Waar kan ik een review plaatsen?

Waarom zijn reviews belangrijk? 

Zelf doe je het vast ook wel: Reviews lezen van een webshop. Meestal word je daar als consument wijzer van. Je leest de ervaringen van andere klanten en de reacties van de webwinkel daarop. Daaruit kun je vaak al wel een conclusie trekken over de betrouwbaarheid van de webshop en de prijs-/kwaliteitsverhoudingen van de artikelen.

Waarom zou ik een review schrijven voor/over It’s Beautiful? 

Een review schrijf je vooral voor toekomstige klanten. Je helpt ze met het maken van een keuze, door het plaatsen van jouw review. Maar It’s Beautiful zou It’s Beautiful niet zijn, als we niet ook iets daar tegenover zouden stellen. Daarom maak je met het schrijven van een review kans op het terug winnen van jouw aankoopbedrag! Lees voor de voorwaarden: Win uw aankoopbedrag terug

Waar kan ik een review plaatsen? 

Een review over (een product, service of artikel van) its-beautiful.nl kun je plaatsen op Google Reviews, FeedbackCompany of op Trustpilot. Wij maken bewust gebruik van meerdere plaatsen, zodat we zoveel mogelijk toekomstige klanten kunnen bereiken. Alle reviews die bij Google Reviews en Trustpilot zijn geplaatst, dingen mee om gekozen te worden voor het terug winnen van je aankoopbedrag.

Review GoogleReview Trustpilot

Waar moet ik op letten bij het schrijven van een review? 

Het is belangrijk om je ervaring te beschrijven in duidelijk Nederlands. Benoem duidelijk de dingen, die je zijn opgevallen. Licht je bevindingen waar mogelijk toe. Wanneer je niet tevreden bent over een (deel van) een product, service of artikel, benoem dan ook alsjeblieft waarom. Zorg ervoor dat je de privacy van betrokken personen respecteert en zorg ervoor dat jouw en onze privacy gevoelige informatie niet wordt benoemd. Lees ook altijd even terug wat je precies hebt geschreven, om eventuele spellingsfouten, onduidelijkheden en/of incomplete zinnen te voorkomen. Let op de voorwaarden die eventueel gesteld worden, zoals het minimale aantal woorden.

Hoe vaak kiezen jullie een winnende review uit? 

Bij een minimum van 10 nieuwe reviews wordt maximaal eenmaal per maand, rond het einde van de maand, een winnende review gekozen. Dit doen we door alle nieuwe reviews in een grote grabbelton te stoppen en er dan blind eentje uit te halen.

Hoe weet ik of ik mijn aankoopbedrag heb terug gewonnen? 

Zodra wij een winnende review hebben getrokken uit de grabbelton, sturen wij de schrijver daarvan persoonlijk bericht via e-mail. Daarna maken wij het aankoopbedrag over op de door de winnaar aangegeven IBAN. Het is daarom belangrijk om rond het einde van de maand je mail (en de SPAM folder) in de gaten te houden.

Wat doet It’s Beautiful met een review? 

Misschien denk je dat alleen (toekomstige) klanten er iets aan hebben, wanneer jij een review plaatst. Toch ligt het nog net even anders. Een medewerker van It’s Beautiful leest alle reviews. En mede door de bevindingen van onze klanten hebben wij al regelmatig dingen aangepast in onze werkwijze of in de informatie op onze website. We proberen zo duidelijk mogelijk te zijn en halen teksten weg, die tot verwarring leiden of die geen toegevoegde waarde blijken te hebben. Ook hebben wij in het verleden ons bestelproces en inpakwijze aangepast. Dit zullen wij ook in de toekomst blijven doen, wanneer uit de reviews blijkt dat dit nodig en/of gewenst is.

Reviews helpen mee om een webshop/website te verbeteren 

Zoals je hebt kunnen lezen, wordt een review op waarde geschat. Ook doen wij ons uiterste best om informatie te halen uit iedere review, waarmee we onze beschrijvingen en/of dienstverlening kunnen verbeteren. En hiervoor hebben wij zoveel mogelijk reviews nodig. Dus: Help ons en help onze klanten door het schrijven van een review en maak zelf kans op het terug winnen van je aankoopbedrag!


Geschreven op 1 december 2022 | Door Charmaine

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss