De Kerst Mystery Goodiebag van It’s Beautiful

De Kerst Mystery Goodiebag van It’s Beautiful: Hét ultieme (Kerst) cadeau voor vrouwen! 

Wil je iets leuks, unieks, spannends, van grote waarde voor weinig geld cadeau doen? Of zoek je nog iets als cadeautje voor “erbij”? En is het ook nog bedoeld voor een vrouw, die van sieraden houdt? Dan heeft Juwelier It’s Beautiful hét ultieme cadeau voor jou (en eigenlijk is het speciaal uitgezocht voor Kerst, maar je kunt het natuurlijk ook op een nader moment cadeau doen): De Kerst Mystery Goodiebag! 

Wat kost het en wat mag ik ervan verwachten? 

Al voor het luttele bedrag van € 20,00 per exemplaar heb je een Kerst Mystery Goodiebag in handen. Maar wanneer je kijkt naar de inhoud, dan is dat een heel ander verhaal. Er zitten minimaal 3 sieraden in, verschillende waardebonnen/tegoedbonnen en een leuke Kerst accessoire. Om ervoor te zorgen dat iedere vrouw deze sieraden in principe kan dragen, heeft Juwelier It’s Beautiful ervoor gekozen om geen ringen in de goodiebags te doen. Voor ringen ben je te veel afhankelijk van een perfecte pasvorm en bovendien kun je niet iedere ring groter of kleiner laten maken. Wie weet heb je het geluk dat je 1 op de 25 goodiebags hebt ontvangen, waar een écht dameshorloge van Tommy Hilfiger in zit, ter waarde van minstens € 159,00!

Vanaf wanneer kan ik een Kerst Mystery Goodiebag bestellen? 

Wanneer je ervan verzekerd wilt zijn dat je je Kerst Mystery Goodiebag op tijd in huis hebt, kun je nú al bestellen. De Kerst Mystery Goodiebag is dus vanaf vandaag te bestellen. Het totale aantal Kerst Mystery Goodiebags is beperkt en op=op. Dat betekent dat alle bestellingen op volgorde van binnenkomst worden verwerkt, totdat de Kerst Mystery Goodiebags op zijn. Daarna worden er geen nieuwe goodiebags voor deze actie bijgemaakt.

Tot wanneer kan ik zo’n Kerst Mystery Goodiebag aanschaffen? 

Helaas kunnen we daarvoor geen datum aangeven. Dit is, zoals al eerder is aangegeven, een op=op actie met een beperkt aantal goodiebags. Wil je ervan verzekerd zijn dat je zo’n unieke Kerst Mystery Goodiebag in je bezit krijgt om cadeau te doen, bestel dan nog vandaag! Of misschien wil je wel meer vrouwen blij maken met deze leuke verrassing. Ook dat is mogelijk.

Kan ik mijn Kerst Mystery Goodiebag ruilen of retourneren? 

Het is niet mogelijk om een Kerst Mystery Goodiebag te ruilen of te retourneren, wanneer de inhoud tegenvalt. Je kunt een Kerst Mystery Goodiebag het beste vergelijken met een Staatslot of een lot van bijvoorbeeld de Vriendenloterij. Wanneer je daar niets mee wint, kun je ook niet je geld terugkrijgen.

Ik wil meerdere goodiebags kopen, met voor iedereen een andere inhoud 

Het leuke van de Kerst Mystery Goodiebags is, dat er geen twee dezelfde zijn wat betreft de inhoud. Je kunt dus wel 10 exemplaren bestellen, maar de inhoud van alle 10 is anders. Mochten de dames allemaal bij elkaar zijn en één van hen heeft het geluk een Kerst Mystery Goodiebag te krijgen waar een dameshorloge van Tommy Hilfiger t.w.v. minimaal € 159,00 in zit, zorg er dan wel voor dat de andere dames niet jaloers worden op de geluksvogel! Dat zou ten koste gaan van de gezelligheid, nietwaar?

Kan ik zelf bepalen welke inhoud mijn Kerst Mystery Goodiebag heeft? 

Juwelier It’s beautiful begrijpt dat je het liefst zeker weet dat je een Kerst Mystery Goodiebag krijgt met daarin zo’n prachtig Dameshorloge van Tommy Hilfiger. Helaas kan It’s Beautiful niet garanderen dat jouw Kerst Mystery Goodiebag zo’n horloge bevat. Al onze goodiebags worden tegelijkertijd ingepakt en iedere 25ste wordt voorzien van een Tommy Hilfiger horloge. Daarna worden ze verplaatst op zo’n manier, dat zelfs onze juwelier niet weet wat er in welke goodiebag zit. Dit om te voorkomen dat klanten kunnen kiezen of dat vaste klanten zouden worden voorgetrokken. Iedereen heeft dus kans van 1 op de 25, wat dat betreft.

Kan ik een Kerst Mystery Goodiebag laten bezorgen op een ander adres? 

Natuurlijk kan dat! Juwelier It’s Beautiful maakt gebruik van PostNL voor het verzenden van de bestellingen. Wil je zeker weten dat je kunt zien waar jouw bestelling zich bevindt? Maak dan gebruik van aangetekende verzending of pakketbezorging met Track&Trace. Mocht je bestelling onverhoopt niet aankomen, dan kun je bij PostNL een onderzoek laten instellen. Dat kan helaas niet wanneer er sprake is van verzending zonder Track&Trace. En mocht je in de buurt zijn van Vroomshoop, dan kun je er zelfs voor kiezen om je bestelling zelf op te halen bij ons kantoor. Je moet je bestelling dan wel gepast betalen in contanten. Wil je meer weten over deze mogelijkheden en de kosten hiervan? Kijk dan op: Verzending & Levertijden

 


Geschreven door Charmaine

 

Lees hier alle blogs en de laatste nieuwtjes

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss