Sieraden graveren bij It’s Beautiful 

It’s Beautiful Atelier tovert standaard sieraden om in gepersonaliseerde, unieke sieraden op jouw verzoek! In deze blog nodigen wij je uit om een kijkje te nemen achter de schermen van Atelier It’s Beautiful. Zo weet je nog beter hoe jij je eigen ontwerp kunt creëren en aanleveren & wat wij er vervolgens mee doen.

It’s Beautiful Atelier 

Bij juwelier It’s Beautiful worden veel sieraden verkocht, die heel persoonlijk zijn voor zowel degene die ze koopt als voor degene die ze krijgt. Denk hierbij aan Naam Sieraden naamkettingen, Geboortebloem Sieraden, Geboortesteen Hangers, Zegelringen enz.

Maak het je eigen met It’s Beautiful Atelier!

Maak van persoonlijke sieraden gepersonaliseerde sieraden 

Wanneer je een (te graveren) sieraad hebt gekozen, dat precies past bij de drager dan noemen we dat een persoonlijk sieraad. Niet ieder te graveren sieraad hoeft te worden gegraveerd. Soms vind je het sieraad al mooi zoals het is. En dat is prima. Wil je toch nog een stapje verder gaan en een sieraad helemaal uniek maken voor de drager ervan, dan kun je ervoor kiezen om het sieraad te laten graveren. Wanneer er sprake is van een gegraveerd sieraad of van een sieraad dat speciaal voor de drager op maat is gemaakt dan noemen we dat een gepersonaliseerd sieraad.

Mogelijke graveringen 

Misschien wil je een sieraad laten graveren, maar weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn. De meeste mensen weten dat de mogelijk bestaat om initialen, een naam of een datum te graveren. Toch is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je een sterrenbeeld, een foto, vingerafdruk, pootafdruk, een tekening of zelfs een handgeschreven tekst laten graveren. Natuurlijk moet de te graveren afbeelding wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet een foto voldoende contrast bevatten en moeten de lijnen van de te graveren tekening dik genoeg zijn. Hoe groter de gravering wordt, hoe beter zichtbaar het resultaat zal zijn. Ook zijn details dan beter te onderscheiden. Dus dit is wel een belangrijk aandachtspunt om mee te nemen in je beslissing. Voor meer informatie hierover, kijk je op: Werkwijze van graveren.

Welk lettertype wordt gebruikt voor de gravering? 

Wanneer je zelf geen lettertype aangeeft tijdens het bestellen, wordt de gravering standaard uitgevoerd in Times New Roman. Wil je liever dat de gravering wordt uitgevoerd in een ander lettertype? Kijk dan hier: Werkwijze graveren tekst. Op deze pagina staan ook symbolen, die door ons gegraveerd kunnen worden. Op deze manier maak je een gravering nóg persoonlijker!

Hoe bestel ik een gegraveerd sieraad? 

Volg eenvoudig deze stappen bij je bestelling bij its-beautiful.nl:

1. Kies een te graveren armband, ketting, armband, oorbel, ring en/of hanger;

2. Je kiest de aangegeven graveringsmogelijkheid – letters, naam, datum, vinger-/pootafdruk, foto, tekening, logo, sterrenbeeld, geboortebloem of tekens;

3. Stuur de betreffende foto, vinger-/pootafdruk, tekening, handgeschreven tekst en/of het logo per e-mail o.v.v. je ordernummer naar info@its-beautiful.nl;

4. Reken af met of zonder invullen van je account;

5. Vul je betaalwijze, gegevens, afleveradres en verzendmogelijkheid (gratis verzending of verzending met Track&Trace) in.

“Maak het je eigen met It’s Beautiful Atelier!”

Hoe wordt het door mij gekozen sieraad gegraveerd? 

Wanneer jij je sieraad hebt uitgekozen met daarbij de gravering van jouw keuze en je hebt je bestelling volledig afgerond, dan wordt jouw bestelling na ontvangst doorgezet naar onze collega’s van het It’s Beautiful Atelier. Daar wordt gekeken welk sieraad jij gegraveerd wilt hebben. Dit sieraad wordt gepakt en (indien een foto, vinger-/pootafdruk, tekening, handgeschreven tekst en/of logo is gevraagd en per e-mail is verstuurd en door ons is goedgekeurd) in de graveermachine geplaatst. Nu wordt alles ingesteld voor de juiste gravering en voor de plaatsing op het sieraad. Dit gebeurt allemaal alleen door onze graveerders, die hierin jarenlange ervaring hebben. Vervolgens wordt de graveermachine aan het werk gezet. Deze zet d.m.v. een diamantpunt de gravering op het sieraad. Wanneer de machine klaar is, wordt de gravering altijd(!) gecontroleerd op kwaliteit en resultaat. Wanneer de desbetreffende graveerder akkoord is met het resultaat is de gravering pas klaar.

Altijd verzonden met de grootste aandacht 

Alle gegraveerde sieraden worden nog even opgepoetst, voordat ze vakkundig en zorgvuldig worden verpakt. Wanneer je er tijdens je bestelling voor een cadeauverpakking gekozen hebt, wordt er zelfs nog meer aandacht besteed aan de verpakking dan we normaal gesproken al doen. Indien door jou aangegeven, sturen we ook een (handgeschreven) kaartje mee. Geef je een ander afleveradres op dan je eigen adres? Dan versturen we je bestelling met een pakbon, waarop geen bedragen vermeld staan.

Wil je nog meer weten? 

Kijk even op: Meest gestelde vragen. Hier staan de meest voorkomende vragen met de daarbij behorende antwoorden. Natuurlijk kun je ook via de zoekbalk zoeken of je vraag stellen aan het team van juwelier It’s Beautiful via één van de mogelijkheden die staan aangegeven op: Contact pagina. Samen komen we er vast wel uit!


Geschreven op 14 november 2022 | Door Charmaine

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss