Juwelier – in het echt of online

De voordelen van een online juwelier

Wanneer je deze blog leest, betekent dit dat je bent terechtgekomen bij de online juwelier It’s Beautiful. Maar wat betekent dit nou eigenlijk? Bij een online juwelier kun je shoppen op afstand. Je zoekt een artikel online uit, plaatst een bestelling, betaalt deze online en wacht tot jouw bestelling thuis wordt geleverd. En pas dán zie je hoe het er in het echt uitziet. Het grote voordeel van een online juwelier is, dat je deze kunt bezoeken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Dag en nacht, doordeweeks of in het weekend, op gewone dagen of op feestdagen, 24/7. Je kunt je zoekterm bewaren en er later nog eens naar kijken, maar je kunt ook een pagina delen met anderen. Dat laatste is vooral handig wanneer je iets wilt kopen, samen met anderen. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een trouwdag, Moederdag, Vaderdag of een jubileum.

De voordelen van een echte juwelierJuwelier – in het echt of online

De voordelen van een echte juwelier

Voordat ik hier meer over uitweid: Een online juwelier is óók een échte juwelier, maar ik bedoel in deze blog met een “echte juwelier” een juwelier met een fysieke winkel. Goed, de voordelen van een echte juwelier… Bij een juwelierszaak kun je de sieraden en aanverwante artikelen in het echt zien. Je kunt ringen, armbanden en kettingen passen, oorbel gaatjes laten schieten, advies vragen over bijvoorbeeld trouwringen. Maar ook sieraden laten reinigen of polijsten, kleine reparaties laten uitvoeren en je ringmaat laten bepalen. Maar je kunt ook je horloge laten voorzien van een nieuw batterijtje of je horlogebandje laten inkorten. De uitgezochte sieraden kun je ook, meestal, direct meenemen. Natuurlijk kun je in een juwelierszaak ook aangeven dat je iets wilt laten graveren.

It’s Beautiful begint een winkel in Ommen. Wat betekent dit voor mij?

Misschien denk je nu dat juwelier It’s Beautiful alleen maar te vinden zal zijn in Ommen en niet langer online, maar niets is minder waar! It’s Beautiful gaat de zaken combineren. Dat houdt voor jou het volgende in: Je kunt nog steeds online bij ons bestellen, maar je kunt ook in Ommen in onze fysieke winkel komen shoppen (vanaf ongeveer 1 juli 2023). Dus, wil je advies, oorbel gaatjes laten schieten of een stoer horloge uitzoeken of samen op zoek gaan naar trouwringen of een ander soort ring: Kom naar It’s Beautiful in Ommen en sla je slag!

Waarom is het belangrijk om je ringmaat te bepalen?

Wanneer je voor het eerst een ring uitzoekt, is het lastig om te weten wat jouw ringmaat is. Koop je online een ring? Dan kun je misschien beter eerst een ringmaatbepaler aanschaffen. Ga je naar een juwelierszaak? Dan kun je met een pasring jouw ringmaat bepalen. En wanneer je jouw ringmaat al weet, kun je natuurlijk deze maat aanhouden. Maar, let op: Dit geldt niet wanneer je een ring aanschaft voor een andere vinger dan waar omheen je de ring nu draagt. Verder is het belangrijk om er rekening mee te houden, dat je vingers dikker zijn wanneer de omgeving warm is of wanneer jij het warm hebt ten opzichte van wanneer jij het koud hebt of wanneer jouw omgeving koud is. Bovendien wil je niet dat jouw ring knelt, maar wil je deze ook niet verliezen omdat je ring te groot is!

Kan ik oorbellen uitproberen?

Misschien wil je weten hoe bepaalde oorknopjes of oorhangers bij jou staan. Dan kun je deze voor je oorlel houden. In verband met hygiëne is het niet mogelijk om de oorbellen in de oren te doen om te kijken of ze staan. Wij helpen je graag door advies te geven, maar uiteindelijk beslis jij zelf of je die leuke oorbellen gaat kopen of niet. Wanneer je online oorbellen koopt, zul je ze in de gesealde verpakking moeten laten, totdat je er zeker van bent dat je ze wilt houden. Wil je ze uiteindelijk toch niet houden dan kun je ze alleen retourneren in de ongeopende, gesealde verpakking. Vanwege diezelfde hygiëne.

Kan ik mijn ring laten vermaken?

Om dat te kunnen bepalen, zullen we eerst moeten kunnen vaststellen van welk materiaal de ring gemaakt is. Zo is een ring, die gemaakt is van zilver of goud heel geschikt om iets groter of iets kleiner te maken. Houd er wel rekening mee dat dit vooral voor gladde ringen opgaat. Is een ring voorzien van steentjes, dan wordt dat lastiger, omdat de juwelier of goudsmid in dat geval de zetting moet aanpassen. Hierdoor zullen de vermaak kosten ook hoger uitvallen, omdat dit veel tijdrovender is. In deze blog Een ring vergroten of verkleinen? ja dat kan! lees je daar meer over.

Wat valt onder kleine reparaties?

Een horlogebandje inkorten of een batterijtje vervangen, zijn dingen die vallen onder kleine reparaties. Maar ook het herstellen van een zetting, waardoor je de steen van bijvoorbeeld je ring niet verliest, valt daaronder. Of het repareren van een bevestigingsoogje. En heb je nog iets anders? Vraag gerust bij ons of dit ook onder een kleine reparatie valt.

Welke oorbelgaatjes schiet juwelier It’s Beautiful?

Simpel gezegd schiet juwelier It’s Beautiful alleen oorbelgaatjes in het zachte gedeelte van een oorlel. Het schieten van een gaatje door kraakbeen of in een neusvleugel valt onder een piercing. En daarvoor gelden andere wettelijke normen dan voor oorbelgaatjes. Wil je meer weten over het laten schieten van gaatjes bij juwelier It’s Beautiful? Lees dan hier verder: Oorbel gaatjes schieten

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze winkel?

Wil je meer over ons te weten komen of wil je al ons moois zelf in het echt zien? Dan heten we je vanaf ongeveer 1 juli 2023 van harte welkom in onze winkel! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws hierover of over andere items? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Graag tot gauw ziens!


Geschreven op 19 mei 2023 | Door Charmaine

 

Lees hier alle blogs en de laatste nieuwtjes

Sorteer op
 • Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Zilverkleurige
  Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Zilverkleurige

  Het kwijtraken van waardevolle oorbellen is altijd een vervelend iets, vooral als u er van verzekerd was dat u ze goed aan uw oor had bevestigd. U vermindert het risico op het verliezen van uw oorbellen aanzienlijk door gebruik te…

  € 11,95
 • Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Goudkleurige
  Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Goudkleurige

  Het kwijtraken van waardevolle oorbellen is altijd een vervelend iets, vooral als u er van verzekerd was dat u ze goed aan uw oor had bevestigd. U vermindert het risico op het verliezen van uw oorbellen aanzienlijk door gebruik te…

  € 11,95
 • Zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen
  Zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen

  925 sterling zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen, geschikt voor alle op onze website aangeboden oorknopjes.
  De 5x5mm oorknop achterkantjes / sluitingen worden per paar verkocht.∙ De levertijd van dit product bedraagt 1…

  € 2,95
 • 1+1 GRATIS

  Oorgaatjes ontsmetten met Caflon lotion ear care 30 ml 1+1 GRATIS
  Oorgaatjes ontsmetten met Caflon lotion ear care 30 ml 1+1 GRATIS

  1+1 GRATIS | Bestelt u 1 flesje Caflon lotion ear care 30 ml, dan ontvangt u 1 extra flesje gratis automatisch bij uw bestelling erbij.

  € 9,00
 • GRATIS

  Ringmaat-bepaler met vergrootglas (GRATIS)
  Ringmaat-bepaler met vergrootglas (GRATIS)

  Hoe meet ik mijn ringmaat op? Wij hebben hiervoor een handige tool, waarmee u eenvoudig de juiste ringmaat kunt bepalen.

 • Ringenbos | Ringmaat opmeten
  Ringenbos | Ringmaat opmeten

  Het is altijd eng om via internet trouwringen te bestellen. Het gaat natuurlijk om een hoog bedrag en wat als u de verkeerde maat besteld? De trouwringen worden vaak op maat gemaakt ofwel gegraveerd met een persoonlijke tekst,…

  € 15,00
 • Horloge / Armband inkorten met een bandinkorter
  Horloge / Armband inkorten met een bandinkorter

  Uw horloge/armband te lang? Met deze handige, juwelierskwaliteit bandinkorter verwijdert u de overtollige schakels zelf zonder al te veel moeite. Met dit handige apparaat hoeft u niet meer naar uw plaatselijke juwelier om uw…

  € 9,95
 • Zilverpoets / Hagerty Silver Clean, Personal
  Zilverpoets / Hagerty Silver Clean, Personal

  Om uw zilveren sieraden hun glans te laten behouden, kunt u de aanslag op verschillende manieren verwijderen. U kunt gebruik maken van een zilverpoetsdoek, maar u kunt ook kiezen voor Silver Clean van Hagerty, 170 ml inhoud. Dit…

  € 16,95
 • Ansichtkaart Ommen | Besthmenermolen
  Ansichtkaart Ommen | Besthmenermolen

  Ansichtkaart met daarop een foto van de Besthmenermolen in Besthmen bij Ommen.

  € 1,50
 • Ansichtkaart Ommen Collagefoto | Groeten uit Ommen
  Ansichtkaart Ommen Collagefoto | Groeten uit Ommen

  Ansichtkaart met daarop een foto van respectievelijk: het Nationaal Tinnen Figuren Museum, de Sahara Ommen, Kasteel Eerde, De Giethemer brug en De Besthmenermolen.

  € 1,50
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss