Is It’s Beautiful een betrouwbare webshop? 

De webshop van its-beautiful.nl scoort een ruime 8 op een schaal van 10. Om precies te zijn een 8,7 bij feedbackcompany. Toch zegt dit niet alles over de betrouwbaarheid van de webshop, omdat de score alleen maar een hulpmiddel is voor de betrouwbaarheid. Wil je controleren of onze reviews en keurmerken betrouwbaar zijn? WebshopChecker geeft daarover al een heleboel informatie. Klik op https://webshopchecker.nl/ of op https://webshopchecker.nl/shop/its-beautiful-nl om deze informatie te lezen.

Bij welk keurmerk en welke keurmerk-organisatie is It’s Beautiful aangesloten? 

Onze webshop is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg (zoals je onderaan onze website kunt zien) en bij Bekijk thuiswinkel. Gelukkig hoef je ons niet op ons woord te geloven, maar kun je dit als klant zelf nakijken en lezen. Zo heb je meteen de extra zekerheden als klant, dat:

  • er bemiddeling plaatsvindt bij geschillen;
  • de zekerheid dat de webwinkel extra gecontroleerd wordt;
  • je er betrouwbaar kunt winkelen.

Kijk hiervoor ook op de volgende linkjes: www.its-beautiful.nl/keurmerk en www.thuiswinkel.org/leden/juwelier-its-beautiful/certificaat

Bij welk keurmerk en welke keurmerk-organisatie is It’s Beautiful aangesloten?

Hoe weet ik zeker dat ik iets bij een betrouwbare webshop koop? 

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen, dat je als klant misschien toch nog twijfelt of its-beautiful.nl wel écht betrouwbaar is.Uiteindelijk hoor je wel vaker iets over onbetrouwbare webshops, die toch betrouwbaar overkwamen. Daarom nog een extra site om ons (en andere webshops) te controleren: www.vraaghetdepolitie.nl 

vraaghetdepolitie.nl

Reviews over its-beautiful.nl 

Alle reviews en beoordelingen over its-beautiful.nl zijn onbewerkt en door echte mensen met echte ervaringen geschreven. Wat houdt dat in? Simpel gezegd is het zo, dat iemand iets bij ons heeft besteld of via ons heeft ontvangen en daarover een beoordeling en/of review heeft geschreven. Nu is het helaas wel zo, dat er over het algemeen veel positieve reviews verloren gaan, omdat klanten met een positieve ervaring minder de noodzaak voelen om een review te plaatsen. Ben je benieuwd hoe andere klanten over ons denken? Lees dan verder via https://www.feedbackcompany.com.

Wat doet It’s Beautiful met mijn ervaring en/of klacht en hoe weet ik zeker dat alles goed wordt afgehandeld?

Door antwoord te geven op vragen als:

  • Is jouw ervaring met its-beautiful.nl je goed bevallen of juist niet?
  • Welk gedeelte beviel goed, slecht of is voor verbetering vatbaar?
  • Zou jij onze webshop aanraden aan anderen?
  • Enz, enz.

help je anderen met het maken van een goed doordachte keuze om te gaan bestellen bij its-beautiful.nl. Wij vragen jou als ervaringsdeskundige om je ervaring te delen via www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/its-beautiful-nl.

Heb je een klacht? Schrijf dan niet direct een review of beoordeling, maar neem eerst contact met It’s Beautiful op. Dit gaat het beste en het snelst via e-mail, app of contactformulier. Deze informatie kun je vinden op www.its-beautiful.nl/klachten en op www.its-beautiful.nl/klachten/blog. Natuurlijk kun je ook kijken op www.its-beautiful.nl/meestgestelde-vragen om nog sneller het antwoord te vinden op de meest gestelde vragen en meer te weten te komen over de meest voorkomende onderwerpen.

Alle reviews over ons gelezen? 

Hebben we jouw twijfels weggenomen, nu je de reviews van echte klanten hebt gelezen? Dan kun je nu met een gerust hart naar de website van its-beautiful.nl gaan en je bestelling plaatsen. Wil je eerst nog meer over It’s Beautiful weten? Lees dan snel verder.

Wat gebeurt er wanneer It’s Beautiful en ik geen bevredigende oplossing kunnen vinden om mijn klacht af te handelen? 

Kunnen we er samen niet uitkomen, dan heb je als klant altijd het recht om te vragen om bemiddeling. Los dit niet voldoende op of wil je het direct hogerop spelen? Dan kun je je wenden tot de geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg. Deze geschillencommissie past hoor-en-wederhoor toe, met andere woorden: Beide kanten van het verhaal, dus beide partijen, kunnen hun zegje doen. Vervolgens doet de geschillencommissie een bindende uitspraak, waar beide partijen zich aan moeten houden. Een geschillencommissie wordt gebruikt als alternatief voor de rechter en is het beste te vergelijken met het bekende tv-programma “De rijdende rechter”.

Meer informatie over its-beautiful.nl 

Juwelier It’s Beautiful biedt alweer bijna 15 jaar de mooiste sieraden aan voor de best betaalbare prijzen. Its-beautiful.nl is actief binnen de sectoren juweliers en webshops. Met een assortiment, dat bestaat uit: Sieraden voor dames, heren en kinderen; relatiegeschenken; gepersonaliseerde sieraden en een aantal accessoires, bieden wij hoogwaardige producten aan in elke prijsklasse. Onze sieraden zijn stuk voor stuk gemaakt van 925 Sterling zilver, 14 karaat goud en/of 316 L stainless steel (ook wel bekend als kwalitatief hoogwaardig edelstaal), zodat iedere klant bij ons terecht kan binnen zijn of haar financiële mogelijkheden voor het perfecte sieraad of (ander) geschenk.

Waarom zou ik kiezen voor It’s Beautiful? 

Het grote voordeel van shoppen bij its-beautiful.nl is, dat je er 24/7 terecht kunt. Omdat een webwinkel nooit sluit, kun jij je bestelling plaatsen wanneer het jou uitkomt. En wil je eerst kijken? Dan kun je daarvoor net zoveel tijd nemen als je wilt, vanaf de plek die jij wilt op de tijd die jou het beste uitkomt. Lig je bijvoorbeeld ’s nachts wakker en schiet je een verjaardag of andere gelegenheid te binnen, waarvoor je een cadeautje nodig hebt? Geen probleem! Heb je even pauze van/op je werk? Ook dan kun je bij onze webwinkel terecht.

Een ander groot voordeel is ons aanbod. Juwelier It’s Beautiful heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod met meer dan 25.000 artikelen van veel bekende topmerken. En met categorieën als sieraden, horloges en accessoires kun je It’s Beautiful wel dé online sieradenwinkel van Nederland noemen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe sjaal voor mama, een smartwatch voor papa, een armband voor je tienerdochter en/of een stoere graveerarmband voor je zoon? Voor het hele gezin en al je vriend(inn)en kun je bij ons terecht. Kijk en overtuig jezelf hoe simpel het is. Gewoon een kwestie van: kijken, kiezen, kopen.


Toch liever naar een fysieke winkel?

Wil je toch liever een product in het echt zien, vasthouden of uitproberen? Dat kunnen we ons wel voorstellen. Daarom kun je nu ook terecht voor de producten van Juwelier It’s Beautiful in een “gewone” winkel. Er zijn voldoende parkeerplaatsen rond ons pand en voor de deur is een bushalte. Kom gezellig bij ons binnen! Ons adres is: Varsenerstraat 4 in Ommen

 


Geschreven op 3 oktober 2022 | Door Charmaine

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss