Sorteer op

TEDDYBEREN ALS KRAAMCADEAU 
Wanneer u denkt aan een teddybeer of een knuffelbeer, dan denkt u waarschijnlijk direct aan baby’s en kleine kinderen. Vandaar dat een teddybeer bij uitstek geschikt is als kraamcadeau. Om een meer gepersonaliseerd kraamcadeau te kunnen geven, worden de teddyberen bij juwelier It’s Beautiful alleen verkocht als onderdeel van een complete set.

TEDDYBEREN SET 
De teddyberen set van juwelier It’s Beautiful bestaat niet alleen uit een teddybeer, maar ook uit een baby armbandje, dat gegraveerd wordt met de door u opgegeven naam, in het door u gekozen lettertype. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen wat betreft de beer. Zo zijn er beren in verschillende groottes, kleuren en met en zonder kleding. Op deze manier kiest u zelf of u gaat voor een klassieke meisjes- of jongensbeer, een moderne variant daarop of dat u gaat voor genderneutraal.

BABY ARMBANDJE VAN 925 STERLING ZILVER 
Het baby armbandje, dat deel uitmaakt van de teddyberen set, is gemaakt van de beste kwaliteit zilver: 925 Sterling zilver. Bovendien kan het armbandje op twee lengtes gedragen worden, te weten: 9 en 11 cm. Het aantal tekens dat gegraveerd kan worden op deze baby armband bedraagt 12 letters. Wat betreft de lettertypes kunt u kiezen uit een beperkt aantal types. Hier is bewust voor gekozen, omdat sommige lettertypes niet tot hun recht komen, wanneer ze zo klein weergegeven worden.

LOS BABY ARMBANDJE 
Op deze pagina vindt u behalve complete kraamcadeau sets ook de mogelijkheid voor het bestellen van een los baby armbandje. Bij iedere armband staat duidelijk beschreven waaraan de gravure dient te voldoen, wat betreft het aantal te graveren tekens, het soort tekens en lettertypes. Bovendien kunt u bij het bestellen van een los baby armbandje ook kiezen voor een gouden exemplaar.

OOK EEN KAART HOORT BIJ DE TEDDYBEREN SET 
In iedere teddyberen set wordt een speciaal daarvoor ontworpen kaart toegevoegd. U kunt zelf aangeven of u er een handgeschreven tekst op wilt laten aanbrengen door juwelier It’s Beautiful of niet. Deze optie is vooral handig, wanneer u het kraamcadeau rechtstreeks wilt laten bezorgen bij de kersverse ouders. Wanneer u ervoor kiest om het cadeau eerst zelf te ontvangen, kunt u natuurlijk zelf een persoonlijke felicitatie op de kaart schrijven.

RONDE LUXE BEWAARDOOS VOOR DE TEDDYBEER 
Omdat juwelier It’s Beautiful zich kan voorstellen, dat de teddyberen set als kraamcadeau op termijn voor langere tijd bewaard zal gaan worden, wordt er een speciaal daarvoor uitgekozen bewaardoos toegevoegd. Deze is van 100% gerecycled papier. Aan de binnenkant van de ronde luxe bewaardoos is gebruik gemaakt van een gladde papiersoort, dat is voorzien van een klassieke opdruk. De buitenkant is gemaakt van papier, dat op een zodanige is geweven dat daardoor een linnenlook wordt gecreëerd. Op deze manier kan dit bijzondere, persoonlijke en gepersonaliseerde kraamcadeau jarenlang worden bewaard, waardoor de beer mooi blijft.

TEDDYBEREN SET NIET ALLEEN ALS KRAAMCADEAU 
Omdat ook kleine kinderen vaak dol zijn op teddyberen, vanwege hun hoge knuffelgehalte, en omdat sommige mensen graag een blijvende herinnering willen aan hun baby, is het natuurlijk ook mogelijk om deze teddyberen set als “gewoon” cadeau of als blijvende herinnering aan te schaffen. Juwelier It’s Beautiful hoopt dat u veel plezier zult hebben met dit bijzondere kraamcadeau!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss