Kraamcadeau Teddybeer met Naam

Een kraamcadeau is altijd bijzonder

Hoewel bij een verjaardag misschien in sommige gevallen een standaard cadeau wordt gegeven, is daar bij een kraamcadeau over het algemeen geen sprake van. Meestal ken je de ouder(s) goed en heb je een bijzondere band met haar/hem/hen. En over het algemeen heb je al een tijd(je) meegeleefd tijdens de zwangerschap. Langzaam maar zeker ben je meer te weten gekomen over de voorkeuren van de ouder(s) en probeer je met deze informatie in je achterhoofd een passend kraamcadeau te vinden. Hoe dan ook: In de meeste gevallen wordt er net een beetje meer aandacht geschonken aan een kraamcadeau dan aan een verjaardagscadeau.

Voorbeelden van kraamcadeaus

Iets dat je na de geboorte van een baby aan de moeder kunt geven, is een kraammand. Hierin zitten over het algemeen 8 cadeautjes, waarvan er 1 per dag uitgepakt mag worden tijdens de kraamtijd. Vroeger werden er 10 cadeautjes gegeven in een zogenoemd tiendagenpakket, omdat de kraamtijd toen 10 dagen bedroeg. Meestal zitten er in zo’n cadeautjespakket kleinere cadeautjes, zoals een bewaardoosje voor de melktandjes of een haarlok, een spaarpot voor de baby, een zachte knuffel, verzorgingsproducten voor moeder en/of baby, een foto album, spuugdoekjes, een fopspeen, enz.

Wat is het verschil tussen een babyshower en een kraamfeest?

Tegenwoordig wordt steeds vaker een babyshower gegeven. Hoewel er voor een babyshower geen vaste termijn is waarop deze wordt gehouden, is het meestal zo dat deze plaatsvindt vanaf het begin van het derde trimester, dus de zevende maand, van de zwangerschap. Waar een babyshower bedoeld is om de zwangere in het zonnetje te zetten, is bij een kraamfeest de pasgeboren baby het middelpunt van de belangstelling. Bovendien wordt een babyshower bij een eerste zwangerschap vaak ook gebruikt om een babyuitzet verder compleet te krijgen.

En wat is baargoud?

Baargoud wordt ook wel werpgoud genoemd. De traditie is ontstaan in Groot-Brittannië en is overgewaaid naar Nederland. Letterlijk gezien is baargoud (een sieraad van) goud (of zilver) voor de moeder voor het ondergaan van de bevalling. Waar baargoud eerst voornamelijk gebruikelijk was in gegoede kringen, is het nu meer gemeengoed geworden. Vaders tonen hiermee hun bewondering voor hun partner voor wat zij allemaal doorstaan heeft tijdens de bevalling.

Waaruit bestaat de Teddybeer set?

De Teddybeer set is een écht kraamcadeau. Waarom? Omdat er behalve een teddybeer, ook onder andere een baby armbandje van 925 Sterling zilver in zit, waarop de naam van de pasgeboren baby gegraveerd kan worden. En meestal is de definitieve naam nog niet bekend vóór de geboorte. Maar met alleen een teddybeer en een baby armbandje is deze set nog niet compleet. Daarom doet juwelier It’s Beautiful er een speciaal ontworpen kaart bij, die op verzoek door één van de teamleden wordt voorzien van een handgeschreven felicitatie of persoonlijke boodschap. En dan wordt de set ten slotte compleet gemaakt met een speciale, ronde, luxe bewaardoos van 100% gerecycled papier. Met aan de binnenkant een gladde papiersoort met daarop een klassiek patroontje en aan de buitenkant een papiersoort, die door de geweven structuur een linnenlook heeft. Perfect om de beer, met armbandje en kaart jarenlang te bewaren!

Kraamcadeau Teddybeer met naam armbandjeBears have this quality that children feel they can tell their secrets to

Is er maar één soort beer of kan ik kiezen?

Natuurlijk kun je bij juwelier It’s Beautiful kiezen uit verschillende beren. Zo zijn er “genderneutrale” beren in bruin in 30 cm en in beige in 25 of 30 cm, in “jongens” en “meisjes” variant en met of zonder outfit. Zelfs qua outfit heb je nog keuze uit verschillende opties. Maar wat je ook kiest, de teddybeer heeft een hoog knuffelgehalte, is lekker zacht, met een strik van linnen en kleding van natuurlijke materialen. En de combinatie hiervan, samen met het 100% gerecyclede papier dat is gebruikt voor de vervaardiging van de luxe bewaardoos, maakt van deze set een bijzonder persoonlijk én een gepersonaliseerd kraamcadeau.

Hoe wordt de Teddybeer set verstuurd?

Je kunt ervoor kiezen om de Teddybeer set naar je eigen adres te laten sturen, zodat je zelf een felicitatie en/of persoonlijke boodschap kunt schrijven op de meegeleverde kaart. Maar je kunt er ook voor kiezen om de Teddybeer set rechtstreeks te laten versturen naar het adres van de nieuwe baby. Ditzelfde geldt ook voor de set voor een tweeling. Voor iedere baby wordt de gekozen Teddybeer, samen met de kaart en de gegraveerde baby armband in de luxe bewaardoos verpakt in een passende verzenddoos. Hierdoor is uw kraamcadeau extra goed verpakt. Bovendien krijgt iedere baby op deze manier zijn, haar of hun eigen beer met armband, kaart en bewaardoos. Klik hier om jouw keuze te maken voor de beer, de naam, het voor de gravering bedoelde lettertype en het adres waarnaar het verstuurd kan worden. Omdat een gegraveerde armband onder de gepersonaliseerde artikelen valt, kan deze Teddybeer set helaas niet worden geretourneerd.


Geschreven op 7 februari 2023 | Door Charmaine

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss