armbandje is verstelbaar in grootte, door aan de lusjes met zilveren balletjes te trekken. Straalt dit…

  € 34,95
 • Lapetra Armband Blauw Macramé Vlinder
  Lapetra Armband Blauw Macramé Vlinder

  Combineer dit schattige armbandje met vlinder van Lapetra met de bijpassende oorknopjes! Handig aan het armbandje is dat hij verstelbaar is door aan de lusjes met zilveren balletjes te trekken. Straalt dit armbandje binnenkort om…

  € 34,95
 • Lapetra Armband Paars Macramé Prinses
  Lapetra Armband Paars Macramé Prinses

  Deze prinses ziet er super mooi uit met haar blonde haren! De combinatie met het paarse bandje maakt dit armbandje super leuk. Het armbandje is verstelbaar in grootte, door aan de lusjes met zilveren balletjes te trekken. Handig…

  € 34,95
 • Lapetra Zilveren Plaatarmband Maan
  Lapetra Zilveren Plaatarmband Maan

  Dit plaatarmbandje van Lapetra met lief maantje maakt je outfit helemaal compleet! Laat het armbandje graveren met bijvoorbeeld de naam, de geboortedatum of juist iets heel anders. Leuk hé? Het armbandje is gemaakt van 925…

  € 49,95

LAPETRA - KINDERSIERADEN UIT SPANJE
La Petra is een kindersieradenmerk uit Spanje, dat bestaat uit een grote collectie in 925 Sterling zilver en 18 karaat goud. Deze collectie kindersieraden van La Petra zijn uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De kindersieraden bestaan voor het grootste deel uit met de hand vervaardigde sieraden, die bovendien ook met de hand geëmailleerd zijn.

Het La Petra assortiment bestaat uit kinderarmbanden, kinderkettingen, kinderringen, kinderoorringen en kinderoorbellen voorzien van een schroefsluiting, die allemaal zijn vervaardigd uit eersteklas (925 Sterling) zilver. Deze hoogwaardige zilveren kindersieraden zijn stuk voor stuk gerhodineerd. Dat wil zeggen dat ze voorzien zijn van een speciale beschermlaag, waardoor de sieraden langer hun glans behouden.

HOOGWAARDIGE ZILVEREN KINDERSIERADEN
Het La Petra assortiment kindersieraden is zó samengesteld dat de sieraden met elkaar te combineren zijn. U kunt hierdoor eenvoudig een complete sieradenset samenstellen, die voldoet aan uw wensen, budget en/of eisen. Ga dus snel op zoek naar die leuke armband, ketting, bijpassende ring en matchende oorbellen.

La Petra heeft niet alleen een sieradencollectie voor stoere meiden en tieners, maar ook voor de allerjongste prinsesjes en dametjes. Voor deze laatste groep kunt u met een gerust hart oorbellen shoppen: Door de speciale schroefsluiting van de La Petra oorbellen wordt mogelijk verlies van deze juweeltjes tot een minimum beperkt!

NIET ALLEEN IN ZILVER
De La Petra kindersieraden zijn uiteraard ook verkrijgbaar in hoogwaardig 18 karaat goud.

BESTELLEN, BETALEN EN BIJ U THUIS GELEVERD
Wilt u online uw La Petra kindersieraden bestellen en achteraf betalen? Dan bent u bij Juwelier It’s Beautiful aan het juiste adres! Zo kunt u betalen via Klarna, zodat u eerst uw aankoop kunt keuren, voordat u betaalt. U weet ook dat, wanneer u bij ons uw La Petra kindersieraden besteld, u altijd kunt kiezen uit de laatste trends. Bovendien staat Juwelier It’s Beautiful erom bekend dat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze producten. Daarnaast is het meestal zo: Vandaag vóór 16:00 uur besteld is binnen 1 tot 5 werkdagen in huis. En wilt u het graag cadeau doen? Kiest u dan eens voor onze speciale cadeauservice! U ontvangt uw bestelling (of laat het thuis bezorgen bij de jongedame in kwestie) zorgvuldig verpakt, ingepakt in een leuk cadeaupapiertje of cadeautasje en eventueel met een handgeschreven bijbestelde kaart!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss