BOCCIA TITANIUM - HÉT MERK IN TITANIUM DAMESHORLOGES 
Het merk Boccia Titanium is opgericht in 1992 in Duitsland en is ontwikkeld door internationale ontwerpers. Anno nu is Boccia Titanium hét titanium merk van Nederland. Alle titanium onderdelen bestaan uit 99,7% titanium, dat licht is in gewicht, zeer huidvriendelijk is en zelfs de temperatuur van de huid aanneemt. Titanium staat bekend om de temperatuur- en corrosiebestendige eigenschappen.

BOCCIA TITANIUM - KENMERKEN VAN DE HORLOGEBANDJES 
Behalve de veelvoorkomende standaard horlogebandjes van leer, titanium rek, titanium schakels of titanium mesh, heeft Boccia Titanium ook originele horlogebandjes met een sierlijke X- of Y-schakelbevestiging. De rekband heeft uiteraard geen sluiting, maar de mesh band en de schakelband zijn voorzien van druksluiting, terwijl de lederen band wordt gesloten met een gespsluiting. Wanneer het horlogebandje te lang is, laat deze dan gratis inkorten door juwelier It’s Beautiful. De lederen horlogebandjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ook de titanium varianten zijn te bestellen in zilverkleur, goudkleur of zelfs tweekleurig. Daarnaast zijn sommige dameshorlogebandjes in matte en glanzende uitvoering te bestellen.

VORM VAN DE HORLOGEKAST 
Boccia Titanium heeft horlogekasten voor dames in de vormen: rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. Het grote voordeel van de verschillende vormen is, dat er voor iedere beoogde uitstraling een geschikte vorm aanwezig is. Ook de wijzerplaat speelt hierin een belangrijke rol. Want behalve een standaard witte of zwarte wijzerplaat, zijn er ook exemplaren met een grijze, zilverkleurige, goudkleurige of zelfs parelmoer wijzerplaat.

TIJDWEERGAVE 
De tijd wordt bij de dameshorloges analoog weergegeven, met twee of drie wijzers en eventueel ook in combinatie met datumaanduiding. Er is keuze uit uur aanduiding in de vorm van streepjes, Romeinse cijfers of Arabische (“gewone”) cijfers. De wijzers zijn aangepast aan het algemene design, waardoor ze altijd perfect passen bij het exemplaar dat u uitzoekt.

MET BOCCIA TITANIUM ALTIJD ELEGANT EN TRENDY BIJ DE TIJD OP EEN HUIDVRIENDELIJKE MANIER! 
Boccia Titanium vindt het belangrijk dat u met plezier uw dameshorloge kunt dragen. Daarom worden de laatste trends gevolgd, waarbij elegantie en huidvriendelijkheid centraal staan. Door gebruik te maken van de meest huidvriendelijke materialen, zoals titanium en leer, wordt de draagbaarheid gewaarborgd. Ook mensen met allergieën kunnen de Boccia Titanium horloges over het algemeen zonder problemen dragen.

REGEN- EN SPATWATERDICHT? 
Er zijn verschillende gradaties waterdichtheid. 3ATM betekent dat een horloge spatwaterdicht is. Het is dan bestand tegen lichte regen, spetters kraanwater en transpiratievocht. Staat er een aanduiding van 5ATM op? Dan kunt u ermee douchen en zwemmen in oppervlakte water. Duiken kan helaas niet met zo’n horloge. Daarvoor hebt u ten minste een waterdichtheid van 10ATM nodig. Bovendien is het zwemmen met een horloge dat is voorzien van een lederen horlogeband af te raden. Leer kan op den duur uitdrogen en gaan barsten of scheuren.

MET WELKE SIERADEN KAN IK MIJN BOCCIA TITANIUM HORLOGE COMBINEREN? 
Een Boccia Titanium dameshorloge laat zich het mooist combineren met Boccia Titanium sieraden. Doordat de sieraden van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als de horloges van Boccia Titanium, gaan ze perfect samen en versterken ze elkaars uitstraling. Voor zowel sieraden als horloges van Boccia Titanium kunt u terecht bij juwelier It’s Beautiful!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss