Valentijns Goodiebag van It's Beautiful

De op=op Valentijns Mystery Goodiebag van It’s Beautiful: Eens iets anders dan een kaartje!

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor Valentijnsdag? En wil je er eigenlijk naar verhouding weinig geld aan uitgeven, maar tegelijkertijd ook dat het goedkoop over komt? En ook nog iets voor een vrouw? (Dat laatste is voor veel mensen vaak al moeilijk genoeg.) Denk dan eens aan de Valentijns Mystery Goodiebag.

Wat betaal ik en wat zit erin? 

Voor € 20,00 per stuk zijn de Valentijns Mystery Goodiebags al te koop. Maar wanneer je de waarde van alle artikelen van de goodiebag bij elkaar optelt, kom je uit op een waarde van ten minste € 60,00. Deze waarde bestaat voor een deel uit sieraden en voor een deel uit een cadeaubon en een waardebon. Bovendien heeft juwelier It’s Beautiful een leuke Valentijns accessoire aan iedere goodiebag toegevoegd!

Kans van 1 op de 25 

En heb je het geluk dat je die ene speciale goodiebag met één Tommy Hilfiger dameshorloge ter waarde van minimaal € 169,00 toegestuurd hebt gekregen? Dan zitten er behalve het horloge ook nog andere sieraden in en valt de totale waarde zelfs nóg hoger uit. Ook zonder zo’n mooi horloge is de inhoud de moeite meer dan waard: de inhoud varieert van leuke Biba armbanden tot mooie kettinkjes of schitterende 925 Sterling zilveren oorbellen. In een enkel geval zit er zelfs een verstelbare ring in! Juwelier It’s Beautiful heeft gekozen voor sieraden, die door vrijwel alle vrouwen gedragen kunnen worden.

Valentijns Goodiebag van It's Beautiful

Vanaf wanneer kan ik zo’n Valentijns Mystery Goodiebag bestellen? 

Natuurlijk kunnen wij ons, hier binnen het team van juwelier It’s Beautiful, voorstellen dat je het liefst direct zo’n mooie Valentijns Mystery Goodiebag wilt bestellen. Daarom hebben we besloten om niet alleen de eerste twee weken van februari aan te houden als bestelperiode, maar om deze al vanaf half januari in de verkoop te doen. Op deze manier heb je dus eigenlijk ruim 4 weken de kans om zo’n bijzondere Valentijns Mystery Goodiebag te bestellen! 

Tot welke datum weet ik zeker dat ik zo’n Valentijns Mystery Goodiebag kan bestellen? 

Jammer genoeg kunnen we hier geen datum voor aangeven. Juwelier It’s Beautiful maakt namelijk een beperkt aantal goodiebags. Dit heeft onder andere te maken met de hoeveelheid Valentijns accessoires die hiervoor zijn ingekocht. Vandaar ook dat wij zeggen: op=op. Wil je er dus zeker van zijn dat je zo’n unieke Valentijns Mystery Goodiebag in je bezit krijgt? Wacht dan niet te lang en bestel op tijd!

Kan ik de Valentijns Mystery Goodiebag vergelijken met een Staatslot? 

Jazeker! Van tevoren wet niemand wie de geluksvogels zijn, die een Valentijns Mystery Goodiebag met Tommy Hilfiger horloge krijgen. Zelfs juwelier It’s Beautiful niet! Juwelier It’s Beautiful begrijpt dat je het liefst zeker weet dat je een Valentijns Mystery Goodiebag krijgt met daarin zo’n prachtig Dameshorloge van Tommy Hilfiger. Helaas kan It’s Beautiful niet garanderen dat er in jouw Valentijns Mystery Goodiebag zo’n horloge zit. Al onze goodiebags worden in één keer ingepakt en iedere 25ste wordt voorzien van een Tommy Hilfiger horloge. Daarna worden ze op zo’n manier verplaatst, dat zelfs onze juwelier niet meer kan weten wat er in welke goodiebag zit. Dit doen we om te voorkomen dat klanten kunnen kiezen of dat bepaalde klanten voorgetrokken kunnen worden. Iedereen heeft dus een eerlijke kans van 1 op de 25 om zo’n mooi Tommy Hilfiger horloge te winnen.

Ik wil mijn Valentijns Mystery Goodiebag laten bezorgen bij mijn partner / vriendin / verloofde / vrouw 

Uiteraard is dit mogelijk! Juwelier It’s Beautiful maakt gebruik van PostNL voor het verzenden van alle bestellingen. Wil je jouw bestelling kunnen volgen? Maak dan gebruik van aangetekende verzending of pakketbezorging met Track&Trace. Mocht je bestelling om welke reden dan ook niet aankomen, dan kun je bij PostNL een onderzoek laten instellen. Jammer genoeg is dit niet mogelijk wanneer er je gekozen hebt voor verzending zonder Track&Trace. Ben je in de buurt van Vroomshoop? Dan kun je er ook voor kiezen om je bestelling zelf op te halen bij ons kantoor. Je moet je bestelling in dat geval wel contant betalen met gepast geld. Lees hier meer over deze mogelijkheden en de bijbehorende kosten: Verzending & Levertijden 


Geschreven op 4 januari 2023 | Door Charmaine

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss