Sorteer op
    1 - 120 van 192 resultaten
  • 1
  • 2

DE MOOISTE HEREN RINGEN
Ringen zijn al jarenlang sieraden die prima gedragen kunnen worden door zowel dames als heren en op deze pagina treft u de mooiste heren ringen gemaakt van uiteenlopende materialen zoals edelstaal, zilver en goud. Deze heren ringen zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en met meer dan 200 unieke ringen kunt u er zeker van zijn dat er een ring voor u bij zit! Naast dat elke ring van zichzelf al een mooi en tijdloos ontwerp heeft, is het bij veel ringen ook nog eens mogelijk om deze te laten voorzien van een persoonlijke gravering voor een persoonlijk en werkelijk uniek sieraad. Deze heren ringen zijn leuk voor uzelf, maar ook als cadeau!

HEREN RINGEN LATEN GRAVEREN
De naam van uw partner, de geboortedatum van uw kind, een overlijdensdatum van betekenis of misschien wel een korte zin die u en uw moeder tegen elkaar zeggen; allemaal perfect als gravering op een sieraad naar keuze, zodat verzekerd bent van een persoonlijk en uniek sieraad. Veel van de heren ringen op deze pagina kunnen, op uw verzoek, voorzien worden van een gravering naar keuze. Enkele van de ringen kunnen voorzien worden van een gravering aan zowel de binnenkant alsook de buitenkant, waardoor u deze al helemaal kunt voorzien van uw eigen persoonlijke touch! Naast de reguliere ringen die veelal aan de binnenkant van een gravering voorzien kunnen worden, bieden wij ook diverse zegelringen die voorzien zijn van een graveervlak aan de voorzijde dat op uw verzoek voorzien kan worden van een naam, initiaal of zelfs een logo naar keuze. Super leuk als geschenk voor uw zakelijke partners!

HEREN RINGEN ALS CADEAU
Doordat de heren ringen zo goed te graveren zijn, zijn deze ook bijzonder leuk als cadeau voor bijvoorbeeld uw goede vriend. Zorg dat u achter de ringmaat van de begiftigde komt (het liefst zonder dat deze er zelf achter komt) en kies een beeldschone heren ring die bij hem past. Vervolgens geeft u (indien de ring voorzien kan worden van een gravering) de te graveren tekst aan ons door door dit in te vullen bij de opmerkingen tijdens het afronden van uw bestelling en wij doen de rest. Wij pakken alle bestellingen altijd leuk in, maar als u uzelf wenst te verzekeren van een beeldschone cadeauverpakking dan kiest u voor onze inpakservice. Wij bieden zilverkleurig inpakpapier, goudkleurig inpakpapier en inpakpapier met een tijdloze marmerlook, dus de keuze is volledig aan u!

HEREN RINGEN MET GOEDE SERVICE
Wanneer u op zoek bent naar een heren ring kunt u terecht bij tal van webshop en fysieke winkels. Maar wanneer u shopt bij juwelier It’s Beautiful kunt u rekenen op een professionele service dankzij de ervaren medewerkers. Wij beheren ons assortiment zorgvuldig en blijven onze webshop updaten met de nieuwste sieraden en collecties. Zo shopt u bij ons altijd de nieuwste sieraden, maar ook tijdloze klassiekers. Komt u er, ondanks de duidelijk geschreven productieteksten en heldere productfoto’s, toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail of dien een belverzoek in. Wij helpen u graag!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss