Gepersonaliseerde sieraden

Een cadeau kan niet persoonlijk genoeg zijn 

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand? Eentje waarbij duidelijk naar voren mag komen, wat jullie onderlinge band is? Wanneer je dit vraagt aan willekeurige personen dan zul je als reactie vaak te horen krijgen, dat ze denken aan een ring of een hangertje met een naam en eventueel een belangrijke datum. Maar weet je wat nou zo leuk is? Er is veel meer mogelijk!

Een sieraad is meer dan een ring of een hangertje 

Wanneer je kijkt naar wat er allemaal onder de categorie sieraden valt, dan zul je zien dat dat meer is dan alleen ringen en hangertjes. Ook armbanden, colliers, kettingen, manchetknopen en andere objecten, met uitzondering van kleding, die (hoofdzakelijk) op het lichaam of door lichaamsdelen gedragen worden met de bedoeling dat te verfraaien.

Gepersonaliseerde sieraden | It's Beautiful

Metalen en kleuren 

De sieraden die door juwelier It’s Beautiful worden verkocht, zijn vervaardigd uit de metalen: 316 L Stainless steel (ook wel edelstaal of chirurgisch staal genoemd), 925 Sterling zilver of 14 karaat (rosé)goud (tenzij anders vermeld staat), dat eventueel is voorzien van een coating van rhodium  of een goudkleurige coating. Het grote voordeel van deze metalen is, dat ze gegraveerd kunnen worden zonder dat dit ervoor zorgt dat een sieraad er in kwaliteit op achteruit gaat. Sterker nog: door een gravure geef je een standaard sieraad een extra dimensie.

Op maat maken 

Kettingen, colliers, armbanden en horlogebandjes zijn meestal vrij eenvoudig door ons op maat te maken. Voor het vergroten of verkleinen van bestaande ringen ligt dit een klein beetje anders. Klik hiervoor: Een ring vergroten of verkleinen? Ja dat kan! It's Beautiful (its-beautiful.nl). Hier staan duidelijk alle ins-en-outs beschreven, die voor jou als klant belangrijk zijn om te weten.

Hoe personaliseer ik een sieraad? 

Je kunt een sieraad personaliseren door er bijvoorbeeld een tekst op te laten graveren. Maar ook kun je de naam of de geboortemaand gebruiken, door de bijpassende geboortesteen of geboortebloem (Werkwijze Graveren Geboortebloem (its-beautiful.nl)) te laten verwerken in een sieraad. Datzelfde geldt ook voor sterrenbeelden. Behalve een tekst of naam kun je er ook voor kiezen om een gevleugelde uitspraak (Werkwijze Graveren Tekst | Sieraden graveren met tekst (its-beautiful.nl)), een logo, een datum, een handgeschreven tekst, een tekening, een foto (Persoonlijke sieraden met foto of vingerafdruk (its-beautiful.nl)), een pootafdruk, handafdruk, voetafdruk of vingerafdruk te laten graveren of een combinatie hiervan.

It’s Beautiful Atelier 

Het motto van It’s Beautiful Atelier is: It’s Beautiful Atelier graveert onze tijdloze sieraden, zodat jij jouw herinnering altijd bij je kunt dragen. En eigenlijk zegt dat al alles. Juwelier It’s Beautiful heeft veel verschillende soorten sieraden, maar ook veel verschillende lettertypes en symbolen, die gegraveerd kunnen worden. Wanneer jij jouw herinnering of bijzondere gebeurtenis kunt weergeven in een foto, een tekst, datum of symbool en je hebt een sieraad uitgekozen dat gegraveerd kan worden, dan kunnen wij van een standaard sieraad een gepersonaliseerd sieraad maken. It's Beautiful Atelier | Persoonlijk & voor jou gemaakt (its-beautiful.nl)

Wanneer kan ik een gepersonaliseerd sieraad cadeau doen? 

Eigenlijk kan dat altijd. Of het nu gaat om een geboorte, verjaardag, Heilige Communie, Doop, huwelijksaanzoek, bijzondere trouwdag, overlijden of omdat je je opa / oma / vader / moeder / partner / vriendje / vriendinnetje / verloofde / vrouw / man / baby of huisdier altijd bij je wilt dragen of alleen tijdens (een) bijzondere gebeurtenis(sen), juwelier It’s Beautiful maakt het samen met jou (en It’s Beautiful Atelier) mogelijk! Werkwijze voor graveren van sieraden (its-beautiful.nl)

Overgebleven vragen 

Stel dat je iets wilt, maar dat je niet weet of het mogelijk is. Dan kijk je natuurlijk eerst hier: Meestgestelde vragen | Klantenservice Juwelier It's Beautiful (its-beautiful.nl). Staan jouw vra(a)g(en) en antwoord(en) hier niet tussen? Dan kun je eenvoudig antwoord(en) op jouw vra(a)g(en) krijgen door een mail te sturen naar  info@itsbeautiful.nl. Eén van onze medewerkers zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Geen hulp nodig 

Juwelier It’s Beautiful heeft de website zo gemaakt, dat je als klant zoveel mogelijk informatie zelf kunt vinden. Zo kun je lekker op het moment dat het jou het beste uitkomt, thuis op de bank of tijdens een pauze op kantoor of onderweg in het openbaar vervoer, leuke cadeautjes uitzoeken of iets voor jezelf kiezen. En dan? Dan is het zo simpel als: “kijken, kiezen, kopen” met een paar kliks. Controleer of je alles volledig en goed hebt ingevuld en let ook op de beschrijvingen die bij onze producten staan. Dat voorkomt teleurstellingen of onverwachte wachttijd. Veel plezier met shoppen!


Geschreven op 21 december 2022 | Door Charmaine

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss